Вызначаны пераможца Еўрабачання-2018
Пагаворым пра жыццё
|
12 мая 2018 г.
ад
ident
|
11 Адказаў
|
337 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ЛІСАБОН, 13 мая – РІА Навіны. Перамогу ў міжнародным песенным конкурсе Еўрабачанне-2018 атрымала ўдзельніца з Ізраіля Нетта з песняй Toy, паведамляе карэспандэнт РІА Навіны.
У гэтым годзе Нетта з Ізраіля перамагла ў нацыянальным конкурсе Rising Star, дзякуючы чаму здолела паехаць на Еўрабачанне. Яе песня Toy карыстаецца неверагодным поспехам – афіцыйны відэакліп гэтай кампазіцыі ўжо набраў больш за 26 мільёнаў праглядаў на афіцыйным YouTube-канале конкурсу, абганяўшы ролікі ўсіх астатніх удзельнікаў. Але за лёгкадумным матывам хаваецца важны пасыл, звяртаны да кожнага, хто калі-небудзь сустракаўся з нейкай здзекі і несправядлівым стаўленнем да сябе.
“Дзякуй вам, я такая шчаслівая! Дзякуй, што выбіраеце непадобных. Я люблю сваю краіну!”, – сказала Нетта, атрымаўшы ўзнагароду.
Еўрабачанне ў гэтым годзе ўпершыню прайшло ў Партугаліі на арэне Altice ў Парку Нацый. Сёлета шоў ідзе пад дэвізам All Aboard!, а ў афармленні дамінуе акіянічная тэматыка.
Фінальнае шоу “Еўрабачэння” адбылося ў суботу. У грандыёзным канцэрце ўдзельнічалі канкурсанты з 26 краін. Паводле вынікаў галасавання гледачоў і галасавання прафесійнага журы перамогу атрымала спявачка з Ізраіля Нетта, другое месца заняла прадстаўніца Кіпра Элені Форэйрэ з песняй Fuego, на трэцім месцы апынуўся ўдзельнік з Аўстрыі Цэзары Сэмптан з песняй Nobody But You.
Мне асабіста больш за ўсё Малдова спадабалася 😁
А вам які трэк найбольш што спадабаўся ?
Гледаў Еўрабачанне, таксама спадабалася…)
Маладцы дзяўчОнкі перасталі комплексаваць праз поўнату, паходу хутка не будзем бачыць жаночую худзіну… Добрага чалавека павінна быць шмат)))
Так, малдаўцы разам з Кіркоравым таксама нядрэнныя…
А Сашка Рыбак гляджу увогуле 15-ае заняў,не заходзіць ужо скрыпка)
😁 нарвежскіх беларусаў не пускаць
ну і гэта нарм – я нават і не глядзеў хто 2+ месцы заняў пафіг 😁
увогуле, усё было дастойна
ізраіль запаліў!!! непрадказальна, але вынікова.
супер!!! усе добрыя!!!
Амаль усе. Акрамя Расіі…