Як кінуць гуляць і чаму ў казіно немагчыма заставацца ў плюсе

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 3 October 2018 ад | 1 Адказ | 396 Праглядаў | 0 Рэакцый
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 315
Публікацыі
21 377
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
31.07.2015

Гэтую артыкулю я пішу галоўным чынам для тых, хто яшчэ корміць ілюзіі і спрабуе выйграць у казіно. Таксама для тых, хто хоча парваць з лудаманіяй. Адразу скажу, што пакінуць гульні назаўсёды амаль немагчыма. Нават калі вы завязваеце са слотамі, рана ці позна адкрыеце для сябе нешта новае і будзеце заліваць туды. Можна толькі на нейкі час страціць цікавасць да азартных гульняў, але, на жаль, яе вельмі лёгка зноў разагрэць.

На жаль, калі вы азартны чалавек – гэта назаўсёды. Трошкі ніжэй напішу, што мне дапамагло не гуляць ужо амаль год. Праўда на мяжы зриву быў не раз і на гэтым форуме прасіў дапамогі. Але пакуль трымаюся=)

Цяпер пра гуляць у плюс. Застацца ў плюсе назаўсёды можна толькі сарваўшы МЕГА джэкпот. Але вы ж разумееце, гэта амаль нерэальна. Ва ўсіх іншых выпадках вы будзеце гуляць у стабільны мінус. Нават не ў нуль, чыста ў мінус. Тут справа нават не ў казіно, не ў софце, а ў псіхалогіі чалавека. Мы не спынімся, пакуль не сольем усё або не выйграем джэкпот. Нават калі вы памножыце свой дэпазіт у 5, 10, 100 або 1000 разоў пройдзе дзень, тыдзень або месяц і вы зноў пачнеце гуляць і не супакоіцеся, пакуль не сольеце ўсё. 

Тут нават ніякі ГСЧ падкручваць не трэба, так устроены чалавек. Тым больш азартны чалавек. Таму не разумею, у чым сэнс скрыптовых казіно? Рабіце сумленна, з прыемным дызайнам, і людзі самі панясуць вам бабкі. І прайграюць яшчэ больш, калі будуць упэўнены ў сумленнасці казіно.

Калі вы выйграваеце, ствараецца ілюзія таго, што вы кантралюеце сітуацыю. Вы думаеце, што аўтамат на аддачы, што сёння ваш дзень і што б ні здарылася вы не прайграеце, а калі нават пачнеце злівацца, то зможаце спыніцца. Але на самой справе гэта ўсё хрэня і лажа. Іншымі словамі гэта называецца плюсавая замазка і яна значна больш небяспечная за мінусавую.

Ніхто ніколі не скончыць гульню, калі яму дзіўна шанцуе, вы проста не зможаце спыніцца. Так што ўвогуле што мне казаць, упэўнены вы не раз лавілі сябе на гэтым пачуцці. Каротка кажучы, калі вы сольеце ўвесь выйгрыш, вы пабяжыце да бліжэйшага банкамата ўкідаць яшчэ і яшчэ, кажучы сабе пры гэтым – ну я ж ужо выйграў раз, значыць і яшчэ магу. А казіно толькі гэтага і трэба.

Тое самае адбываецца, калі вы дэпаяце ў новае казіно, дзе ніколі не гулялі. Калі яно сумленнае, то спачатку вы абавязкова будзеце выйграваць. Казіно вас затягне, а потым усё па п*здзе пойдзе. Вось так гэта і працуе =)

Лудаманія – гэта страсць і каб завязаць з ёй хаця б на час, трэба моцна захапіцца чымсьці іншым. Так каб лудка вам стала рэзка нецікавая. Карацей падумайце, чым можна зацікавіцца.

Яшчэ спосаб завязаць, толькі больш радыкальны – гэта крута прайграць. Вось проста дохуя. Каб вы адчулі гэта на сабе. Мне гэта дапамагло. Пасля такога нават побач гуляць не хацелася. Плюс шчыльна ўзяўся за вучобу, трэба было пісаць дыплом, шукаць работу і г.д. Карацей пакуль гуляць не цягне і слава Богу. Увогуле паспрабуйце, можа дапаможа і вам.

І яшчэ адна рэч. ТТР як-то казаў, што каб адвярнуцца ад лудаманіі можна пагуляць у гульні тыпу дота, кс і іншая х**ня. Вось лепш нават не пачынаць. Таму што кампутарныя гульні яшчэ горш за азартныя. Калі слоты замазваюць па грошах, то дота, кс і іншыя гульні адасабляюць па часе. А час даражэй за бабкі. Да таго ж там таксама можна прывесці ў гару грошы. Карацей гэта поўная х**ня, лепш не гуляць увогуле.

Вось уласна якімі думкамі я хацеў з вамі падзяліцца=) Атрымліваецца так, што гэта артыкулю галоўным чынам для тых, хто толькі збіраецца гуляць або нядаўна пачаў. Увогуле ўсім удачы, не лудзьце, пацаны!
Крыніца: ттрблог

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...