Як украінцы зарабляюць на спорце
Усё пра стаўкі на спорт онлайн
|
16 верасня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
11 Адказаў
|
332 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
За апошні год амаль на трэць павялічылася колькасць украінцаў, якія рабілі стаўкі на спорт у інтэрнэце. Так, з пачатку 2017 года больш за мільён чалавек хаця б адзін раз прагназавалі зыход таго ці іншага спартыўнага падзеі.
Такія вынікі нядаўняга даследавання, праведзенага сайтам Parimatch.com ва Украіне. Аналітыкі вылучылі найбольш папулярныя віды спорту сярод азартных украінцаў і сярэдні памер адной стаўкі.
Не сакрэт, што любімая гульня украінцаў – футбол. Гэта пацвярджае і статыстыка – 92% карыстальнікаў Parimatch.com робяць стаўкі менавіта на гэты від спорту. На другім месцы, як не дзіўна, вялікі тэніс – 54%. Трэцяе месца ў баскетбола з паказчыкам 44%, далей валейбол – 34% і хакей – 25%.
За апошні год колькасць інтэрнэт-гульцоў ва Украіне павялічылася амаль на 30%, але на агульнай статыстыцы па відах спорту гэта не адбілася. Адзіны істотны ўсплёск ставак быў зафіксаваны зусім нядаўна – у жніўні 2017 года, калі адбыўся баксерскі паядынак паміж МакГрэгорам і Мэйвезерам. Гэты паядынак увайшоў у ТОП-10 самых маштабных падзей месяца па колькасці ставак.
Сярэдні памер стаўкі, якую робяць украінскія кліенты – каля $5. Асаблівай папулярнасцю карыстаецца прагноз тыпу “экспрэс”, калі гульц вызначае зыход адразу некалькіх падзей, што дазваляе істотна павысіць каэфіцыент і пры невялікім укладзе зрываць шчодры куш.
Амаль 70% украінцаў аддаюць перавагу рабіць стаўкі ўжо ў ходзе падзеі, што дазваляе больш дакладна прагназаваць яе вынік. Гэта абумоўлена жаданнем зарабіць на сваім прагнозе. Менавіта гэта называлі сваёй мэтай 73% гульцоў. Стаўкі як хобі разглядаюць каля 20% украінцаў.
)) практычны падыход..звядзём да мінімуму АВОСЬ!
як яны матывацыю да гульні падлічылі, вось гэта пытанне
ці было нейкае апытанне, якое я прапусціў
Мой знаёмы працаваў у Фаворите, я заходзіў да іх. Так у афлайне шмат ставяць мужыкі за сорак і без вышэйшай адукацыі. Хаця ўвогуле людзей не шмат. Часта ўвогуле пусты зал. Няпоната колькі яны будуць акупляць укладзенае ў тэлевізары, камп’ютары. Там адных вялікіх тэлевізараў на дзесяткі тысяч.
я некаторы час засядаў на фонбеце, праўда ФОНБЕТ, людзей найчасцей поўна-поўна, сярод іх былі два дзядзькі якія робяць стаўкі па 50-100 рублёў на нейкія левые чэмпіянаты, у якіх не трансляцыі, але зато на 100% упэўненыя што кантора іх ашуквае і падроблівае вынікі
а вось у РФ перабраўся, ахуел як тут усё цывільна ў тым жа самым ФОНБЕТе
обана, ты ўжо перабраўся?
так пакуль у РФ, пасля ЛНР жыццё хоць нармальна ўспомніць, канторы 24 7 працуюць, усё крута
але тут пакуль квот няма, так што яшчэ не да канца перабраўся) дакладней не цалкам на законных правах
ну ў Крыме ў Фонбеце ўвогуле пусто па людзях
а ты ў якім горадзе?
ну тут на ЛЧ усе компы былі занятыя, а іх штук 15 напэўна, а так раз раніцай зайшоў адзін, сядзеў навіны чытаў )
Белгарадская вобл.
ааа ну нумар, скоро ў вашых краях таксама буду
Не разумею, з чым звязаны такі інтарэс, што павялічылася колькасць вангуючых, так у гэтай справе ўсё было даволі стабільна, нічога звышнатуральнага не здарылася.