Як курэнне цябе заб'е. Падумай..
Пагаворым пра жыццё
|
27 December 2024
ад
igor9555
|
102 Адказу
|
1,520 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@letyaga92Згодны з табой, ёсць знаёмыя, хто амаль усё жыццё курыць, у іх з гэтым няма ніякіх праблем, і на пятым дзясятку ім чамусьці ідэя прыходзіць кінуць курыць 😀 у чым сэнс? Маладзейшымі ад гэтага не станеш) Можа проста чэлленджы сабе ўладкоўваюць, колькі змогуць вытрымаць)
для мяне гэта балюча: у мяне дзядуля памёр у 65 ад раку левага лёгкага, і бацька ў 45 таксама ад раку лёгкага, курылі ўсё жыццё
Калі шчыра усе што цяпер ядзім шкоднае,і паціху нас забівае,усё што ў супермаркетах шкоднае,маянэз,паўфабрыкаты,каўбаса і г.д
Усё робіцца не з чыстага прадукту,а з рознымі хімікатамі,вазьмём вараную каўбасу,думаеце там мяса праз мясарубку і вам падаюць?Нічога падобнага там поўна розных хімікатаў,дадаюць пры прыгатаванні,я быў на такой фабрыцы і бачыў уласнымі вачамі як робяць такія каўбаскі.Памрэм ад курэння магчыма)але і з-за іншага можам,тыютунь зараз і ў 90х гэта рознае,чысты тыютунь быў,так сказаць натуральны.А цяпер суцэльная фігня(
Ага, як у анекдоце, люблю паліць! Люблю зорку! Залез бы у зорку і паліў бы!
Асабіста я ўсведамляю шкоду курэння, але працягваю курыць, мы ўсе рана ці позна памрэм, для чаго абмяжоўваць сябе ў чымсьці
Бонусікі заб’юць нас:))) бо менавіта на іх мы больш курым!
@ekaterina0804па такім прынцыпе ўвогуле можна што заўгодна рабіць 😁😁
@dikii1 прыказка ёсць: лепш піць, чым курыць
@tl777888 першы раз чую такую прыказку , але па мне так лепш курыць , алкаголь знішчае мозг , тытунь лёгкія , лепш памерці ў цвярозым розуме , чым паміраць без мазгоў ….
@luda010676 Я так і раблю апошнія 10 гадоў і не магу спыніцца. На жаль, гэта вельмі дрэнна заканчваецца для акружаючых і дарагіх для мяне людзей🤦♂️
@endo0, паспрабуй завязаць, мне асабіста дапамог жорсткі запой, пасля якога нават не мог глядзець на алкаголь. Але не рэкамендую
@brabrobrob Да пракапвання справа не даходзіла, канешне, але 3 дні пастаянна адходзіў пасля жорсткага запою🤦♂️ Не курыў 10 гадоў якраз. У гэтым годзе “Юбілей”:)
@endo0, ну хоць не курыш – гэта ўжо добра. Я б сказаў, што магчыма дапаможа, але баюся, мне адміністрацыя звезюлей дасць)) Такога зялёнага колеру вось такая рэч
Ну асабіста я зараз перайшоў на цукровую залежнасць, з’ядаю тоны салодкага) Больш-менш бяспечная штука
@brabrobrob да да да… раскажы пра бяспеку для дыябету і іншых суправадных хвароб, не дай бог, вядома… Тым не менш, калі курыць, то толькі самасад, эх, ёсць жа майстры, якія самі ўсё вырошчваюць і ферментуюць. Я так, у прынцыпе, не прапагандую курэнне, але тут выбар кожны сам робіць.
@vernonveo, дыябет не ад салодкага з’яўляецца, лішняй вагой я не пакутую. Ну самасад – рэч, але цяпер магчымасцей практычна ні ў кога няма.
@rys1ka ёсць старажылы, што кураць, гэта ад арганізма залежыць, усё
@brabrobrob
Але гэта таксама крайнасці, як кажуць, ад адной залежнасці да іншай. У кароткатэрміновай перспектыве можа нічога і не быць, а потым можа “выстрэліць”.
Так ад любой залежнасці можна пазбавіцца, курэнне таксама не выключэнне, хаця я сам таксама даўно курыў, як толькі з’явіцца матывацыя тыпу “курыць ці сыграць у скрынку” – тады і выбар стане. А так пакуль моцнай матывацыі няма, асабліва ніхто і не кіне паліць 🙂
@tl777888 ёсць такія, але іх нямнога
І гэтую звычку падцягнулі, калі тытунь той жа быў без усякай дрэнi і хіміі, як цяпер) Але, як кажуць, дзесьці дадалася, а дзесьці ўбыло, гэта тое, што датычыцца – ад арганізма залежыць)
@bodiart
Гэта як выбар – кожнаму піць ці не піць, проста трэба разумець наступствы, якія могуць быць. А можа і не быць, у кожнага свой арганізм.
@brabrobrob
аха,ну так прама бяспечная,потым на інсуліне сядзець усё жыццё з-за дыябету,сасуды забіваць,карміць глістоў
@luda010676
базару няма, колькі напісана і г.д. Калі сябе нармальна адчуваеш, маральна і фізічна, то можна і падпіць, і паліць. Але калі ў жыцці гэта вельмі замінае і здароўе пачынае шалёваць, лепш кінуць, і астатак жыцця пражыць у здаровым розуме і моцным целе, чым працягваць паліць і бухаць, чахнуць і скрыпець)
Сам не п’ю 5 гадоў, паліць спрабаваў кінуць, але для мяне складана, кінуць бухаць было прасцей… А ўжо даўно б пара кінуць і гэтае паганое курэнне, труціць сябе гэтым гоўнам за свае грошы, дзень за днём, год за годам.
@slon975
А як наконт варыянту адцягнення ўвагі, тыя ж семачкі ці льодзянцы дапамагаюць?