Як мяне спрабавалі атруціць падробленай гарэлкай

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 30 January 2025 ад | 36 Адказаў | 1,264 Прагляду | 3 Рэакцыі
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Сітуацыя была наступная, я актыўна гуляў увесь месяц у казіно Водка, сумарна за месяц зрабіў у лайве плюс 565-570к, пра што напісаў у тэме гэтага казіно, і часта хваліў і раіў усім гэта казіно.

Але адбылося сёння наступнае, я як звычайна вырашыў пакатаць у казіно ноччу, але мне актыўна не давалі гэтага рабіць і ўмешваліся ў гульнявы працэс.

Мне недаступны для гульні ні адзін правайдэр, ні адзін слот і ні адзін лайв стол, мне нічога недаступна на маім акаўнце.

Я падумаў а можа выйшла новае люстэрка? Але яго не выходзіла…

Я падумаў а можа гэта праблема масавая? Але словы людзей з форума, у іх усё выдатна працуе і ўсюды заходзіць.

Можа справа ў браўзеры? Я яго памяняў – тое ж самае.

Можа справа ў прыладзе? Я яе памяняў і эфект такі ж.

Можа гэта В@Н? Я яго паставіў і купіў прама на іхнім жа сайце, але фішка ў тым што я мог заходзіць з ім толькі ў слоты, але не ў свой лайв)))

А пасля таго як я сказаў, што маё цярпенне лопне і я прайдуся па іх, у мяне праз хвіліну ўсё запрацавала)))))))))))))))))))) З В@Н разумеецца, без яго таксама нікуды не заходзіць.

У падтрымцы мне адказвалі хвілін 30 і проста ігнаравалі, але пасля таго як я зноў форум узгадаў, то адразу адказалі і прадстаўнік пабег на форум чытаць, але нічога не адказаў ні ў тэме, ні ў лс. Маладыч.

Я баюся проста, што пакуль я буду спаць, мае грошы сольюць/выведуць на левую плацежку/ зробяць пераклад. Я рэальна не ведаю што яшчэ можна чакаць ад гэтых геніяў.

Гэта прамое ўмешванне ў гульнявы працэс і прыгнёт, але ўгнаць мяне ў тыльт у іх не выйшла, яны выстралілі сабе ж у нагу, сваімі дзеяннямі.

Я што парушаў нешта? Я гуляў у лайве – рызыкаваў грашыма і выйграваў. Калі што мяне ў сетцы пфа заблякавалі з-за лайва, ну не падабаецца людзям, што я не заліваю ўсё ў картінкі кручачыяся.

Яшчэ было прыгнёт, калі я каталі ў лайве, мне абрэзалі час на стаўкі з 12 секунд да 7 секунд, прычым такое абразанне адразу і рэзка адбывалася, а ў гэты раз яны мастацна рабілі, час абразалі плаўна з 12 да 11 да 10 да 9 і плаўна па 1 секундзе аднімалі, тыпа я дурненькі нічога не заўважу.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Я яшчэ пару руж накіну, за 2 гады на гэтым праекце, за 2 гады АКТЫЎНАЙ гульні ў слоты, я не злавіў ніводнай х1000 і вышэй. Купляючы нават бонусныя гульні за х500-х1000 не было нават акупнасці.

Але кожныя пару хвілін у заносах зараз выйграюць – мігцее х1к+. Хтосьці крычыць, Я лавіў х1к!!!! Ну так, твой акаунт у мінусе, мой у плюсе, таму і лавіў, відаць)

Калі на іншых праектах я куды менш гуляў у слоты і лавіў як мінімум х1к, а дзе-то нават не раз.

Смешна атрымліваецца таксама, што людзі бяруць у краме 1к-2к, і паднімаюцца максімум да пэўнай сумы і вышэй ніяк не ідзе, у ўсіх па іх словах. Па волі рандома, вядома ж.

Я папярэджваў – рабіце ў слотах што хочаце, але не лезьце ў лайв, любую мульку я адразу заўважу.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Ахахахаахх як толькі тэму стварыў, 10-15 хвілін прайшло, і ўсё… усё як рукой зняло, без вэпэнаў усё заходзіць, усё даступна. Ну так, гэта выпадкова атрымалася, з кім не бывае

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
161
Публікацыі
662
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.09.2020

Вывядзі і забудзь пра гэта месца , а то гарэлка аказваецца спіртам або самагонкай з гумы……  Найменшае парушэнне правоў гульца , блок ідзіце ў лес і ўсё….

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Ну і як заўсёды падвядзём вынік! Чамусьці дзядзя Паша быў правы з самага пачатку – максімальна скептычна паставіўся да разнага роду кэнтаў, водак, джынаў, суууукам і іншых прадуктаў і жывёл у назвах гульнявых рэсурсаў-месцаў, калі хто памятае! Але гэта я так, дарэчы! Без прэтэнзій!) І пакінем лірыку, а звернемся да фактаў!

Але факт застаецца фактам: з кожным годам беспарадак у свеце онлайн-гэмблінгу павялічваецца, і гэта факт! Не тое каб, наадварот, павышаўся ўзровень і надзейнасць, тым больш новыя тэхналогіі на дапамогу ўсім, але няма, наадварот – узровень падае па ўсіх параметрах! І бонусы паўсюль абрэзалі – і плюшкі, і выйграць амаль нідзе больш нармальна Немагчыма, лаяльнасць практычна ўсюды згасілі, святыя падарункі для кожнага гульца на дзень нараджэння амаль нідзе не даюць!! А старыя і першыя, здавалася б, даўнія праекты, якім па дзесяць і больш гадоў, некаторыя наадварот трымаюцца і трымаюць марку надзейнасці як ніколі, у той час як новыя, свежыя, што адкрываюцца кожны дзень месцы🤮, рэсурсы і онлайн-праекты падаюць гульцам галаўны боль і ўсе новыя і новыя праблемы і розныя варыянты ашуканства і перавага на бок казіно, дадатковыя агідныя правілы, якія падводзяць гульца ў нікчэмнае становішча, розныя фішкі і хітрыкі, што ставяць гульца практычна ў бязабароннае і нераўнапраўнае становішча ў дачыненні да онлайн-рэсурсу (казіно)

Прыклад чарговы – Водка паленка, яна ж Сівуха нек-казіно! Як толькі наш форумчанін і гулец Андрэй 777 стаў пастаянна і трохі😁💯👍 рэгулярна і прыкметна плюсаваць у іх, яму проста абрубілі гульню, проста закрылі ўваход у лайв, у баккару і ў тыя слоты, у якія ён актыўна гуляе і выйграе!

І гэта пры тым, што прадстаўнік іх тут у нас пастаянна ў тэме па іх, сам рэсурс іх толькі-толькі пачаў жыццё і яны перад форумам на відзе, і тым не менш………

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
353
Публікацыі
1 078
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.10.2024
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 30 January 2025
гулец Андрэй 777 стаў пастаянна і трохі😁💯👍рэгулярна і прыкметна плюсаваць у іх

Ключавое слова тут “рэгулярна”. Гэта як у БК, калі ты пачынаеш на дыстанцыі іх гасіць, то ўсё -хана аккаунту. Тут тое ж самае, у яго плюс па баккара і мінус па слотах. вось і заблакавалі лайв. Я ў жарце, у тэме пра “гарэлку” пісаў, што яго хутка заблакуюць. давядзецца мультыаккі ствараць як у БК, – не прайшло і пары дзён.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
RedDog123, 30 January 2025
Ключавое слова тут “рэгулярна”. Гэта як у БК: калі ты пачынаш на дыстанцыі іх гасіць, то ўсё – хана акаўнту. Тут тое ж самае, у яго плюс па баккара і мінус па слотам. вось і заблакавалі лайв. Я ў жарт, у тэме пра “водку” пісаў, што яго заблакуюць хутка. прыйдзецца мультыаккі ствараць як у БК, [...]

Сівуха,она же паленка🤣👍💯есть Сівуха,что от  неё яшчэ чакаць?!Толькі галаўнога болю і дрэннага самаадчування!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
353
Публікацыі
1 078
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.10.2024
Сівуха,якая ж яна палёнка🤣👍💯ёсць Сівуха,што ад яе яшчэ чакаць?!Толькі галавакружэння і дрэннага самаадчування!

Ды яму ўсюды лайв закроюць, калі ён будзе рэгулярна казіно ў баккара даіць! Калі толькі ў Pinnacle ісці, але яны з РФ закрываюць рахункі, пісьмы ўсім разаслалі, так што зноў упіраемся ў дропаў, ды яшчэ і замежных.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
362
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015

А ты не заўважаў такое, што пасля вываду і калі ў цябе агульная сума выплат перавышае агульную суму дэпазітаў на акаўнце, то ртп або аддача, іншымі словамі, быццам бы цалкам адключаецца? Ні адзін слот не грае, тупа злівае, нават у лайв-іграх і там немагчыма памножыць х2 ад балансу. Не ведаю, як у іншых, але ў мяне чаму так!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
igor9555, 30 January 2025
А ты не заўважаў такое што пасля вываду і калі ў цябе агульная сума выплаты перавышае агульную суму дэпазітаў на акаўнце, то ртп ці аддача іншымі словамі як быццам цалкам адключаецца? Не гуляе нічога ні адзін слот тупа слівае, нават у лайв гульнях і то немагчыма памножыць х2 ад балансу. Не вед [...]

У ўсіх так! Гэта аксіёма!! Навошта абмяркоўваць відавочны Факт!! Вывеў значную суму, забудзь дарогу ў дадзены Каз мінімум на месяц з паловай, два. Гуляць ёсць дзе ў наш час!))))

І так, Ігар, тэма ў водцы, ты не пра тое пачаў зноў, задавай падобныя пытанні або вопытным у прыватныя ці ствары асобную тэму і спытай альбо ў раздзеле, пытанне-адказ!

Калі ты гэта ў дачыненні да водкі спытаў, то так і пішы, канкрэтна.

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
420
Публікацыі
1 517
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
У ўсіх так! Гэта аксіёма!! Навошта абмяркоўваць відавочны Факт!! Вывёў значную суму, забудзь дарогу ў дадзены Каз мінімум на паўтара, два месяцы. Гуляць ёсць дзе ў наш час!)))) І так, Ігар, тэма – пра гарэлку, ты не пра тое зноў пачаў, задавай падобныя пытанні альбо вопытным у прыват, альбо [...]

Мля, ты што такі душны стаў?))) Мадэратарам што ці захацелася пабыць) 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
urbanjungle, 30 January 2025
Мля, ты што такі душны стаў?))) Што, захацеў пабыць мадэратарам?)

А што, можна?!)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
665
Публікацыі
1 993
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
03.08.2024

@vodka мабыць што-небудзь раскажа?)

Вельмі цікава пачуць 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
MD1NOSAUR, 30 January 2025
@vodka маўбыць раскажа што-небудзь?) Вельмі цікава пачуць 

Што ён раскажа? Я не здзівлюся, калі гэта справа яго рук, інакш навошта ён заходзіў ноччу на форум пасля маіх пастоў у падтрымку.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
362
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015

Я напісаў па факце

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Там воў за тое хлопец у плюсе на 200к на слотах піша ў абмеркаваннях, са стаўкамі 10р у слоты.

Праўда, нядаўна, відаць, плюс не задаўся

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Andrey_777, 30 January 2025
Там вось чалавек у плюсе на 200к на слотах піша ў абмеркаваннях, са стаўкамі 10р у слоты. Праўда нядаўна, відаць, плюс не атрымаўся

Красавчык…..апублікуй яму ў адказ у тэме, няхай дасць параду як можна так хутка 200к з 10р атрымаць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 824
Публікацыі
58 460
Падпісчыкі
163
Рэгістрацыя
14.11.2015

Людзям патрэбны адказ

@vodka

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
VyacheslavLenin, 30 January 2025
  Людзям неабходны адказ @vodka

На жаль, адказ будзе шаблонны: “Мы ліцэнзійнае казіно і не можам умешвацца ў вынік гульні бла бла”.

Яшчэ хацелася б пачуць, чаму яны замест годнага фікса крадзяжу грошай з чужых аккаў зрабілі проста немагчымым вывад у многіх?

Вывады пастаянна не праходзяць мадэрацыю, хаця ты ставіш вывад туды, адкуль апошні раз уносіў дэп. У прыватнасці крипта, вывад заўсёды не праходзіць мадэрацыю і вяртаецца на баланс з вылікам камісіі за паветра?

Апошні раз была сітуацыя з вывадам за разыгрыш, які ў мяне пастаянна адменяўся. Я яго ставіў на USDT BEP20, адкуль, уласна, і дэпаў апошнія разы. Пасля кожнай адмены на баланс прыходзіла менш, чым было пастаўлена.

Я пісаў пра гэта ў тэме разыгрышу, але ніхто не адрэагаваў, у чаце падтрымкі суткамі не адказваюць. 

Ладна, я проста забіў на гэтыя капейкі – 50 баксаў і зліў іх. Сядзець суткамі і разбірацца ў тым, у чым я правы, не было жадання, ды і сума не надта.

Але сам факт, што з казіно проста немагчыма вывесці, гэта праўда. На форуме таксама былі скаргі падобныя. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Misha55, 30 January 2025
На жаль, адказ будзе шаблонны: “Мы ліцэнзійнае казіно і не можам умешвацца ў вынік гульні бла бла”. Яшчэ хацелася б пачуць, чаму яны замест адэкватнай фікса чужога крадзяжу грошай з аккаў, зрабілі проста немагчымым вывад у многіх? Вывады пастаянна не праходзяць мадэрацыю, хоць ты ставіш [...]

Ну як бачыш, умешвацца могуць, бо ў ўсіх людзей усё працавала, без старонніх праграм і змены IP-адраса. І яны выкладалі скрыншоты, у мяне не працавала нават з VPN, але пасля таго як справа набрала абароты на форуме, то спачатку ўключылі, што можна было заходзіць з VPN, а пасля стварэння гэтай тэмы (прыкладна 10 хвілін спатрэбілася), відаць знялі абмежаванні цалкам і можна было заходзіць без усяго.

Але я падкрэслю яшчэ раз, што з VPN былі даступныя толькі слоты, але не live.

Буду ці я ўвогуле ў будучыні калі-небудзь гуляць у гэтым казіно? Не. І я сапраўды не разумею, навошта яны гэта робілі, хачу думаць, каб з мяне грошы зняць, але я пра іншае: у іх жа ёсць інфа пра мой акаўнт на форуме.

Я хваліў гэты праект паўсюль і раіў усім у ім круціцца, з-за стабільнасці вывадаў на карты і ўсё такое.

Больш у гэтым казіно няма нічога, акрамя гэтай касы, якая працавала на выдатным узроўні, а яны пасля гэтага аб мяне ногі выцерлі, малюючыся, і нарабілі такое.

І мне заўсёды саппорт адказваў за 2-3 хвіліны, а ў гэты раз я чакаў хвілін 20 адказу і потым яшчэ хвілін 20 мяне ігнаравалі і не ведалі, што адказаць – ці не падазрона гэта?

У 3 ці 4 ночы, пасля таго як я напісаў у чат ім пра форум, пабег прадстаўнік на форум у такую пару – навошта?

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Ну як бачыш, умешвацца могуць, бо ў ўсіх людзей усё працавала, без старонніх праграм і змены айпі-адрасу. І яны выкладвалі скрыншоты, у мяне не працавала нават з вэнэнэм, але пасля таго як справа набрала абароты на форуме, то спачатку ўключылі, што можна было з вэпэнам заходзіць, а пасля ствар [...]

У мяне таксама жаданне адбіта зайсці сюды і не толькі з-за апошняй сітуацыі.

Ну так, ты правы: калі падводзілі вынікі разыгрышу, прадстаўніка шукалі некалькі дзён, а як справа з табой – ён аж у 4 ночы ўвайшоў на форум)

Супадзенне? Не думаю)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 191
Публікацыі
31 728
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Ахахахаахх як толькі тэму стварыў, прайшло 10-15 хвілін, і ўсё… усё як рукой зняло, без вэпэнаў усё заходзіць, усё даступна. Ну так, гэта выпадкова атрымалася, з кім не бывае

Ніколі не бачыў, каб у баккара так часта “выпадала” нічыя, напэўна выпадковасць)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
thee4, 30 January 2025
Ніколі не бачыў, што б у баккара так часта “выпадала” нічыя, напэўна выпадковасць)

Сёння бачыў 5 разоў запар нічыю, ты мала гуляеш у баккара, значыць па часе.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Калі ён заходзіў у 3-4 ночы, пасля публікацыі маіх пастоў, відаць, каб прачытаць, я яму тады яшчэ напісаў у лс, але ён нічога не адказаў.

А даведаўся ён пра гэта праз чат, бо я спытаў проста ў чаце, што яны творяць і што адбываецца? І за гэта яны адказалі, маўчалі хвілін 20-30 у чаце, пасля я пераключыў укладку форума і ўбачыў яго ў анлайне на форуме.

Магчыма, прадстаўнік соізволіць мне адказаць у лс і мы знойдзем нейкае рашэнне ў гэтай сітуацыі?

Сама сітуацыя смяшыная і выглядае як натуральны скам, я ў ніводным казіно не бачыў такого, і спадзяюся, што больш не ўбачу. Так, мне рэзалі стаўкі амаль у 2 разы па часе, але тут па сутнасці, акрамя абразаных ставак, было яшчэ шмат іншага зверху.

І гэта ж смешна, дарэчы, што гэтая сітуацыя здарылася на наступны дзень пасля таго, як я напісаў пра плюс у гэтым лайве казіно.

І калі хто не зразумеў, то мэта падобных дзеянняў – загнаць чалавека ў тыльт.

Я чакаю кампенсацыі за гэтыя здзейсненыя злодзействы ў адносінах да мяне, гуляць у будучыні я ў вас больш не буду, бо даверу няма пасля гэтага. Калі вам штосьці не падабалася, вы маглі б мяне заблакаваць або напісаць мне пра гэта, і я б не гуляў у вас. А тое, што вы зрабілі – гэта натуральная чарнуха і ганьба.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
thee4, 30 January 2025
Ніколі не бачыў, што б у баккара так часта “выпадала” нічыя, напэўна выпадковасць)

На да,выпадковасць…….

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...