WILD TORNADO зачыніўся для Расіі?
Падтрымка прадстаўнікамі казіно
|
19 April 2022
ад
Appolo
|
16 Адказаў
|
1,641 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прыйшло такое?
таксама прыйшло угу, нават не ведаў што там зарэгістраваны быў 😆
ёсць такое, зусім не засмучаны.
Па нейкай прычыне больш чым упэўнены, што наогул ніхто не засмуціўся!Нават і не заўважылі !
Зямля яму пухам гэтаму ..як яно там..Wild Tornado?!
самае смешнае, памятаю гады 2 таму яны ўжо закрываліся для РФ, прычым я туды наліў рэфаў з РФ якраз, а яны хоп такі і зачыніліся ) потым гляджу – адкрыліся ) красавцы што
Вось яны пайшлі. Але мой акаунт не заблакавалі. Магчымасць унесці дэпазіт ёсць. Нават люстэркі працуюць.
Яны займаюцца махлярствам ці іх правяраюць? Яшчэ й чат у іх прыгожы ( в виде сэрцайка значок жоўта-сіняга колеру).
Зарэган дэпав не было так што мне пафік)
Зноў адкрыліся для РФ, здаецца, яны
Гэтыя казікі на SoftSwiss, увогуле пафігу адкрыты ці не, там гуляюць тры калекі з якіх два стримеры тупа скам-праекты )
дзіўны праект ён кароче гадоў 2 таму ўжо зачыняўся для рф, потым зноў адкрыўся у мяне там нават 11 рекфоф было але ніхто не дэпіў )
Прыходзіла пісьмо, што зачыняюцца для РФ, а цяпер сталі на пошту прыходзіць розныя бонусы за дэп. Вярнуліся? На жаль нікому яны дарма не патрэбныя)
Вось так і збіраюць казінакі дэпазіты – на лбе ж не напісана, а людзі дэпаяць і пралятаюць, што сказаць маладцы…….
Для ўдакладнення трэба б 10.000 рублікаў дэпнуць і адразу зразумела будзе працуюць для РФ ці не.Як дэпнеш раскажы нам добра))))
Навошта чакаць чалавека,сам дэпні і круці малпаў)
Леша!ты хоць у Рио перастаў па 10 к рублікаў депаць!Усё саромлюся ў цябе спытаць?!)))))
Канешне, я там іх паслаў да чортаў і заблакаваў на паўгода свой акаунт.Яны там гульні ўвогуле без аддачы паставілі чыста на лоха………