Як стаць Team PokerStars Pro Online

Свет покера | 2 сакавіка 2016 г. ад | 1 Адказ | 1,053 Прагляду | 0 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Сацыяльныя сеткі, а ў апошні час асабліва Twitch, – гэта лепшы сродак, каб наўпрост пагутарыць з гульцамі Team Pro Online. Менавіта ў сацсетках і падчас стрымаў вы можаце задаваць прафесіяналам любыя пытанні. А калі гэта адбываецца падчас стрыму, то гэта нават не простая перапіска, а сапраўднае жыве зносіны.

За апошні год я правёў вельмі шмат стрымаў, і мне задавалі тысячы самых розных пытанняў. Але было адно самае папулярнае пытанне: “Як табе ўдалося стаць Team Pro Online?”. Некаторыя думаюць, што ў гэтым пытанні трэба проста сядзець і чакаць, пакуль вам не ўсміхнецца ўдача, і пакуль вам не патэлефануюць з такой прапановай. Але на самай справе сітуацыя іншая.

Кожны год, на працягу тыдня Team Pro Online на PokerStars, гульцы са статусам Supernova маюць магчымасць запоўніць анкету на членства ў камандзе. І ведаеце што? Цяпер менавіта такі перыяд!

Менавіта такім спосабам мне і ўдалося здабыць Красную піку. Тады я запоўніў такую ж анкету, і мяне выбралі – сярод 500 іншых онлайн грындэраў. Я гуляю пераважна Limit Hold’em, а ў PokerStars тады не было прадстаўніка такога фармату. Таксама дапамагло тое, што я з Славеніі, а тады на Старзах мая краіна яшчэ не была прадстаўлена. Так што ўсе гэтыя фактары склаліся разам, і мне пашанцавала.

У мяне статус Supernova быў і раней, так што я мог падаць анкету на некалькі гадоў раней. Што ж змянілася, чаму я нарэшце змог яе падаць менавіта тады? Нічога, проста я прыняў рашэнне і перастaў баяцца. Гэта прагучыць банальна, але я вырашыў, што мне няма чаго губляць. І вось куды мяне гэта прывяло.

Я ведаю, што мне далёка да Толкіна, і гэта можа быць не самая захапляльная гісторыя, якую вы чулі. Але гэта мая гісторыя, і мне падабаецца пра гэта гаварыць. Цяпер я ўжо два гады з’яўляюся членам каманды Team Pro Online, і гэта сапраўды самы цудоўны перыяд маёй покернай кар’еры. Іншыя ўдзельнікі каманды – выбітныя людзі, мне падабаецца з імі працаваць. Гэта вялікая прывілея быць часткай такой каманды.

Таму калі ў вас ёсць статус Supernova, ні ў якім разе не ўпускайце такую магчымасць на працягу тыдня Team Pro Online. Проста запоўніце заяўку. Памятайце – вы нічога не страціце, але ўзамен можаце набыць вельмі многа!

Крыніца: cardmates

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...