Як усё сапсаваць і не заўважыць)

Пагаворым пра жыццё | 16 December 2020 ад | 5 Адказаў | 334 Прагляду | 2 Рэакцыі
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
18
Публікацыі
409
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.04.2018

Занёс чутку на party poker 3300р. Паставіў на вывад 2-га числа разлік павінен быў быць да 5 дзён. У канторы вывад ухвалілі. Чакаю смс ад банка, няма. Прыходзіць 9-ае число – пачынаю панікаваць, пішу ў саппорт, мне раяць глянуць свае плацяжы. Адкрываю мабільны банк Сбера і бачу, што 4-га числа вяртанне, адмена аперацыі. Хм, падумаў я, пішу ў саппорт, што банк адхіліў зачысленьне. Яны ў адказ – нам вяртанне не прыходзіла, і сапраўды ў кабінеце капейкі. Папрасілі гісторыю з банка запячатаць і адправіць для справаздачы. Цяпер вярнуўся з банка, узяў даведку на 8 дзён. І ў ёй пазначана зачысленьне +3300 было АЛЕ на наступны дзень і без апавяшчэньня. Сума зьмянілася, судзячы па смс-апавяшчэньню, толькі пасля аплаты ў краме (півыса))) картай. Відавочна, я гэтага не заўважыў!! і спадзеючыся, што яны ўсё ж прыйдуць, усядаў іх у той жа вечар у апараты((((( Вось такая сумная іронія здарылася(( Ды нават цяпер не разумею, як гэта здарылася. Дома склаў дэбэт і крэдыт, сальда зьышлося. Пля чакалі іх 2 тыдні, а па факце насраў ужо даўно((

Калі б не чакаў тую смс і не цыкнуў хлебцам, такога б не здарылася! Будзьце не як я! )) Усіх з надыходзячым!

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
sesys, 16 December 2020
Занёс крыху на Party Poker 3300р. Паставіў на вывад 2-га ліку разлік павінен быць да 5 дзён. У канторы вывад адобрылі. Чакаю смс ад банка, няма. Прыходзіць 9-ае, пачынаю панікаваць, пішу ў супорт – мне раяць паглядзець свае плацяжы. Адчыняю мабільны банк Сбера і бачу, што 4-га ліку вяртанне, а [...]

І цябе з надыходзячым, беражы сябе і блізкіх, будзь заўсёды ўважлівей, ніколі не спяшайся, а то пасмяіш і сябе ў тым ліку. Ведаеш, як кажуць, у жыцці спешка патрэбна толькі ў трох выпадках: пры лаве блох, пры паносе і пры зносінах з чужой жонкай. Сем разоў адмерай – адзін адрэж. Поспехаў і ўсяго найлепшага табе, падняў мне навагодні настрой, але калі ласка, будзь заўсёды спакойным, уважлівым. Людзям дадзены не толькі слых і зрок, але і ўважлівасць і ўменне слухаць. Поспехаў у гульні.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
463
Публікацыі
2 360
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
06.12.2017

я тут недаўна гуляў, на балансе тысяч 23, стаўлю на аўтагульню і заснуў)))) прачнуўся, паглядзеў і крыху заплакаў 🙂. Не ведаю, ці ў тэму, але гэтай болем хацелася падзяліцца )👻

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
18
Публікацыі
409
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.04.2018
Vertup, 16 December 2020
я тут нядаўна гуляў, на балансе тысяч 23, стаўлю на аўтагульню і засыпаю)))) прачнуўся, паглядзеў і крыху заплакаў 🙂. Не ведаю, у тэму гэта ці не, але гэтай болем хацелася падзяліцца )👻

Адзнозначна ў тэму😏   Табе хоць сны добрыя сніліся ў той момант?))) 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
487
Публікацыі
15 909
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.07.2018
sesys, 16 December 2020
Сума зьмянілася, судзячы па СМС-апавяшчэнні, толькі пасля аплаты ў краме (піваса))) карткай .
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...