Як у казіно? Стаўкі на бінарных апцыёнах
Тэорыі азарту. Практыка гульні
|
29 December 2014
ад
levendor
|
26 Адказаў
|
5,665 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
хлопцы, хто спрабаваў на бінарных апцыёнах рабіць стаўкі?
пазаўчора толькі даведаўся пра гэтую тэму, там калі выбраць нормальнага брокера, то ўсё як у казіно ці букмекерскіх канторах, робіш стаўку на абраны актыў, і калі ўгадалі, што яго кошт вырасце ці ўпадзе – брокер плаціць, мне цікава, хто спрабаваў так гуляць?
Так, уласна, калі чыста тэхнічна, то нічога разумнага няма: інтэрфейс у пераважнай большасці зроблены прасценькі ў гандлёвых платформах – таму што націскаць, практычна інтуітыўна зразумела.
А што датычыцца вопыту тых, хто “спрабаваў” – я гандляваў сам бінаркамі гады два таму. Даволі цікава і нават дзе-недзе пачынаеш сябе адчуваць датычным да “вялікіх” падзей на біржах. Хоць, вядома, да рэальнай біржы ў гэтай справе далёка. Гандляваў у плюс, пакуль, як кажуць тут, Фрыдок, гра ў па банкролу. Як толькі пачынаеш завышаць рызыкі – зліў непазбежны.
Каб стабільна “навозіць” прыбытак, трэба альбо тупа браць сігналы прыбытковыя дзе-небудзь (за гэта плацяць грошы – бясплатных плюсаўых не знойдзеце – наўрад ці), альбо пачаць разабрацца самому. Таму што нават пры знешняй падабенстве з казіно, бінарныя апцыёны – гэта ўсё ж такі біржавае з’ява. А для паспяховай працы на біржы патрэбны вопыт і нестандартны погляд на працэсы. Хоць, вядома ж, якія-небудзь камбінацыі казінашных ігравых сістэм могуць даць +.
Увогуле магу сказаць, што калі шукаеце, куды далей пайсці мазгамі ад казіно, то можна паспрабаваць сябе ў бінарных апцыёнах. Але для пачатку прачытайце матчастку хаця б 😎 😏
На першы погляд бінарныя апцыёны могуць здавацца простымі, але трохі папрактыкаваўшыся можна зразумець, што ўсё не так проста. Я сам спрабаваў займацца апцыёнамі, так толькі зліўся. Часам бывае: Робіш грашовую стаўку на адзін апцыён, які нібыта павінен спрацаваць, а ён не праходзіць… Раю практыкавацца ў рублёвых апцыёнах невялікімі стаўкамі…
Прабаваў гандляваць на тэрмін 60 секунд, але ўсё скончылася прайгрышам грошай… Які ў Вас досвед і што параіце?
Не трэба 60 секунд таргаваць – гэта чыстая хляпа. Калі б можна было прадказаць рынак увогуле – кожны стаў бы наступным мільянерам. А тут пасыл на здагадванне НА ПРАЦЯГУ АДЗІНАЙ ХВІЛІНЫ!!!! Ні ў якім разе!!!
Мінімум – сярэднетэрміновыя бінаркі.
Сам прыйшоў да падобнага вываду. Лепш на гадзіну – паўгадзіны, так больш шанцаў…
Фішка ў тым, што сапраўды трэба ведаць матчастку і сачыць за навінамі. Яшчэ адзін мала вядомы сярод пачаткоўцаў у гэтай сферы момант – нельга гандляваць па графіку, які вам паказвае брокер на сваёй платформе. Лепш адкрыць у асобным акне нармальны, распрацаваны для трэйдараў. Там праводзіць маніпуляцыі з тэхнічным аналізам, а ўжо пасля ставіць у брокера.
А то ведаем, як гандлююць пачаткоўцы. Бяруць за аснову графік за апошнія 5 хвілін і ў самай вышэйшай/ніжэйшай кропцы ставяць у процілеглы бок. Пры гэтым не бачаць усю карціну таго, што адбываецца, ды і не разумеюць, што да чаго))
Менавіта таму турба-апцыёны так часта рэкламуюць на банерах і на галоўнай старонцы брокера, туды ж ставяць самыя вялікія выплаты і паніжаную стаўку – каб больш людзей гулялася, бо менавіта там ідзе угадайка.
Нармальны варыянт гандляваць на кошце розных кампаній у канцы кварталаў або перад навінамі. Не лянута паставіць усё на падаражанне акцый Apple за пару тыдняў да выхаду новага яблыкафона. Праўда, выплата будзе нікчэмная, затое пэўняк.
Тады ўжо лепш проста гандляваць на форэксе, чым займацца БО, хоць тут каму як. Проста, калі вы самі гандлюеце, то плаціце брокеру камісію, зусім невялікую і своп – за перанос здзелкі на наступны дзень. Затое ўвесь прыбытак, калі ёсць ваш. У бінарных апцыёнах брокер заплаціць вам 85 адсоткаў ад выйгрышнай стаўкі, а 15 адсоткаў пакіне сабе. Вось так.
У свой час я актыўна цікавіўся форексамі-шморексамі. Тэж думаю, буду нібы такі ўвесь з сябе трэйдар. Але калі пачытаў пэўную літаратуру па гэтай тэме, сам “паторгавў”, то зразумеў, што гэта ўсё лахатрон чыстай вады. У казіно з ліцэнзійным софтам у простага абывацеля шанцаў значна больш. Проста нідзе на рэальную біржу вашыя капейкі не пойдуць. Будуць варыцца на кухні, так званай.
Ну і ў чарговы раз пра форекс мой любімы ролік. Ён у прынцыпе і тлумачыць сутнасць махлярства.
Ну тут ужо што каму падабаецца.
На форэксе можна гандляваць, і, напэўна, можна гандляваць у плюс. Але для пачатку гандлю, здаецца, трэба каля 10 млн даляраў) А брокеры, якія даюць гандляваць ад 1000 даляраў – гэта ўвогуле не форэкс)
Што датычыцца бінарных апцыёнаў – зразумела, што гэта лудка чыстай вады. Вось толькі лепш ужо гуляць у рулетку або слоты – у іх адбор нашмат меншы, чым у бінарных.
Бінарныя апцыёны гэта яшчэ адзін галімы разводняк для лохаў. Па крайняй меры на ру рынку. Як на захадзе хз.
Каму не атрымліваецца зарабляць самастойна, акрамя сігналаў ёсць паслугі капіравання здзелак або, як іх яшчэ называюць, сацыяльны гандаль.
Людзі пераважна ленаватыя і самалюбівыя.)
Яны не хочуць прызнаваць, што яны тупа прайграюць у лахатроне на ўмовах нашмат горшых, чым у казіно.
Яны ж ёпта таргуюць на біржы, і, так сказаць, у сістэме руху сусветных фінансавых патокаў.😁
А якія ўмовы горшыя чым у казіно? Вы спрабавалі гандаль у мт4?
Мне ўсё роўна, дзе я гандлю, няхай нават у форэкс-кухні, толькі б яна выплачвала прыбытак.
Справа ў тым, што з вялікай верагоднасцю вашы пастаўленыя грошы ні ў якіх таргах не ўдзельнічаюць, і далей не ідуць за кашалёчкам якога-небудзь Васі Пупкіна, які адкрыў яшчэ адзін сайт для збору сабе бабла.
А што датычыцца ўмоў… На колькі памятаю, там 1 даляр ставіш, у выпадку перамогі атрымліваеш 1.8 і гэта пры шансах 50 на 50. І гэта я яшчэ не кажу пра тое, што магчыма, калі той самы Васіль заўважыць, што купа стратэгаў яго сайта будзе ставіць, напрыклад, у плюс па якой-небудзь пазіцыі, ён вам намалюе непрыемнае падзенне на графіку😁
Я спрабаваў. І што? Гэта ўсяго толькі агульная платформа, якая бярэ каціроўкі з сервера. З патрэбнага сервера )))
Ну ён, уласна, калі мае на ўвазе «кухню», пра гэта і кажа.
Вау, ёпта, зусім захерэў, гляджу ў кнігу – бачу фігу)
Але ў любым выпадку камісія за стаўку нібыта 70-90%, гэта даражэй, чым у казіно.
Камісія на БО 15%, 70-90% такіх камісій няма. Бінарныя апцыёны, так латарэя па-мойму, але я меў на ўвазе традыцыйную тарговлю ў тэрмінале.
Ад пастаўшчыка каціровак.
Ты ж нібы казаў, што гатовы гандляваць хоць на “кухні”. А пастаўшчык каціровак, што гэта за зверак такі ? І як ён пастаўляе гэтыя каціроўкі ? Галубінай поштай ?
Калі ты гандляваў на МТ-4, то ты цудоўна ведаеш, што ты асабіста забіваеш адрас сервера.
На кухне, но не ставками на БО, а торговлей. Вот например в моем брокере FXOpen:
МТ4 в каждой компании свой надо скачивать и устанавливать.
Ты рэальна сам сабе супярэчыш. Хоць на самой справе гэта не так і важна. Статыстыка – рэч упартная. А па ёй 95% зліваюць. Таму працягвайце далей “трэйдары”.
У чым супярэчнасць?
Гатовы гуляць на кухні. Але кухня можа, калі ты не ведаў, даваць свае каціроўкі. Ну вельмі кароткатэрміновыя скачкі, скажам. Якія могуць знішчыць усе твае стопы, тейк-профіты і г.д. Але па сутнасці ім гэта і не патрэбна па вялікім рахунку. Хіба ў кароткай перспектыве. А ў доўгую, калі ў іх ёсць рэсурсы, то можна і сапраўдныя стаўкі даваць. Я табе кажу – паглядзі відос, што я ў гэтай тэме запосціў. Рэальна вось так і працуе кухня.