Як кінуць гуляць у казіно?
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
12 чэрвеня 2018 г.
ад
kasper447
|
16 Адказаў
|
1,614 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Для некаторых гульцоў азартныя гульні не проста захапленне, а залежнасць, якая перашкаджае жыць. У казіно траціцца занадта шмат грошай і часу. Таму, калі забавы ператвараюцца ў манію, трэба нешта рабіць. Разгледзім парады пра тое, як кінуць гуляць у казіно.
Вызначыць прычыну
Перш за ўсё даведайцеся, у чым прычына, чаму вы гуляеце. Гэта важна, бо розныя прычыны патрабуюць рознага падыходу. Магчыма, вы гоніцеся за выйгрышамі і казіно для вас гэта шанец атрымаць дадатковыя грошы. Ці гульні ў казіно прыцягваюць вас і вам проста весела круціць барабаны і рабіць стаўкі.
Калі прычына гульні – грошы
Шчаслівых пераможцаў у казіно мала. Яшчэ менш тых, хто за ўсю гісторыю сваёй гульні застаўся ў плюсе. У большасці сума прайгрышу будзе большая чым выйгрышу. Чалавеку можа здавацца, што ён нямала выйграе. Але на самой справе гэта проста псіхалогія. Гулец больш звяртае ўвагу на выйграшы, а за прайгрышамі не сачыць. Таму скажэнае адчуванне таго, колькі ён выйграў і колькі прайграў.
Калі вы хочаце сапраўды ведаць, колькі ў выніку вы атрымалі ад казіно ці пакінулі там, то падвядзіце вынікі сваіх дэпазітаў і вывадаў. Ці фіксуйце вынікі кожнай сесіі. Калі глядзець дадзеныя за працяглы перыяд, то стане відавочна, што гемблінг не прыносіць грошай. Паглядзеўшы на гэтыя факты вам, магчыма, ужо не захочацца гуляць, улічваючы што вашай мотивацыяй былі грошы.
Падлікі выйгрышаў і прайгрышаў дапамогуць умацаваць у свядомасці гульца тое, што гемблінг гэта стратная справа. Думаюць, гэта эфектыўны спосаб адвыкнуць ад гульні.
Калі прычына гульні – забава
Вызначыцеся з тым, якія ў вас ёсць інтарэсы акрамя казіно. Гэта можа быць што заўгодна, што можа займаць ваш мозг і прынесці прыемныя эмоцыі або задавальненне. Успомніце пра старыя, магчыма даўно забытыя захапленні, ці знайдзіце сабе новыя. Гемблінг гэта толькі адно з мноства забаў. Прычым многія з іх вы знойдзеце яшчэ больш прывабнымі, чым казіно.
Напішыце спіс таго, што вы любіце рабіць і ўключыце гэта ў свае планы. Калі вы звычайна не плануеце свой час, то ўсё роўна зрабіце гэта. Так вы будзеце ведаць, што вас чакае нешта цікавае і казіно сыдзе на другі план. Калі вас даганяе жаданне сыграць у казіно, можаце проста выйсці прагульвацца, сустрэцца з сябрамі і блізкімі ці завітаць у госці.
Вам не абавязкова змагацца з жаданнем сыграць самастойна. Прыцягніце блізкіх людзей, напэўна яны будуць рады вашаму рашэнню і падтрымаюць вас. Таксама можна знайсці аднадумцаў на форумах.
Забароны на дэпазіты
Адзін з найбольш практычных саветаў пра тое, як кінуць гуляць у казіно – паставіць забароны на дэпазіты. Гэта было прапанавана адным з гульцоў на замежным рэсурсе. Патрэбна звязацца з плацежнымі сістэмамі, якімі вы карыстаецеся і папрасіць іх не дапускаць дэпазіты ў казіно. Аўтар узгадваў замежныя сістэмы, такія як Neteller, Firepay, Citadel. Ці прымянімы гэты спосаб да расійскіх плацежных сістэм, не ведаю.
Але заўсёды можна знайсці выхад. Напрыклад, калі немагчыма дамовіцца з кампаніяй аб адключэнні магчымасці дэпазіту, можна проста не трымаць грошы на гэтых электронных кашальках. Калі гэта прыносіць вам нязручнасці, то такая цана за пазбаўленне ад гульні.
Фота блізкіх людзей
Нагадванне пра блізкіх людзей таксама можа камусьці дапамагчы. Калі сувязь з чалавекам моцная, дзеля яго людзі гатовы прыкладаць дадатковыя намаганні, каб справіцца з залежнасцю. Прапануецца паставіць фота тых, хто вам дарагі, каля кампутара ці ў іншым месцы, дзе яны былі б у полі зроку, калі вы раптам зьберацеся гуляць.
Як кантраляваць гульню?
Кантроль над гульнёй таксама перамога над залежнасцю. Можна паставіць сабе мэту не перавышаць пэўныя ліміты. Лепш за ўсё рэгістравацца ў казіно, дзе прапануюць усталяваць ліміты на дэпазіты, стаўкі, прайгрышы. Дадаткова ёсць ліміты па часе, а можна зусім выключыць сябе з гульні на нейкі час ці назаўсёды.
Прывучайце сябе адразу ж выводзіць выйгрышы. Не толькі прайгрышы, але і выйгрышы становяцца прычынай таго, што чалавек губляе кантроль. Гульцы выйграюць, знаходзяцца ў эйфарыі, гуляюць яшчэ трохі, потым яшчэ і г.д., пакуль ад грошай не застанецца нічога.
Трэба менавіта прывучыць сябе да гэтага. Вядома, гэта патрабуе намаганняў. Але кінуць гуляць у казіно не прыкладаючы высілкаў, не атрымаецца. У першы час трэба будзе прымушаць сябе нешта рабіць або не рабіць, потым гэта павінна перайсці ў звычку.
Выводзьце вынятыя выйгрышы далей, каб яны былі менш даступныя. Не проста выводзіць на электронны кашалёк, але яшчэ і зняць з кашалька грошы. А можна нават купіць сабе нешта на гэтыя грошы.
Крыніца: affgambler.appspot.com/kak-brosit-igrat-v-kazino
проста- узяць і кінуць!
Як варыянт, лепш за ўсё вызначыць суму або працэнт ад дэпазіту, пасля якога зрабіць заяўку на вывад… Добра б гуляць там, дзе вывад не як у ГолдФишке некалькі дзён, а амаль імгненны або імгненны, як у БК “Леон”. А як грошы прыйшлі, тупа зрабіце “падарунок сабе каханаму”… Ці “быстрэнька” патраціце гэты выйгрыш на сваю сям’ю.
Элементарна. Трэба проста пайсці гуляць і гуляць. Калі бабло скончыцца, то не гуляць 😎
гэтая стратэгія не дапаможа, чамусьці калі зліваеш усё, яшчэ крошкі ўсё роўна знаходзяцца хз адкуль і так да бясконцасці, раз сел на ігравую іголку – то толькі дозу рэгуляваць можна
Трэба значыць закласці кватэру-дом машыну ноўтбук і прайграць. Потым часу на гульню не будзе.
ну хату дакладна няма, а машыну і ноўт часта закладваў😁
Ну ліха беда – пачатак. Калісьці ты так і пра аўтамабіль думаў, што няма. А спачатку пра ноўт думаў, што няма 😁
не паверыш, мой бук леново стаіць 450 баксаў, я яго заклаў 9 разоў, кожны раз пераплочваў па 1-1,5к)) амаль акупіўся ён для лямбарда, )) хахахаха а машыну 2 разы заклаў, потым знайшоў ботаніка і зьбыў, бэха 319 была, сказаў што 325)) на 70к больш пайшло, чым планаваў)) цела нават не правярала рухавік
Та страшна гэта на самой справе ўсё. Мяне, слава Богу, не спатыкнула гэтая кара. Усё ў меру. Прагуліць канкрэтна я не магу. Ёсць нейкі стоп што ці. Тумблер у галаве. А апошнім часам нават і не асабліва цікава гуляць. Так што ніколі па капейках. Асноўная праблема лудзікаў – не выйграць, а адыграцца. Аднавіць тое, што яны прайгралі. Але гэта таксама самаўманне.
ну тормаз да пары ў ўсіх, я год таксама трымаў сябе ў руках, па-нямалку плюсаваў па 1-10к у дзень, потым якраз разагнаўся і да банкамату ўсю ноч бегаў, 3 карты, ліміты на анлайн-плацяжы выдаткаваў, калі ачуняў то ад поўнай сумкі грошай засталася толькі пачка фіялек і косараў, гэта быў проста кашмар, жыць не хацелася, а зараз няма такіх грошай і ўсё добра, макс прайграю 40к у месяц і норм, ну +- залежыць ад прэмій, спачатку ўсё аплачу, закуплюся а потым гуляй, рваніна)
Та не. У мяне іншы тормаз. Я і не заліваўся так, як ты апісваеш, ніколі. А гуляю я гадоў 15 дакладна ў анлайне. Так што крытычных сум грошай ніколі не прайграваў. А пра чужыя і зусім маўчу. І такой думкі нават не ўзнікала. Хоць, працуючы ў гандлі аптамі, сумы праз рукі хадзілі немалыя. Прычым пры жаданні можна было замарозіць прыстойныя грошы да кассы, так бы мовіць.
быў у мяне знаёмы (рэгал па сваёй рэфке – грэх на душу ўзяў) працаваў у Еўрасеці, так ён сабе на ківі правёў за дзень плацяжоў на 120к і прайграў, 2 гады пасёлка атрымаў((
У доўг гуляць – гэта ўвогуле бред. Не, я разумею канеш, жага халявы. Але блін з-за гэтых думак 2 гады і судзімасць – гэта псяц. А што не змог парашаць з Еўрасеткай?
я порешаў, хацелі ўпаяць 158ч2 , з партнёркі разлічыўся , следаку пару бутэлек паставіў, адзін поинт раз справа завялі то ўжо не адпусцяць, на пасёлку 6 месяцаў быў потым па ўмове, гэта ж Расея, тут адразу трэба рашаць пакуль пратаколаў няма а потым толькі судзімасць
трэба заўсёды памятаць: