Windows 11 выйдзе 5 кастрычніка
Пагаворым пра жыццё
|
31 жніўня 2021 г.
ад
PavelFredooc
|
8 Адказаў
|
299 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Новая аперацыйная сістэма ад Microsoft – Windows 11 – выйдзе 5 кастрычніка. Аб гэтым паведамляецца ў блогу кампаніі.
З гэтай даты новая аперацыйная сістэма будзе даступная на новых кампутарах, якія пастаўляюцца з папярэдне загружаным софтам.
Акрамя гэтага, з 5 кастрычніка магчымасць бясплатна абнавіцца да Windows 11 пачнуць атрымліваць карыстальнікі кампутараў з Windows 10. Гэты працэс будзе адбывацца паэтапна – у Microsoft разлічваюць, што ўсе ўладальнікі Windows 10 змогуць перайсці на новую АС да сярэдзіны 2022 года.
На жаль, усталяваць яе змогуць не ўсе. У маім выпадку жалеза давядзецца мяняць ))) Але яго і так даўно пара мяняць.
Тая ж фігня, пачаў прыцэньвацца і трохі прызямліўся ад цэн на новыя ПК
Калі відэакарту не купляць, то насамрэч нічога страшнага. Проста купіць прац з графай і норм.
не, ну, захочацца ж і ў GTA 6 пабамбіць і ў Outlast 3, калі выйдуць, на дадзеным этапе ў мяне ўсяго толькі гігавая відюха, а патрэбна хаця б 4-гігавая і мінімум 16 аператыўкі…
Мне прасцей. Бо я не гамаю ))) А так – так. Майнеры вельмі паўплывалі на цэны відэакарт.
яшчэ спакойна можна палгода ад яе адпачываць пакуль багі не паправяць)
У тым годзе я толькі на дзесятку сядаў, як на банку. Пайшлі яны ў попен. Я яшчэ чытаў, што кнопкі АБНАЎІЦЬ не будзе.