Як снег на галаву
Навіны покера
|
22 кастрычніка 2015 г.
ад
PavelFredooc
|
9 Адказаў
|
641 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Учора падчас гульні ў home games на PokerStars гульцу выпала нямала грошай, аднак прадстаўнік покер-рума сказаў, што гэта толькі баг.
Карыстальнік пад нікам «bag_raider» расказаў даволі займальную гісторыю, якая здарылася з ім нядаўна.
«Я гуляў турнір у home games на PokerStars за ўмоўныя грошы. І раптам напрыканцы турніру выскачыла такое паведамленне, дзе сказана, што на мой рахунак залічана велізарная сума ў доларах. Можа, хто-небудзь мне растлумачыць?»
Адказ прадстаўніка PokerStars не прымусіў доўга чакаць:
«Відавочна, што гэта звычайны баг. Проста наша мабільнае прыкладанне не распрацавана для Home Games, і гульня там стала прычынай нечаканага выніку, таму вы і атрымалі няправільнае і немагчымае паведамленне.
Наша каманда прыйшла да рашэння, што цяпер Home Games увогуле не будуць працаваць на мабільных прыладах. Таму ў новых мабільных апдэйтах – менавіта версія 770 для Android і версія 1.51 для iOS (якія выйдуць у бліжэйшы час) – не будзе падтрымлівацца гульня ў club games на мабільных прыладах; такая гульня будзе магчымай толькі на кампутарах і ноўтбуках».
Шмат карыстальнікаў у жартоўнай форме «падтрымалі» гульца:
«2 кепскія навіны адразу – больш нельга гуляць на тэлефоне ў home games і вы не хочаце выплаціць мне маю велізарную суму грошай. Ну што ж, сустрэнемся ў судзе!»
Друзья, запрашаем увайсці ў наш покерны клуб Home Games на PokerStars.
1. У галоўным лобі адкрыйце ўкладку “Home Games”.
2. Націсніце кнопку “Уступіць у покерны клуб”.
3. Увядзіце нумар майго клуба: 2009538
4. Увядзіце код запрашэння: latestru_stars
Крыніца: cardmates
Трэба было зрабіць ..кэшаўт і ісці рубіцца ў кэш (на хай-ліміты))
Я б адразу на макс ліміты пайшоў)) і па 100 снг накруціў бы купу, кэшаўт бы не прайшоў 100%, так хаця б пошыкаўся 😁
Я б таксама адразу пайшоў бы на хай-ліміты, і зрабіў бы кешаўт у 6к баксаў. А раптам. Хрэн усё роўна потым што змогуць адабраць. Нават праз суд
калісьці пай пай так заглючыў, зрабіўшы на некалькі хвілін чувака самым багатым у свеце)
гэта тыпа трыльёны што ці? 😁 за адну секунду самы багаты чэл у свеце
Блін трэба было ўключыць відэа і ў суд 🙂) тыпа гадакі зусім абнаглелі ў мяне быў він, а яны мяне як фанеру над Парыжам )
гэта нават больш чым дзярж.доўг ЗША 😁
гэта нават больш за мой доўг банку 🙂) Калектары дасталі )