Як Некоглай жыў крутым жыццём у Масква-Сіці
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
8 сакавіка 2023 г.
ад
PavelFredooc
|
6 Адказаў
|
1,013 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Стрымер Nekoglai расказаў, колькі марыў зарабляць на старце кар’еры і якія сумы траціў пад час жыцця ў Маскве.
Я заўсёды марыў, думаў, што 10 тысяч долараў у месяц. Ну 10 тысяч нельга сказаць, што асабліва нармальна. Зарабляючы такія грошы, ты ж нават не купіш сабе дом на зямлі ў кароткі тэрмін. Машына таксама. Колькі каштуе аўтамабіль і яго ўтрыманне. У Кішынёве зарабляць 10 тысяч долараў. Заўсёды марыў, у Маскве ўжо пра мільён долараў у месяц. Але гэта мары. Зарабляў у Кішынёве 200 тысяч рублёў. Для Кішынёва грошы вельмі вялікія.
У Маскве, як толькі я прыехаў, на мяне адразу ж наляцелі з кантрактамі, онлайн-казіно з велізарнымі сумамі. Вось самыя першыя месяцы. Тады за студзень і люты разам я зрабіў больш за 1,5 мільёна долараў. Я зараз разумею што гэта за грошы, тады зусім не разумеў. Тады дзень пражывання абыходзіўся ў 10-15 тысяч долараў. Жыў у Масква-Сіці, плюс пайсці апрануцца, паесці. Гэта ўсё каштавала вельмі дорага.
Заўсёды вакол мяне была кампанія людзей, і калі гэтыя людзі не былі блогеры, якія таксама як я зарабляюць, я іх утрымліваў. Я таксама прывёз з Малдовы сваіх старых сяброў, каб яны жылі са мной крутым жыццёвым стандартам. Утрымліваў і іх. Мы жылі ў самых раскошных апартаментах Масква-Сіці, пастаянна мянялі вежы. А там дзень пражывання каштаваў у сярэднім ад 50 тысяч рублёў у дзень. І проста добра жыў, купляў машыны даволі часта.
Першая мая машына BWM 6 белая, я яе купіў, нешта на ёй пакатаўся, паддрыфтаваў, і ў выніку проста аддаў. Потым я купіў Porsche Panamera, ён каштаваў у раёне 10 мільёнаў. Я ехаў, у мяне на хуткасці 140 у бок уляцелі чатыры чалавекі. І Porsche на ўтыль. У нас уляцела Kia Rio. Porsche проста згарэў. Я ж яго купіў, тры дні праехаў, ні страхоўкі, нічога не было аформлена, яго проста на сметніцу выкінулі разам з маімі грашыма. І ў мяне так шмат вельмі спальваных грошай. Мог зайсці ў ўстанову, паесці на 250 тысяч, гэта было чымсьці нармальным.
Колькі ўсяго зарабіў за час знаходжання ў Маскве: немагчыма палічыць. Думаю, мільёны долараў, але ёсць стол, таму што пасля студзеня-лютага ўсё пачало падаць. Усё рухнула і пайшоў моцны спад па грошах. А жыць ужо прывык на такія сродкі. Я толкам не зарабляў нічога, але працягваў жыць так жа, як жыў, калі зарабляў шмат. І ўсё дайшло да таго, што адзін раз заходжу, гляджу, і разумею, што ў мяне засталося 30 тысяч долараў. А я жыву ў Масква-Сіці. І з’ехаў на кватэру, калі ўсвядоміў, што мне трэба зніжаць планку.
Нууу прама суперзорка якаясь!))))))Мне вось таксама сны сняцца часам,што я кінаакцёр!
Але падстрыглі бясплатна ў Маскве )
Усе няхай забудуць пра тое жыццё цяпер ён будзе есці 2 шаурмы ў дзень і тое не кожны дзень
Бывае, што тут сказаць, жыццё незразумелая штука, заўтра на гары а пасьлязаўтра ты дзе-то … трэба быць гатовым
Вітя Вітус за год зарабляе менш як мільён долараў і круціць казіно на свае ў доўг, а нейкі Неглотай за пару месяцаў робіць 1,5 млн. долараў і хто тут долбаёб?