Як гуляць супраць ніта ў холдэме?
Свет покера
|
1 лістапада 2020 г.
ад
PavelFredooc
|
24 Адказу
|
646 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ніт
Гэтыя гульцы праяўляюць актыўнасць толькі з вельмі моцнымі рукамі і вельмі шмат фолдаюць.
Які дыяпазон разыгрывае ніт?
Ніт разыгрывае вузкі, тайтовы і вельмі моцны дыяпазон.
Як гуляць супраць ніта?
Пры гульні супраць нітаў трэба засяродзіцца на наступным:
Яны ў нас увогуле ёсць?акрамя цябе 😁
Прабавал як-то я так гуляць,так пераезд з смеццем на 96%
да ты што – яркі прыклад ніта – гэта Каспер – я думаю усе зразумелі калі ў яго карты на руках добрыя т о адразу онлинит – як херавая фолдит- нічога новага)
Ну я б не сказаў, ды і сэнсу спачатку олленіць да флопа, калі і пара аа, кк ))
да ты не зразумеў – тут сэнс у чаканні карты і потым у гульні
Я зразумеў) гэта калі ведаеш гульню оппа, а так як у нас в хомке катаюць, такі варыянт асабліва не пракаціць😚 я не за ўсіх кажу, але большасць))
Опа. Ідент пачаў нас покеру вучыць. Гэта нешта навінка. Што на наступным этапе ? Аірдропы ? 😁
якое вучыць – настаўнічаю ёпці😛
Тут нітам быць нерэальна. Пакуль карту чакаеш, ад стэку ўжо нічога не застанецца. А ўвогуле ў сучасным покеры гэтым хлопцам вельмі цяжка. У іх пастаянна крадуць блайнды, блефуюць супраць іх і не гуляюць з імі, калі тыя атакуюць, бо іх дыяпазон настолькі вузкі, што можна лёгка адгадаць іх руку з дакладнасцю да 100%. І яна заўсёды будзе вельмі моцная
мож і эйрдропы пад віскі)))
так і я пра гэта – як Каспер пачынае ставіць – я фолдую – ад граху падалей)))
калі ласка не чапай мяне – я нервовы апошні час
Вось чаму трэба мяняць сваю гульню падчас турыка і разумець, з кім сядзіш за сталом, калі хоць бы трошкі ведаеш оппа – ад гэтага ўжо і пачынаеш “прыгаць”
Таксама шмат залежыць ад колькасці гульцоў і памеру прызоў, будзе 100к за першае месца або 1к за першае, “ніт” будзе гуляць аднолькава, а ты, калі быў агрэсарам, усё роўна зменіш і перагледзіш сваю тактыку ў гульні))
абсалютна згодзен – я мяняю – але ў канцы канцоў не хапае цярпення – олін і піста)))
Згодны,бывае часта пад канец ,вось ужо прызавыя амаль ,раз пераезд,2,а потым здача нервоў і вынік 1)))аўт
я увогуле не разумею як можна дрочыць покер па 2 гадзіны -не – не – не маё)
заўваж што я спачатку гуляю больш-менш а потым піста мяне нясе)
Я максімум сядзеў 13 гадзін)) турык ішоў
Я, здаецца, учора так і гуляў-ГСЧ карты ўвогуле не раздаваў на мяне і я стараўся пры кожнай больш-менш добрай руцэ ставіць аленя
ёпнуцца – я больш за 30 хвілін не вытрымліваю- голдкинг і суткі-два дрочыў як гэта, наколькі я памятаю)))
впісту паслязаўтра аленю ў бальніцу – трэба сасуды падлячыць кропельніцамі)
Скажу так, супраць Идента цяжэй гуляць, чым супраць ніта))
Але аграманьяк за сталом таксама добра
Ён і па сёння дрочыць покер, звычайна нітовачкай, але калі ёсць стэк пачынае постыліваць бліны. Вось табе графік за апошнія 3 месяцы маёй гульні.
не цікава – але выебнуцца ты аматар