Як гуляць у Power Up ад PokerStars

Навіны покера | 31 кастрычніка 2017 г. ад | 2 Адказу | 367 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Ранг
15
Рэпутацыя
1 640
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Прайшло ўжо 2 тыдні, як PokerStars дадавалі ў сваё лобі гульню Power Up – звыклы для кожнага безлімітны холдэм з дадатковымі картамі, якія могуць уплываць на ход раздач. Power Up выклікаў вялікі рэзананс у камьюніці і з моманту запуску гульні на рэальныя грошы яе даволі актыўна стрімяць на твічы як покерныя прафесіяналы, так і кібэрспортсмены з сумежнай дысцыпліны Hearthstone.

У рускамоўным сегменце яшчэ няма гайдаў па Power Up, таму пасля таго як я пагрындзіў у яго тыднёк, вырашыў пазнаёміць нашых гульцоў з гэтым прадуктам. Скажа шчыра, пакуль што я яшчэ не знайшоў хаця б крыху стабільную плюсавую стратэгію і пасля 100+ гульняў назапасіў толькі 10БІ на лімітах $3-7. Таму я раскажу толькі пра сам інтэрфэйс і пра Power Cards, якія ўплываюць на звыклы ход раздач у Прывітанне, цукерка! Холдэм.

Лобі Power Up

Каб сыграць у Power Up гульцам PokerStars не трэба ўсталёўваць дадатковы софт – сама гульня даступная ў звыклым для ўсіх лобі. Ўкладку “Power Up” знойдзеце там жа, дзе і гульні ў “Кэш”, “MTT”, “Sit&Go” і г.д.

Націснуўшы на ўкладку “Power Up”, перад вамі адкрыецца лобі з гульнёй. На дадзены момант даступныя бай-іны ад $1 да $15. Далей проста выбіраем патрэбны вам ліміт і чакаем, пакуль у гульні зарэгіструецца неабходная для пачатку колькасць гульцоў. У гульні Power Up вам будуць супрацьстаяць два сапернікі.

Што такое Power Cards і з чым іх ядуць

Як я ўжо пісаў, Power Up – гэта Прывітанне, цукерка! Холдэм, які гуляецца ў фармаце Sit&Go 3-макс. Вам таксама раздаюць дзве кішэнныя карты, і на дошцы адкрываюцца ўсе тыя ж флоп, тэрн і рывер. Розніца толькі ў тым, што кожны гулец атрымлівае спецыяльныя “сіловыя карты” – Power Cards, якія могуць дадаткова ўплываць на ход гульні.

У самым пачатку раздачы вы атрымліваеце 3 выпадковыя сіловыя карты, і пасля кожнага раунда таргоў вы атрымліваеце яшчэ па адной. Кожная з іх мае свой унікальны эфект і сваю кошт. Кошт вымяраецца энергіяй (ці манай, як вам зручней). У пачатку гульні вы атрымліваеце 10 маны + па завяршэнні кожнай раздачы вы атрымліваеце яшчэ па 2 маны. Максімальна магчымы ўзровень маны – 15. Далей я падрабязна раскажу пра кожную “сіловую карту”.

X-Ray

Гэта карта дазваляе паглядзець адну з закрытых карт у кожнага саперніка за сталом. Калі вы калі-небудзь гулялі ў покер афлайн і побач з вамі сядзеў выпіўшы оп, то вы разумееце, наколькі гэта крута і весела.

Upgrade

Як часта бываюць сітуацыі, калі вам хацелася папрасіць дылера прышыць сабе новыя рукі і падмовіць вам нармальную руку? Думаю, гэта здараецца пастаянна. Карта “Upgrade” дазваляе вам змяніць сваю стартовую руку – вам раздадуць яшчэ адну карту, і пасля гэтага вы павінны будзеце выбраць стартовую руку.

Scanner

Гэтая “сіловая карта” дазваляе паглядзець верхнія дзве карты ў калодзе, і калі яны вам не падабаюцца, вы можаце адправіць іх у мак. Дарэчы, лічба ў жоўтай трапецыі звонку – гэта і ёсць значэнне маны.

Reload

Як і “Upgrade”, гэта карта змяняе вашу стартовую руку, толькі дзякуючы ёй вы можаце замяніць не адну, а адразу дзве кішэнныя карты.

Intel

Як часта вам хацелася б ведаць, ці закрыецца вам на рывер флэш-дро ці стрыт-дро? Карта “Intel” дазваляе падзірнуць не толькі за рыверам, але і за тэрнам і першай картай на флопе. Але толькі на адной вуліцы.

Engineer

Хацяце самі адкрываць патрэбную карту на бордзе? Калі ласка! Карта “Engineer” адкрые вам тры карты на выбар, і вы зможаце самі выбраць наступны топдэк.

EMP

Гэта карта дазваляе заблакаваць выкарыстанне сіловых карт на адной з вуліц. Калі ваш оп занадта ўмела ракідвае картонкі ў Power Up – заблакуйце яму гэтую магчымасць і змагайцеся ў сапраўдны вулічны покер, без якіх-небудзь мам, пап і чытаў.

Disintegrate

Калі вам перашкаджае якая-небудзь карта на бордзе, проста знішчыце яе, і яна будзе недаступная для складання выніковай камбінацыі. “Шо, падла, дацягнуў сваё паганое дро на рыверы? Атрымлівай! Таааа! Шааааа!”

Clone

Гэта мая самая любімая сіловая карта. Яна дазваляе скапіяваць сабе ў руку папярэднюю разыграную сіловую карту. Хочацца некалькі разоў знішчыць рывер? Капіюеце карту “Desintegrate” і паўторна адпраўляеце ў падарожжа па арбіце Зямлі свайго опа ўжо ў наступнай раздачы.

Як выкарыстоўваць сіловыя карты

Для пачатку вам трэба націснуць на патрэбную сіловую карту (упэўніцеся, што ў вас дастаткова маны).

Затым абярыце мэтай патрэбную карту. Памятайце, што сіловая карта выкарыстоўваецца толькі на карты на бордзе з бягучага раунда таргоў. Гэта значыць, калі вы хочаце знішчыць карту на флопе, вы не зможаце зрабіць гэта пасля таго, як адкрыецца тэрн.

Як толькі вы ідзяце ол-ін, усе карты, адкрытыя на бордзе ў гэты момант, падсвятляюцца чырвоным. Гэта значыць, што яны абаронены ад далейшага ўмяшання вамі і вашым сапернікам.

Па сканчэнні кожнай раздачы вам папоўніцца дзве мані, а даступныя для розыгрышу сіловыя карты будуць падсветлены.

Вось і ўсё, што я хацеў расказаць у гэтым гайдзе, які больш арыентаваны на пачаткоўцаў гульцоў у Power Up. Дзяліцеся сваім меркаваннем пра гульню і цікавымі момантамі ў каментарах. Хай будуць з вамі патрэбныя сіловыя карты!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.

Ды ну якія тут маны…. Для мяне нават смешна ўсё гэта атрымліваецца. Асабіста я зусім па-іншаму бачу гэты момант, мне здаецца якось фантастычна атрымліваецца.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...