Я гатовы сысьці, калі клубу патрэбна новая кроў
Навіны спорту
|
15 жніўня 2020 г.
ад
PavelFredooc
|
14 Адказаў
|
1,036 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Абаронца «Барселоны» Жэрар Піке пракамэнтаваў разгромную паразу ад «Баварыі» ў матчы 1/4 фіналу Лігі чэмпіёнаў (2:8).
«Жахлівая гульня, страшныя адчуваньні, ганьба – падыходнае слова.
Нельга так гуляць у еўракубках, і такое здараецца з намі не ўпершыню, не ў другі і не ў трэці раз.
Нам вельмі цяжка, і я спадзяюся, што з гэтага атрымаецца вынесці карысны ўрок. Патрэбная рэакцыя, патрэбныя зьмены.
Я цяпер гавару не пра трэнера і не пра гульцоў, не хачу на кагосьці паказваць пальцам, але патрэбныя структураныя зьмены ўсюды, бо такое адбываецца не ўпершыню.
Непакранаемых няма, я гатовы сысьці, калі патрэбная новая кроў і іншая дынаміка. Я першы, хто гатовы сысьці ў такім выпадку, бо мы дасягнулі дна.
Усе ў камандзе павінны звярнуць увагу, адрэагаваць і вызначыць, што будзе найлепшым рашэньнем для клюбу, гэта галоўнае зараз», – сказаў Піке.
Гучныя словы – цікава, як ён зможа выканаць усё на справе. Усё ж палітыкі таксама гучна кажуць, а на справе вы самі ведаеце, як гэта бывае.
Ах.. Ах… Ах, то яго адпусцяць з Барсы… Яго зорка заззяла там з 2004 г… Хаця чуў і іншае, што яго аддадуць за 700млн долараў)
у Ювентус да Роналду !)
“Прэс-служба англійскага “Манчэстэр Сіці” паведамляе, што сёння а 14:00 па мясцовым часе (а 16:00 па кіеўскім), англійскі клуб аб’явіць аб набыцці новага футбаліста….”
Ахахах, вядома ж не Мэссі, там жа ёсць Кун – навошта ім яшчэ адзін аргентынец) Нікуда Мэссі не пойдзе, гэта калі сур’ёзна.
Ён сыдзе на 100%если Прэзідэнт клуба Барселона Бартамеу не пакіне свой пост!Ён афіцыйна заявіў что пакіне клуб,нават з гульцамі Барселоны звяртаецца жорстка(Месси гэта вывела з сябе.Суарэсу праз SMS сказаў чтоб ён не патрэбны камандзе ит.д(амаль палову складу прадае клуб!О чым думае Бартамеу ніхто не ведае(ён сышоў з розуму!
Барселона без Месси – нічога!
Афіцыйная дэлегацыя Манчэсцэр Сіці адправіцца ў Барселону на пачатку наступнага тыдня, каб правесці перамовы з каталонскім градам і з самім футбалістам, паведамляе аргентынскае выданне Ole
ХОЦЯ Мэсі і Гвардзіола ўжо пагаварылі па тэлефоне. Манчэсцэр хоча купіць яго як свабоднага агента, а не плаціць клубу 700лямаў! Барселона абнаглела, дакладней прэзідэнт клуба (у яго дамова да 21 года, калі пакіне клуб павінен заплаціць 700лямаў ён ці клуб, які купляе (проста ўся рэклама Барсы трымаецца на Мэсі, па гэтай прычыне хочуць кампенсаваць шкоду (але гэта не справядліва да гульца, які аддаў клубу амаль палову жыцця!((
Зараз ужо не той узровень, і калі сыдзе адзін гулец, ні хто яго не заменіць. Ён гульню не вельмі цягне, шчыра кажучы, ужо няма тых перамог.
…пасля суда з-за хітра зробленага таты, неяк не атрымліваецца стабільнай гульні… Але Мэсі ў камандзе ўсё ж такі як “сцяг” )
Яго прозвішча ўвасабляе сам клуб. Таму на ягоных футболках можна зарабіць нямала бабла, таму можа не сыходзіць з клуба)
Цалкам не згодзен. Таксама казалі і пра сыход Роналду з Рэала, як бачыш, прыбяры гульца, які забівае па 40+ за сезон, і выніковасць клуба адразу падае. Таксама і тут, у выпадку з Мэсі і Барсай, паглядзі, колькі ў яго выніковых дзеянняў (гол+пас) і колькі ў ўсіх астатніх. Ды і на самой справе ніколі не было так, каб ён прама рабіў усю гульню, раней і Суарэс быў лепшы, а калі браць часы больш даўнія, дык там тым больш склад заўсёды больш, чым укамплектаваны, чым зараз. Цяпер кіраўніцтва Барсы робіць усю стаўку на Мэсі і калі Барса прайграе – вінаваты Мэсі, раней такога не было, адсюль і жаданне сысці і канфлікт з кіраўніцтвам, плюс сумніўная трансферная палітыка.