Як сябе заблакаваць у казіно? Казіно=варыянт
Дзялімся вопытам і назіраннямі ў казіно
|
18 лістапада 2015 г.
ад
Feya_Line
|
25 Адказаў
|
3,756 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я такі чалавек, што калі ў мяне дзесьці ёсць грошы, я не магу іх пакінуць у спакоі, мне трэба імі гуляць, дэпіць, нешта з імі рабіць. Ну не магу я пакінуць іх у спакоі.
Калі грошы на руках, мне тэрмінова трэба бегчы па магазінах, купляць рэчы, ежу, усюлякую дробязь.
Калі грошы ў кашальках, трэба задэпіць у казіно, у покер, падарыць камусьці 100 рублёў, каб з кармай было ўсё ок. Карацей патраціць.
АЛЕ
Калі ў кашальках маленькая сума грошай, ад 100 да 500 рублёў, задэпіць мы можам іх звычайна ў шарашкіны канторы, у нармальных казіно і покеррумах мінімальны дэпазіт ад 10, а то і 20 баксаў/еўра.
Дэп у ТАКІХ “казіно” гэта спачатку МІНУСАВА ПРЫМІНУСАВА.
У казіно ўвогуле гуляць мінусава (УСІМ АКРАМЯ ТТРА, як ён кажа ён у + у казіно =/)
А ў такія шарашкіны канторы і пагатоў.
Але я, напрыклад, нічога з сабой зрабіць не магу і ведаючы, што гэта ўсё фігня, дэплю!
Не таму што я лудык або яшчэ чаму. А таму што я люблю траціць грошы і не магу іх захаваць (я нават поінты на сайце ў покер прайграю пачынаючы ад 1, не магу нармальна назапасіць, за апошні тыдзень 50 поінтаў заклаў гуляючы ад 1 да 7 поінтаў)
Так вось сябры пра што ж тэма?
Давайце будзем пісаць сюды, казіно, покеррумы, букмекерскія канторы, форекс канторы і метады самаадключэння і блокіроўкі акаўнтаў. Каб людзі ведалі, як хутка сябе заблакаваць у румах, каб не гуляць там. І не заліваць бабкі. Гэта могуць быць ШАРАШКІНЫ КАНТОРЫ. А таксама нармальныя казіно.
Так вось я пачну першы, а вы падхоплівайце :
PokerStars – на Покерстарс можна самаадключыцца двума спосабамі
1) напісаць у тэхпадтрымку на пошту, па адрасе [email protected] . У тэме ліста напісаць “Самаадключэнне”
У самім лісце напісаць на які тэрмін вы хочаце самаадключыцца ад гульняў покера або казіно.
Забаніць сябе на ПС нельга, колькі б я не спрабаваў. Толькі самаадключыцца.
2) У самым лобі PokerStars, зайсці Справка – Звярнуцца ў службу падтрымкі, у Катэгорыях – Адказная гульня. І Адключыць сябе. накіраваўшы ліст, мы атрымаем адказ і будзем самаадключаныя на тэрмін, які мы ўкажам.
Мяне, напрыклад, цікавіць, як заблакаваць свой акаўнт у :
777ленд
Сямёрка і яе браты
Можа Вас таксама цікавіць у якіх казіно, покеррумах, бетканторах і г.д. можна сябе заблакаваць? Пішыце, пытайце. Будзем разам даведвацца і блакаваць сябе)))
gowild-прасіў у чаце выдаліць свой акк,дагэтуль не выдалілі)))думаюць я туды дэпну
Бывала. Пасля адносна буйных прайгрышоў я прасіў, каб блакавалі аккаунт. Але справа ў тым, што яго лёгка разблакуюць па першай жа просьбе.
У якім менавіта казіно? Я, напрыклад, калі хачу дэпнуць і бачу, што нейкія траблы ёсць, то не дэпаю і іду далей. А прасіць, каб разблакавалі ці яшчэ чаго – гэта і ёсць траблы. Мне дастаткова думкі, што я там у бане. Каб не гуляць там.
Вось ТС рэальна красавец. Заўсёды чытаю яго тэмы з задавальненнем. Хлопец – малайчына. Заўсёды карысныя тэмы і спасылкі. Проста кожная тэма напаўнена павагай да яго.
дзякуй.😁
На старзах, напрыклад, трэба пісаць у саппорт, наколькі я ведаю. Каб выдалі бан назаўсёды або закрылі ўліковы запіс.
ахаха, вось гэта ты тып)
праўду матку рвеш
777 гульнявой, семёркі і слотхаус,матэрыў іх у чаце ,ім напляваць нават не баняць тварюкі… Заходжу зноў не забанены… Любяць яны такіх !
ім кліентаў губляць не хочацца, ведаюць, што ты ўсё роўна рана ці позна прыйдзеш да іх
Увогуле варікаў няма?
Вось я, напрыклад, не ведаю дакладна, як сябе на ФТП заблакаваць. Можа, ліст куды пасылаць? Ды і іншым на будучыню будзе
што тычыцца прыцягнення гульцоў, дык дзейнічае правіла “кліент заўсёды мае рацыю”, не ў сэнсе таго, што ты ім сказаў “забаньте меня” і яны забанілі, а ў сэнсе таго, што калі ты іх прасіш гэта зрабіць, ты можаш хоць тысячу раз іх паслаць – яны павінны быць культурнымі) калі б я ў саппарце працаваў і мяне так пасылалі, адразу б бан уляпіў. Такая вось палітыка маленькіх казіначак, гульцы вышэй за гонар))))
Відавочна не пра Бетин. Дарэчы пра БетИнХел. Дастаткова ў саппорт напісаць і адразу баняць. Праверана.
ну тут можа не пад настрой трапіў,хоць Бетін даволі адэкватны менеджар
777 игровой, семерки и слотхаус,матэрыў іх у чаце ,ім пафіг нават не баняць твары… Заходжу зноў
Я пра казіно ўвогуле пісаў
Шча па спрабую
УВАГА 18++++++
Фридок па спойлер устаў, калі ласка
Сказала, што забаніць. Я адразу ж потым папрасіўся прабачэння. Так што яны баняць нават па ўласным жаданні
😁
Калі сябе самога не пахваліш- ні хто не пахваліць!
Не ведаю, хто гэта, але гэта не я ;D
Насколькі я ведаю, ва ўсіх казіно ад майкро. Як блакіруюць, так і разблакіроўваюць. Так што сэнсу няма.
Таякая страсць да гульні, аж прама няма слоў, унікальна. А не спрабавалі не падыходзіць да камп’ютара ці іншай прылады, з якой можна сыграць?
гэта вельмі цяжка.
Не толькі ў Бетинхелл так баняць, павер мне. Пішу ў саппорт, каб яны заблакіравалі мяне, і атрымліваю ў адказ, каб я напісаў пра гэта ў адміністрацыю козявкі. І тут я пачынаю іх пакрываць матам і х…@..і і адразу баняць.
У Сямёрках і ў ігровым, нават калі ты будзеш пісаць, што іх маці ***** – хрен забаняць
А вось у СлотХаусе мяне забанілі па першай просьбе. Теж праверана
Прывітанне Чиполлино 🙂, менавіта ў Семёрках мяне забанілі за тое, што згадаў іх маму і тату у позе раком. Відаць, не ўмееш правільна лаяцца матам, хочаш – навучу? Галоўнае, каб усё гэта гучала або выглядала натуральна. Калі я лаюся, людзі ад страху сваю попку і ўсе адтуліны дзвюма рукамі закрываюць 🙂.