Як правільна кіраваць дэпазітам?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
29 November 2024
ад
darkluddd666
|
60 Адказаў
|
2,492 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes
Тут колькі гульцоў – столькі і меркаванняў. Адным падабаюцца бонусы – іншым не, “мая” адносіцца да другой катэгорыі. Не прыхільнік рабіць вялікія дэпазіты, у асноўным да 30 у.е. і пачынаю гульню з мінімальных ставак на рулі. Стыль гульні “на зацэп” і ў далейшым стараюся развіць поспех, павялічваючы намінал ставак.
да і дагэтуль за 10 гадоў не навучыўся кіраваць
@thee4
Мне, калі рабіць такія дэпазіты, гэта як заціхнуць чэрвячка, быццам і пагуляў, але ўсё хутка скончылася, праўда былі выпадкі, калі і з 200 рублёў расхістаўся, але трэба адгадаць слот, які адразу дасць невялікі занос.
@thee4, ну бонусбай менавіта практычна заўсёды злівае, а так калі выбіць са спіна, то чаму б і не)
@sergej22 Трэба спачатку навучыцца часцей ставіць на вывад.
@magistr8
Калі глядзіш, колькі страціў за ўвесь час або за апошнія пару месяцаў, то жаднасць, як звычайна, закрывае ўсё жаданне вывесці, а ўжо калі зліваеш палову таго, што выйграў, думаеш, чаму ж не вывёў, ну а потым і так зразумела, што адбываецца.
@reddog123 не кажы, сапраўдныя лудзікі атрымліваюць кайф менавіта ад таго, калі круцяць, бо нервовая сістэма скача туды-сюды ахахах) па вялікіх стаўках канечне больш эмоцый, факт
а так, калі па тэме, то тут як слот скажа, так і будзе. Можна і па маленькіх стаўках адносна вялікі баланс зліць за 10 хвілін, калі правайдэры вырашылі, што ў гэты момант ніхто не павінен выйграваць. А можна і 1000 рублёў круціць 5-6 гадзін, у мяне як-то было такое, з першых спінаў добры даў слот і потым пайшлі качэлі.
Упэўнены, што ўсё залежыць ад сумленнасці казіно(правайдэра) і ад фарту самога гульца… Хто- то любіць гуляць у доўгую, хто – то на “зацэп”, я адношуся да другога… Увогуле зусім не важна, які ў цябе деп, бо заўсёды ёсць шанец зрываць буйны выйгрыш з аднаго “залатога” спіна!
@thee4 у доўгую калі добры бонус адаграць, а так не атрымліваецца, бывае, але рэдка з мін дэпа за некалькі спінаў спалохаўся добры ікс, дык адразу на вывад або зліў….
@luda010676
Ну так, нармальны вагер і плюс рэальны час для адыгрышу – што яшчэ трэба тым, хто любіць “слота-бонус”, там заўсёды ёсць магчымасць злавіць тоўстых КУ. Мая аддае перавагу іншай класічнай гульні, дзе максімальны выйгрыш 36/1. Таму часам задавальняюся і 15% ад дэпазіту, часам да 30% даходзіць, а бывае і за 50%. Так што па крыху.., накапліваю дэльту са сесіі ў сесію, а як зрабіў ад х2, а калі пашанцуе да х5 дайсці, можна і пра вывад падумаць). Вельмі рэдка, але бывае зрабіць х50 ад дэпазіту – тады ўвогуле па-красоце”)