Я на мільён адсоткаў упэўнены, што ўсе стримеры гуляюць не на ўласныя грошы
Пагаворым пра жыццё
|
26 January 2023
ад
akop591
|
24 Адказу
|
909 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я мільён працэнтаў упэўнены, што стрымэры гуляюць не за свае грошы.. Мала хто за свае гуляе
Усё правільна. Граюць на мае. Няхай вяртаюць =(((
Ну так, гэта відавочна
🤣🤣🤣
глядзім, аналізуем, супастаўляем і робім высновы…
яшчэ тры гады таму гульня на фантыкі лічылася непрыстойнай, зараз гэта норма. дзно прабіта, спадары, ніжэй нікуды…
Спачатку, напэўна, гулялі. Казіно, натуральна, хутка ўсё здагадаліся і ўзялі іх на зарплату .Ну гэта проста бізнэс.
Ды на якія фанцікі (я ўжо гуляю 15 гадоў на грошы
Я дапускаю, што некаторыя стрымэры па-пачатку маглі гуляць і на свае, але…. Але потым прыкідвалі, што эканамічна выгадна траціць свае бабкі ці не, правільны адказ “ЦІ”.
да якая розніца , стримерства гэта такая ж праца як і ўсе , калі рэфералы заносяць у казіно добрыя грошы то можна і на свае пагуляць , а калі партнёркі пустыя на што гуляць , ну гэта як мінімум эканамічна невыгодна , як максімум – глупа)))
людзі прае..ваюць кватэры,крэдыты-так што грошай там дастаткова нават на катку
Пералічыце калі ласка стрымераў, якія гуляюць на фаны. Я запішу.
Да ўсе …Казіно ім грошы на карту скідвае ,а яны нібыта дэпазіты робяць…
Ты трохі не маеш рацыі!!! Казіно на карту грошы ніколі не скіне, гэта глупства. Або крыпта, або адразу на АК. Ёсць стрымэры на свае, толькі – гэта людзі, якія не прасоўваюць каналы, а проста гуляюць !!!
Хочаш назаву аднаго. У ім 100ка ўпэўненасці!!!
Давай так!!! Адгадаеце хто, перавяду 1$ у BNB
Загадка………
____________________________________________________________________________________________________
Былы вайсковец, ведае ён SEO, і лідар Бессмянны, вучыць Ён – англійскай, гуру Фоташопа, нука скажыце, гэта ??????????????????
данлудан або я памыляюся ?
Не збіраюся нешта адгадаць…А адзін долар пакінь сабе…
Affgambler паходу, раней на Twitch часам стріміў
Сапраўды. Кашалёк у асабістку!
Дзякуй, але будзем лічыць, што адказ быў па-за конкурсам)
Увогуле па барабану-стрэміць на свае ці не.Усе стрымы-это рэкламная інтэграцыя.Мы з гэтых грошай нічога не атрымліваем.
І так,на стрымах “фанцікамі” часта разыгрываюць больш грошай ,каб нагнаць онлайн,так што …
У стримераў заносы не рэальныя і вельмі часта, я ўжо столькі пракруціў слотаў, толькі адзін раз злавіў ікс 100.
Мільён працэнтаў))))