Як правільна кіраваць дэпазітам?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
29 November 2024
ад
darkluddd666
|
60 Адказаў
|
2,492 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@fetisovdenis додепы зло і як правіла абнуляюць баланс)
Трымаць наяўныя)
@rustem777102 як кажуць у народзе, “свіння бруд” і з наяўнымі знойдзе :)
@fetisovdenis залатое правіла! Тады і бяды ў жыцці не будзе з лудаманіяй…
@reddog123 пры гульні на доўгую шанец падняць нядрэнную куш вышэй, прыклад: у вас 1000 рублёў, злавіць па 100 рублёў за спін – менш шанцаў, чым гуляць па 1 рублю
@misha55 не зусім так – дэпазітам можна і трэба кіраваць, калі, вядома, не ставіцца да гульні толькі як да забаўкі
@darkluddd666
Адзін з варыянтаў гульні ў слоты на доўга пры невялікім дэпазіце – гэта трэба было гуляць у ГФ, і гэта было некалькі гадоў таму). Там на 100рЭ можна было нагуляцца да млоснасці па стаўцы 1 коп, можа і цяпер ёсць такія казіно. За слоты не падкажу, але ў марафоне была адна ці дзве рулеткі па 1 цэнту).
… Не ведаю, як каму, але рабіць дадэпсы ў той жа дзень, калі “зліўся” – яшчэ тая затэя… У большасці выпадкаў гэты шлях вядзе вядзе ў тупік і да выбуху мозгу
Тут пытанне ў тым, хочаш ты гуляць доўга, ці выйграць шмат, павялічыўшы шанцы на перамогу разбіваннем ставак. У першым выпадку можна проста рабіць мікраскапічныя стаўкі ў слотах тыпу эндорфіны, а другі спосаб кіравання депам проста не працуе) Праблема ў тым, што, павялічваючы колькасць ставак, мы павялічваем шанцы на прайгрыш. Казіно проста забірае сабе ўсё большую матэматычную перавагу. Я спрабаваў гуляць «смела», і гэта сапраўды працуе, часцей за ўсё я выйграваў вялікія сумы, проста робячы олл-іны) Проста таму, што не разбіваў свае стаўкі. Раю, дарэчы, паспрабаваць, але ва ўсім патрэбная мера і асцярожнасць! Стаўляць мільярд на зэро – відавочна не лепшая ідэя))
Ніяк. Хочаш гуляць – гуляй. Выграў х*(які спачатку выбраў для сябе) і выводзіш. Калі не нагуляўся, выводзіш і пакідаеш толькі суму дэпа.
Асабіста ў мяне любыя правілы не працуюць, хаця імкнуся перамагчы сябе))))
@darkluddd666 гуляць па банкролу, як кажуць, не купляць бонускі ) Я звычайна кідаю 1-2к, гуляю па чуйцы па 10р
@opt1ust хах ) гэтыя правілы куды-то знікаюць потым прачнуўся калі на балансе 0 ))
@thee4 сам не робіш да Дэп ? Гэта вось прама мая праблема буду рабіць пакуль на карце грошы не скончацца )
@lian0603
Ну так! Раней даФненко рабіў, канечне, пакуль не зразумеў, а ж такое можна трапіць на “чорную паласу” і… А далей ФСЁ без скланенняў). Прыйшлося браць сябе ў рукі, самадысцыпліна дапамагла!
@thee4
…Рэдка калі з трэцяга дадэпа атрымлівалася вярнуць, што “ўліў” і атрымаць плюсавую дэльту. Вось тады і спытаў сябе, а “нафіга мне гэтыя дадэпы патрэбны”?! Цябе паступова “засмоктвае” гульня і атрымліваеш адны “неВры і апусценне”, а хацелася ж радасці! Так і прыйшло разуменне, спачатку “радасць” і толькі потым – “выігрыш”.
PS. Калі не лічыць гульню ў “наземцы”, то ў онлайн-казіно з 2012 і пакуль знаходжуся ў плюсе(300- 400$). Выдзяляю на гульню да 30% ад заробку і на гэта “кручу кола” ў сваё задавальненне(выбар раблю па інтуіцыі або гуляю на “паўторы”), вось і ўся Філасофія гульца-аматара). Калі дапамог разабрацца, буду рады!
@thee4 да ты проста фартовы, за 13 гадоў гульні застацца ў плюсе – гэта практычна нерэальна………
@luda010676
Есть гораздо “фартовей”). У мяне быў таварыш па цэху, той увогуле прачынаўся і “бачыў” якія выпадуць першыя тры лічбы у рулеце, вось той такі так! Гуляў па “дзясятцы” грашыма на лічбу, тры спіны былі амаль заўсёды яго). А мая, так – “выйшаў пагуляць”, гуляю ў асноўным па мінімалцы на руле і не кожны дзень, гэта і зразумела)
@luda010676 Ну, ён жа не ў слоты гуляе! Таму цалкам рэальна.
@reddog123
Так і ёсць – для мяне самая лепшая гульня гэта рулетка з дылерам, толькі там дазволена рабіць стаўку пасля таго як пачаўся раунд! І тады ўсё залежыць ад фізічных законаў(хуткасці кручэння кола, сілы кідка шарыка, сіл трэння, тэмпературы паветра, почырку дылера…), карацей выключаецца магчымасць умешвання казіно ў вынік гульні. Але ўзаканіўшы RRS, казінашнікі “зламалі тайны ход мастоў” і ўжо “фізіка” не дзейнічае, таму зараз предпочитаю “руль” з КЧ і генерацыяй “паспінных” вынікаў наперад. Так хоць казіно не абкідвае твае стаўкі і гульня вядзецца адносна сумленна).
Згодзен, узяў карты – гуляй! ДА і выйграваць заўсёды прыемней, чым…)!
У ўсіх свая мэта гульні, хоць хто- то, дапусціўшы гэта, робіць бясцэльна, ад суму). Але ў цэлым, адны хочуць выйграць(шмат), хто- то проста пагуляць доўга( і хаця б застацца пры сваіх), хоць ёсць і іншыя,… Яны “кайфуюць” ад гульні(калі яна сумленная), а калі пры гэтым табе яшчэ і “фартанула”, то выйгрыш ідзе ўжо “бонусам”).
@opt1ust
Штосьці знаёмае, аналагічна: спачатку злёгку падняў, успамінаеш колькі зліў і спрабуеш крыху адыграцца, а потым тупа чакаеш занос, які зжырае ўсякі баланс і на тым усё.
@lian0603
У мяне гэта называецца або пан, або прапал, але часта додэпы дапамагаюць вярнуць прайгрыш, вядома калі дадэп не 1000 рублёў, бо разгон будзе кароткі
@thee4
Тут палка на двух канцох я скажу нк уласным досведзе додепы дапамагалі вярнуць страты і выйсці ў плюс і гэта не адзінкавы выпадак. Галоўная парада наогул не гуляць, гэта факт, але часта проста деп з’яўляецца дробным каб выйграць, каб зліць так, лёгка і хутка, але для гульні па тыпу калі 10 к рублёў рабіць на 3 депа, прасцей, калі ўпэўнены ў казіно, адразу задэпіў, усе бонусы атрымаў і спакойна гуляеш, разумеючы свой баланс, чым трасяшся над кожным рублем ю, каб не прайграць.
Стратэгія звычайная, дэпаеш, купляеш бонуску на ўвесь дэп, і далей граеш на астатак
Я заўсёды стараюся адыграць гэты дэпазіт на х3, потым гляджу: калі я ў плюсе, то выводжу.