Як мадэратар Данлудан, а магчыма і сам Данлудан ашукваюць падпісчыкаў і рэфералаў

Абмеркаванне стрымераў казіно | 9 November 2020 ад | 40 Адказаў | 17,376 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Ранг
2
Рэпутацыя
9
Публікацыі
7
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.11.2020

Я думаю, усе ведаюць стрымера онлайн-казіно Данлудана, а таксама яго мадэрата Колю Крузенштэйна. Я быў падпісаны на іх тэлеграм-канал, а таксама складаўся ў іх чаце. 08.11.2020 я зайшоў у тэлеграм-канал, дзе ўбачыў, што ў гэтым канале разыгрываліся промакоды ў казіно, а таксама паведамленне мадэрата канала danludan, пра тое што вычарпаны ліміт адпраўляемых паведамленняў і таму промакоды будуць адпраўляцца з акаўнта @polupokeride, ніжэй знаходзілася іншае паведамленне са скрыншотам, на якім пазначаныя вынікі покернага турніру, у якім Данлудан заняў 1 месца. Здаецца нічога звышнатуральнага на першы погляд. Я вырашыў, што гэтыя сістэмныя паведамленні адміністратар адпраўляе сам Данлудан і напісаў яму на паказаны вышэй логін @polupokeride, у якім спытаў у якім руме ён выйграў турнір. У адказ на гэтае паведамленне мне з гэтага логіна, то бок таго, які быў пазначаны ў тэлеграм-канале мадэратару гэтага канала, прыйшло паведамленне з прапановай паслугі па раскрутцы рахунку казіно з 5к да 50к, з 10к да 100к і г.д., то бок звычайны развод, усе мы ведаем, што ніякай раскруткі рахунку ў казіно і БК не бывае, усё гэта ашуканства карыстальнікаў. Пра гэта я напісаў у тэлеграм-чате Данлудана і мадэратару Данлудана Колі Крузенштэйну. На што Крузенштэйна патлумачыў мне, што дадзены логін належыць яму і што з гэтага логіна ён адпраўляў промакоды карыстальнікам, якія іх выйгралі. На маё пытанне навошта ён разводзіць рэфералаў на грошы, прапаноўваючы раскрутку рахунку казіно, ён патлумачыў, што гэта фэйк. Потым Крузенштэйна некалькі разоў мне тэлефанаваў, кажучы пра тое, што навошта я лазі ў не сваю справу, і што калі не хачу то магу не раскручваць рахунак, а потым сказаў, што ён не займаецца раскруткай. Пры гэтым, калі я спытаў, як гэты логін можа быць фэйкавым, бо ты сам яго апублікаваў у тэлеграм-канале і адпраўляў людзям з яго промакоды і толькі што патлумачыў мне, што ён належыць табе, таксама я сказаў, што паведамлю пра гэты развод у пабліку, то Крузенштэйна забаніў мяне ў тэлеграм-канале Данлудана і ў чаце, папутна абазваўшы ўблюдкам. Адразу пасля гэтага нейкім дзіўным чынам у логіна @polupokeride, які належыць Крузенштэйна, і з якога ажыццяўляецца развод рэфералаў, знікла інфармацыя пра акаўнт, дзе логін ужо не высвятляўся, то бок інфармацыя была зачыненая. Лічу, што Лудан тут не пры чым, а Крузенштэйна за яго спінай карыстаецца момантам і разводзіць падпісчыкаў і рэфералаў Лудана, хоць Лудану, напэўна, на гэта зусім па барабану. Таму дарагія аматары казіно, будзьце асцярожныя – мадэр Лудана ашуквае і разводзіць яго падпісчыкаў і рэфералаў. Скрыншоты прыступаюцца.

1 скрын. Паведамленне адміністратара тэлеграм-канала Лудана, у якім гаворыцца, што коды будуць адпраўляцца з логіна @polupokeride.

2. Скрын. Інфармацыя аб акаўнце @polupokeride.

3. скрын. Перапіска з акаўнтам @polupokeride.

4. Скрын.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
146
Публікацыі
379
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
23.01.2016

Упэўнены, што ўсё так і было, даказанні даволі пераканаўчыя. Крузенштэйн сапраўды гнілы чалавек і даволі дурны, раз змог так лёгка пракалоціцца.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
24
Публікацыі
929
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
01.02.2020

Клоўн гэты стрымер )больш сказаць не магу…

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 748
Публікацыі
12 074
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019

Стрымер збірае лайкі)а яго мадэр разводзіць людзей у тэлеграме і не толькі)нічога новага,заўсёды так было і будзе,пакуль лохі будуць і наеб.і таксама будуць!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
868
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.11.2019
Maghest, 10 November 2020
Гэты стрымэр клоўн )больш нічога сказаць не магу…

усе стрымэры клоўны – гэта іх праца)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
24
Публікацыі
929
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
01.02.2020
uinstonc, 10 November 2020
усе стримеры клоўны – гэта іх праца)

Ну калі 15гадоў то так,цікава))а так я лепш у цырк схаджу))стримяць казіно а не кулічікі ў пясочніцы ,каб на клоўна глядзець

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
2 303
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
23.07.2015

Усе стримеры робяць шоў для вас толькі для таго каб вы рэгіліся і дэпалі па іх спасылках!!!!! Жарт, яны проста добрыя хлопцы і даюць вам грошы))))))))))))))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
2 303
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
23.07.2015

А што я сказаў? Яны нібыта заўсёды на стримах адгаворваюць гуляць у казіно, не рэальна добрыя хлопцы яны не могуць ураць))))))((((

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
868
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.11.2019
Ну калі 15 гадоў то так, цікава)) а так я лепш у цырк схаджу)) стрымяць казіно, а не пясочныя фігуркі ў пясочніцы, каб на клоуна глядзець

усе стрымэры, не толькі стрымэры казіно) калі стрымэр не робіць шоў, гэта дрэнны стрымэр. а ці цікавая ці не цікавая менавіта гэтая канкрэтная катэгорыя, – гэта ўжо зусім іншае пытанне

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
24
Публікацыі
929
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
01.02.2020
усе стрымеры, не толькі стрымеры казіно) калі стрымер не робіць шоу, гэта дрэнны стрымер. а ўжо ці цікавая або нецікавая гэтая канкрэтная катэгорыя, – гэта ўжо зусім іншае пытанне

Гаворка зараз ідзе пра стрымера казіно)шмат стрымероў казіно, якія не клоўны і значна болей онлайн))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
868
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.11.2019
Гаворка ў дадзены момант ідзе пра стрымера казіно) шмат стрымераў казікаў, якія не клоўны і з большым анлайнам))

ммм напрыклад? 😂 не ведаю ні аднаго. шчыра кажучы, у СНД, не ведаю нават у прынцыпе ні аднаго, у каго анлайн большы, чым у лудана

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
2 303
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
23.07.2015
усе стримеры, не толькі стримеры казіно) калі стример не робіць шоу, гэта дрэнны стример. а ўжо цікава ці нецікава гэтая канкрэтная катэгорыя, гэта ўжо зусім іншае пытанне

Кароча ён з імі доле с о пудоф)))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
24
Публікацыі
929
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
01.02.2020
ммм напрыклад? 😂 не ведаю ні аднаго. шчыра кажучы, у СНД, не ведаю нават у прынцыпе ні аднаго, у каго анлайн больш, чым у лудана

Ёсць,я не збіраюся іх піярыць,але яны ёсць)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
868
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.11.2019

ну, а ўвогуле, сэнс-то не ў гэтай тэме, чалавек хацеў данесці да нас нейкую інфармацыю, але большасць людзей, насельнікаў форуму, і так, у той ці іншай ступені гэта ўсё разумелі і ўсведамлялі,  а вось людзі, якім гэтая інфармацыя была б карысная, яны ў прынцыпе тут не жывуць, не ведаюць пра ўсе гэтыя рэсурсы і г.д.)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
2 303
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
23.07.2015
ммм напрыклад? 😂 не ведаю ні аднаго. шчыра кажучы, у СНД, нават у прынцыпе не ведаю ні аднаго, у каго анлайн больш, чым у лудана

Гэта шкада, але анлайн і цікавасць – розныя рэчы. Хочаш, зраблю анлайн на стрыме як кот срэ ў памеры 50 тысяч???? Спорым на 100к даляраў? Зроблю?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
868
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.11.2019
kser27, 10 November 2020
Гэта сумна але Онлайн і інтарэс – розныя рэчы хачаш зроблю анлайн на стрыме як кот срэ ў памеры 50 тысяч???? Спарым на 100к долараў зроблю?

так я і не спрачаюся з тым, што людзі любяць жраць *г**но 😂 мяне здаецца адной інсты Бузавай або Джасціна Бібера дастаткова, каб вынесці гэтаму свету прысуд)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
2 303
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
23.07.2015
так я і не спрачаюся з тым, што людзі любяць есці *авно 😂 мне здаецца адной інсты Бузавай або Джастына Бібера дастаткова, каб вынесці гэтаму свету прысуд)

Вось і я пра тое ж – ну прылепіўся Коля да яе і наёбывае, а можа гэта адзін з элементаў шоў?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
868
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.11.2019
kser27, 10 November 2020
Вось і я тое ж: прычапіўся Коля да яго і наёбвае, а можа гэта адзін з элементаў шоў?

Цалкам магчыма! На пачатку сваёй кар’еры Даня таксама не раз быў заўважаны ў самых розных непрыемных гісторыях..

З іншага боку, тое, што ён сапраўды раздае грошы людзям у самых розных розыгрышах, дапамагае пры ўсіх жыццёвых пздцах і г.д., – гэта праўда, і тут ужо здаюцца зусім нелагічнымі дзеянні падобнага характару.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
2 303
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
23.07.2015
вельмі магчыма! на пачатку сваёй кар’еры Даня таксама не раз быў заўважаны ў самых розных непрыемных гісторыях.. з іншага боку, той факт, што ён сапраўды раздае грошы людзям у розных розыгрышах, дапамагае пры самых розных жыццёвых п***цах і г.д., гэта праўда, і тут, ужо, здаюцца зусім нелаг [...]

Логіка  казіно і данлудан паняцці несумяшчальныя!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
8
Публікацыі
18
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31.01.2020

Да ган..он гэты Коля і я не здзівіўся таму, што адбылося, быў момант калі перад стрымам з адчыненнем бонусак падпісчыкі павінны былі ў групе вк вгадываць канчатковую агульную суму балансу, так вось там чел таксама кідаў прауфы што ён ўгадаў лік, прыблізны да канчатковага, а Коля па сваім меркаванні выбраў зусім іншага чалавека – дзяўчыну, якая і побач не стаяла з прыблізным адказам. А калі Коля са сваім опг там што‑та і мутіць, то Лудан, я думаю, не ў курсе гэтых падзей, Коля напэўна яму лье ў вушы зусім іншую інфармацыю – тую, што будзе выгадная яму і не даваць падстав для хвалявання Данлудана.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
165
Публікацыі
1 541
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.12.2018

Мне здаецца, што людзі, якія вераць у раскрутку рахунку ў казіно, дзе ў прынцыпе ўсё заснавана на удачы, заслугоўваюць страты сваіх грошай

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
2 303
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
23.07.2015
alexander91, 10 November 2020
Да ган..он гэты Коля і я не здзіўлюся таму, што здарылася, быў момант, калі перад стримам з адкрываннем бонусак падпісчыкі павінны былі ў групе ВК адгадваць канчатковую суму балансу – так вось там чел таксама скідаў пруфы, што ён адгадаў лік, набліжаны да канчатковага, а Коля па сваім меркаван [...]

Пруфы кінь аТак я ў шоку

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 060
Падпісчыкі
39
Рэгістрацыя
30.03.2014

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
93
Публікацыі
552
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
09.11.2018

У Данлудана грошай хапае, павер) не думаю што ён у курсах што яго адсталы крузепшерн круціць такую куйню 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
9
Публікацыі
7
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.11.2020

Шама ўжо запісаў 2 відэа. У якіх кажа, што Коля маладзец і добры хлопец, а гэты акаўнт належыць сябру Колі, і ўжо да акаўнта няма доступу, яго ўкралі. Толькі вось адзін нюанс: праз некалькі хвілін пасля нашага зносін з Колем інфармацыя пра акаўнт была схаваная. Падаецца, Шаму праплацілі. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...