Выйшла абноўленая версія легендарнай ICQ

Пагаворым пра жыццё | 6 красавіка 2020 г. ад | 5 Адказаў | 174 Прагляду | 2 Рэакцыі
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Mail.ru Group выпусціла абноўлены мэсенджар ICQ New. Новая версія знакамітай “аські” стала “разумнай, хуткай, гібкай”.

Разработчыкі дабавілі некалькі цікавых функцый, якія спрашчаюць працэс зносін. Сярод іх – аўтаматычны пераклад аўдыё ў тэкст; адказ у адно націсканне, калі мэсенджар сам прапануе хуткі варыянт адказу (стыкер ці гатовая фраза) у залежнасці ад кантэксту; магчымасць адпраўляць галасавыя паведамленні і замяняць словы адпаведнымі стыкерамі.

Гісторыя перапіскі сінхранізуецца паміж усімі прыладамі карыстальніка. Таксама ў ICQ New ёсць магчымасць рабіць аўдыё- і відэазванкі, ствараць свае каналы і зносіцца ў групавых чатах, якія могуць уключаць да 25 000 удзельнікаў.

Каб не дзяліцца нумарам тэлефона, у мэсенджары можна адпраўляць свой нікнэйм. Яшчэ адна асаблівасць ICQ New – адпраўка фота і відэа ў арыгінале, без сціску.

Акрамя гэтага, усе жадаючыя могуць карыстацца ўжо гатовымі ботамі, альбо ствараць свае.

ICQ New ужо даступная ў App Store і Google Play. Мэсенджар працуе на ўсіх платформах, уключаючы Windows, Linux і Web.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 453
Публікацыі
24 710
Падпісчыкі
24
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

КАПЕЦ ) Да гэтага часу жывая 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.

Я ўсё ж дачакаўся) Ура

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.

Мне гэты заапарк мэссэнджараў , ужо ставіць няма куды..

Пад Viber і WhatsApp давялося другі смарт купляць..

На асноўны ўжо не лезуць…

Усякія Truecaller , VK , Skype і ўсё гэта тлустае-пратлустае..

Пад кожны патрэбны кантакт даводзіцца сваё прыкладанне ставіць.. і ж не навязаць сваю думку.

Тэлега хоць і зручная але з-за блакіровак часам не ў сетцы…

Кошмар кошмар жах…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
851
Публікацыі
425