Як кінуць? Замазка больш за год
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Як перастаць лудзіць, я стомыўся, дэпаю амаль кожны дзень, на тыдзень стабільна -15-20к па стаўках 10-25 рублёў прайграў кучу грошай, задолбалі даўгі. Я проста стаміўся, ужо некалькі тысяч дэпаў і 0, зараза, вывадаў. Проста нуль. Як з гэтым змагацца. Прайграю ўсюды – слоты, лайвы, кейсы. Калі што-небудзь выпадае з кейсаў, то яно ніфіга не каштуе. У слотах паграю абавязкова па 10-15 рублёў трохі, а потым усё пад 0 зжырае. Калі выбіваю бонусы ў лайвах, то на прыкладзе кэшханта, пры 101% падае множнік да 5х; калі 4 ролы, абавязкова з турмамі і х, максімум 20х. Не магу выйграць. Не разумею, як выйграць хаця б нешта. Я ўжо стаміўся проста
Трэба больш гуляць ,тады дакладна пашанцуе і стаўку пажадана павялічыць тады дакладна поспех прыйдзе))))
Выводзіць своечасова, а не гнацца за мільярдам.
Адцягнуцца на іншыя справы, праца, сям’я і дзеці, змяніць хобі, напрыклад трэнажорная зала і спорт, да азартных гульняў і стрымаў паставіць блок.
У лудамана сям’я і дзеці ахахаа, казіно і ёсць хобі , а ў спартзалу няхай ходзяць звычайныя людзі у нас на яго няма часу трэба грошы на лудку зарабляць ))))
Дык проста кідай і перастань гуляць, ты ўсё роўна не адмажэшся. Грошы зарабіш, доўгі вернеш і ўсё наладзіцца. На гэтым жыццё не сканчаецца, потым будзеш успамінаць і думаць, а аказваецца не такая ўжо гэта і праблема была. У людзей жа бываюць і па сур’ёзней праблемы, чым прайгрыш.
У такім выпадку піздулі па ўсім целе дапамагаюць! А калі сур’ёзна,то задумайся,ці патрэбныя табе гэтыя праблемы,якія ты сам сабе ствараеш?! Асэнсуй,што казіно- гэта зло
Большасць каментатараў у пабліку адкрыта не разумеюць, што такое лудаманія, гэта калі апрача казіно ў цябе няма інтарэсаў, ты працуеш і лудзіш, астатні час ты ляжыш і глядзіш у столь ці стрымераў, бачыўшы нармальных людзей ты адкрыта не разумееш, навошта яны розным рэчам займаюцца, калі ёсць казіно, раз у месяц – год пасля заносу бываюць прасвятленні і добрае самаадчуванне на пару дзён, потым усё зноў.