Як Марадона матываваў гульцоў «Наполі»
Навіны спорту
|
16 лютага 2017 г.
ад
ArsenWenger
|
27 Адказаў
|
663 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Легендарны Дыега Марадона рашуча падбадзёрваў гульцоў “Наполі” перад першым матчам 1/8 фіналу Лігі чэмпіёнаў супраць “Рэала”.
Аргентынец зайшоў у раздзявалку свайго былога клуба і прамовіў прамову. Потым Марадона накіраваўся на трыбуны “Санцьяга Бернабеу”.
fotball24.ua
“Чуда” не здарылася…
Марадонну б туды маладога
хапіла на 20 хвілін, што ў цэлым нават нядрэнна )
Ага, на матывацыі пратрымаліся 1 тайм і нават забілі першымі
Згодзен… Гэта жывая legenda…
ага толькі перад матчам кажуць на яго заяву пісалі за збіццё жонкі ці каханкі, з якой прыехаў
Словы Марадонны: “Рэбяткі – мы ў лайне” 😁
Бедняжка злева аж за галаву ўзяўся)))
huevo матываваў,увогуле нічога не атрымлівалася,мертэнса хвілін 60 я проста не назіраў,адзін інсіньё нешта спрабаваў і ў абароне адпрацоўваў і ў атаку хадзіў
ну адзін раз мертэнс мяч апрацаваў добра калі перакінуў варана падчас прыёму мяча і падыграў сабе галавой, праўда там Сярожа падстрахаваў
ну так гэты момант і ўклаўся ў тыя 30 хвілін, яшчэ мог забіць, калі кальехон скінуў галавой, момант выдатны быў, ну і гол.пас, калі быў афсайд, я разлічваў на большае ад яго, а ён не дрыс а дрыщ быў 😁
Ну, Мэртэнс таленавіты, але ў яго няма такой фізікі як у Азара ці Агуэро, а супраць абароны Рэала яму вельмі складана, адной хуткасці не хапае
Найцікавейшае – што будзе ў Наполі, якую тактыку Зідан абярэ, на кантрах ці ўзяць сабе мяч і выманіць Наполі на сябе?
я лічу, для Рэала лепшая абарона – гэта напад. Проста трэба яшчэ больш аддавацца гульні і прымусіць атакуючую лінію таксама вяртацца, а не чакаць, калі ім мяч адскочыць
ну гэта трэба некаторым гульцам, у прыватнасці данесці гэта, бо не ўсіх гэта датычыць)) ты зразумеў, пра каго я))
Калі трэба, ён адпрацоўвае – галоўнае, каб была прычына, старэнькі эканоміць сілы, я думаю Зідан дасягне да яго
проста я такія яркія матчы памятаю, як ён адбіраў мяч, што я не мог на ім наглядзіцца, настолькі спакойна, тэхнічна і пры гэтым адразу ж пачынаў атаку на фланзе, кучаравы – калі захоча, то можа, можа і сапраўды лянуецца)))
Гэта не лянотa, гэта боязь траўмавацца – да мінулага года ў Криро з 2006 года траўмаў не было такіх, што б ён прапускаў больш месяца, а цяпер вельмі цяжка набіраць форму пасля прапускаў, успомні яго пасля ўручэння Зм, проста бязсэнсоўнае….. З-за чаго і з балельшчыкамі кантры
чувак, я думаў ты зразумеў, пра каго я)) кучаравы ж Марсело, а не Ронік))) але яны абодва – пара сапогаў, кенты, як ні як, вось і абодва берагуць сябе))
Та не гань, у Марсело самааддача большая ўсіх пасля Рамоса, проста не паспевае ён назад, хто ж будзе навесы рабіць на Криро
ну так класны хав той, хто і туды і назад рысачыць, бо гэта самая галоўная задача хавчыкаў, звычайна і ставяць вынослівых на такія пазіцыі, каб эфектыўны дрыблінг з навесам быў + дапамога абароне, таму проста не дапрацоўвае)) на Роніка глядзіць і вучыцца кепскаму) А так прэтэнзій да Марсела няма, бо ён мой кумір у Реале
каб адпрацоўваць і туды, і назад трэба быць Роберто Карлосам або Эврай, Эшлі Коул яшчэ норм быў, Майкон у лепшыя гады, але такіх абаронцаў можна па пальцах пералічыць
так што яму цяжка быць як Карлас, гэта мой кумір дзяцінства, а як ён плюхі са штрафных клалі сваёй кароннай левай, проста як я аххахах))) я проста таксама гуляў на пазіцыі левага абаронцы ў дзяцінстве, таму не мог налюбавацца ім))
ну гэта я да таго што ты патрабуеш ад гульца рабіць нешта фантастычнае,Марсело і так гуляе вельмі класна,часам нават і ў абароне адпрацоўвае,але стабільнасці ад яго можна не чакаць не таго ўзроўню ён абаронца.
та нічога, я прама ад яго нічога не патрабую)) проста некаторыя так могуць)) я ж не кажу, каб ён клала такія ж плюхи як Карлос)) проста больш строга, больш адказна і больш стабільна гуляць)) а так ён проста вельмі падабаецца ў Реале))