WikiWins - Рахунак прыпынены...
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
10 студзеня 2019 г.
ад
Lis@
|
9 Адказаў
|
1,600 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зарэгістравалася даўно ў гэтым казіно, прыйшоў ліст на пошту з бездэпам у 5$. Усё налічылі, пагуляла, на рахунку было 28$ – на наступны дзень не змагла ўвайсці ў акаунт, і так ужо два дні. Многія атрымалі, так вось мне ў асабістыя паведамленні (ЛС) напісаў форумчанін, што ён адбіў бездэп. І ён, як і я, не можа ўвайсці ў акаунт, пісала ў падтрымку пару разоў, адказу так і няма, чат ужо два дні не ў сетцы. Але яму адпісалі адзін раз, што маўляў гэта тэхнічная памылка, і больш на сувязь не выходзяць…
🔗
Адчыніў, паглядзеў – казіно на платформе Bet Construct, у іх вечныя збоі на пачатку заўсёды, кстаті чат у іх анлайн вісіць
Ага онлайн😁 Толькі што ім напісала, што за херня? І адразу чат знік😄
Я там ужо даўно зарэгістравалася…
так яно зусім не новае,я там рэгістраваўся яшчэ ў лютага 2017-га
Хто яшчэ адбіваў бездеп, у вас такая ж праблема?
Як толькі перастала прапускаць у аккаунт, напісаў ім на пашту, адказ прыйшоў хвілін праз пяць. Потым яшчэ пісаў, і не раз, прайшло ўжо каля 2 дзён, адказаў больш не было.
А вось што Я знайшла пра гэта казіно ў нас на форуме! Водгук ад 7 сакавіка 2017😁
🔗
Не памятаю, рабіў ці я што з той праблемай, але таксама атрымаў на днях код і без праблем зайшоў у акаўнт. Праўда, напісаў код у чат і ён вырубіўся, паведаміўшы, што адкажуць на пошту, ды так адказ і не прыйшоў.
Відно. У іх. Палітыка такая адразу блакіраваць. Вось жа нягоднікі
Паглядзела, аказваецца, яны яшчэ з 14 года працуюць😁
© 2014 – 2019 WIKIWINS.COM