Winfest казіно: 10 бясплатных кручэнняў
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
19 June 2018
ад
gros777
|
19 Адказаў
|
1,617 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
http://www.winfest.com
Тып бонуса – казіно
Тип бонуса – 10 фс старбаст
Памер вейджэра – 75х
Для каго – для новых гульцоў
Max Cashout – 100 еўра
Рэгіструемся, пацвярджаем пошту, націскаем на падарунак у версе экрана, забіраем 10 фс
няшмат,5 цэнтаў
Вагер 75 гэта жорстка канешне
але калі лакер пераапаны, то макс кэшаут вялікі)
Та ладна вам хлопцы. Досыць нармальны бонус. Як правіла, за 10 фрыспінаў толкам нічога не насыпле. Ну, долар, напрыклад. Ну, калі пашанцуе, то можна і адбіцца.
З спінаў налічылася 60 цэнтаў…падняўся да 6 еўра пакуль што…круцім далей)
Ну ўжо, хлопцы сябе максімальна абезбечылі ад таго, што хто-небудзь нажыве з бонуса, і слот і вейджар падыходзяць🙂 Але спроба – не пакута, рэгіць акки нам не навіна🙂 Рэжэ толькі гэтыя шляпы з паролямі розныя, адну, бл**ь, маленькую літару, адну вялікую…
Ну гэта нармальна ..пароль на тое і пароль))) А я ўжо да 34 еўра даползаў))Бон адбіты на 54%😁
Увогуле бон адбіў, канвертаваў 24 еўра ў нал, паспрабую дагнаць да 100 і калі атрымаецца буду спрабаваць выводзіць)
😁Жаднасць губіць.. увогуле хацеў з 75 падняцца да соткі і ў выніку ўсё зліў. Але бон мыецца нармальна…адбіў у NetEnt, а канкрэтна ў Джангл Спірыт🙂
Мабыць, ужо не даюць, бо прыбралі банэр з акцыяй на галоўнай старонцы і ў прамо таксама няма такой акцыі.
там і не было нідзе банэра, усё даюць
Быў на стартовай. Раніцай я заходзіў, быў, але не стаў рэгістравацца, а цяпер ужо няма.
я калі рэгістраваўся на стартовай, у прома нічога не было, можа ты блытаеш?
Та няважна. Даюць, ну і добра. Проста напісаў, каб хто дарэмна не рэгістраваўся, а паколькі не адмянілі, то пытанне здымаецца.
Так. Толькі што зарэгістраваўся і ёсць 10 спінаў, таму, напэўна, пераблытаў з іншым казіно.
Амаль пяць еўра наваліла.
Не пускае гуляць на рэал мані. Беларусь.
Бонус атрымала, з 10 freespins насіпала 0.63€😁 але мне ўдалося адбіць☺Зараз на рахунку 82.74€😜 Цяпер трэба пагаварыць з падтрымкай пра вывад🙂
вось удачлівая😁 напішаш потым, як з вывадам справы)