Як пабудаваць банкрол з $20
Свет покера
|
6 December 2017
ад
PavelFredooc
|
12 Адказаў
|
724 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Людзі часта цікавяцца, ці існуе стратэгія для пабудовы банкролу з 20$. Адказ практычна заўсёды адзін: калі вы стартаваеце з сумай каля 20$, тады ёсць вялікая верагоднасць, што вы скончыце гульню і разарэцеся.
Паколькі існуе такое паняцце, як покерная дысперсія, то пазбегнуць падобнай сітуацыі проста немагчыма, але…
Пра што ён гаворыць? 😁 Для навічка гэта практычна нерэальна з 20 даляраў падняцца, калі казаць пра PokerStars, то ў СНГ і ў мікралімітах MTT там такі трэш робіцца, што з лёгкасцю можна тыльтануць 😁
За покер не ведаю, а ў рулетцы з дылерамі то з 10$ падняцца магчыма… Калі мін стаўка на лік ад 0,1$.
Заўважыў дылера з цвёрдым почыркам і да 2 – 3 няўдалых раундаў падрад, на 5 лікаў (максімум да 11). 😎
Да ладна, што ўжо зусім 11 раўндаў запар можа быць… Па-мойму такое лік рэальна можна павялічыць яшчэ больш, і ўсё залежыць ад вашага банка.
Карыснае відэа дапамагае пазбавіцца ад уяўлення, што ў покеры лёгка зарабіць і з меншай сумай. І што перамога таксама залежыць ад памеру ўкладання, як і ў іншых рызыковых спосабах зарабку.
Да пры чым тут 11 раўндаў запар… Сказаў, што гуляю вуснымі стаўкамі па ВБ, калі банкрол роўны 100 мін стаўкам.
Відэа нават глядзець не стаў. Калі сур’ёзна падыходзіць, то $200 – нічога, не кажучы ўжо пра дваццатку.
Ну нічога сабе, як тады лічыце, колькі павінна быць сродкаў на ўсё гэта, каб пачаць гуляць?
Ад $1000. Астатняе – забава, тыпу як я развлекаюся (дурня вяду 🙂). Меркаванне суб’ектыўнае.
Чаму так шмат? У ўсіх жа рознае ўяўленне пра колькасць грошай, і можна ж проста граць за таннейшымі сталамі/турнірамі. Або маеш на ўвазе, што на нізкіх лімітах гульня несур’ёзная?
Гуляй танней. Хіба я забараняю. Вось што тут незразумела? Можа выдзеліць каляровым 😁
😮 Дык вы што, я проста здзівіўся ўсёй гэтай суме. Падаецца, вы жартуеце. Усё ж такі зусім нямногія будуць людзі, хто так зможа і вось каб за адзін раз зрабіць дэп.