Выйшаў доўгачаканы слот Bigger Bass Blizzard Christmas Catch
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
30 November 2022
ад
PavelFredooc
|
32 Адказу
|
4,142 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вядучы пастаўшчык кантэнту для індустрыі iGaming, Pragmatic Play, выпусціў найноўшую гульню з серыі Big Bass, створаную для гульнёвай студыі Reel Kingdom з Кардыфа . Bigger Bass Blizzard Christmas Catch ад інавацыйнага распрацоўніка – гэта сёмы выпуск паспяховай калекцыі анлайн-слотаў , даступнай дзякуючы гэтаму партнёрству B2C.
прам галава закружылася ад такой навінкі… снегу дабавілі і вуаля, новы слот
Учора зайшоў у яго, з функцыяй даў бонус з першага спіна на х20, выйшаў і забыў 😂 Проста клон іншых рыбалак, нічога новага.
20 бонусаў ніводнага акупу я такога нават у бонанзе не сустракаў🤢
Ніколі такога не было і вось зноў.
“Даўночакаваны” )))) судзячы па каментарах “так і ёсць” )))))
Па мне слоты 2 шт floating нашмат лепш чем эти бананзы ўвесь час нічога не выйграеш
Учора замазаўся ў яго 500 спінаў без бонуса, а так я наадрэз адмаўляюся купляць у слотах бонусы мінусная затэя.
Усе гэтыя віды рыбалкі, колькі не круціў, ніколі да канца ў бонусе не даходзіў, часта скаттэрамі байціць, а выйгрышы малыя.
Мала гуляў значыць, скажу больш, вельмі падабаецца гэта сетка слотаў, але таксама не вельмі часта кручу ў іх, але да х10 у бонусе даходзіў неаднаразова.
Бонанза боль, перыядычна лавлю, але нармальнага памнажэння ніколі не лавіў))
Дзе гэты слот ужо ёсць? На ваваде пакуль не бачна.
@anutka89 Ты гэта сур’ёзна?Гэты пост 2022 года,усюды ёсць гэта ўжо стары слот.
@robingood я думала новы 🤣🤣🤣Я ўжо ў гэтых рыбалках заплуталася. Прабачаюся
@anutka89.Так так,іх ужо напэўна 10 штук.
@akop591
Вось менавіта, выйшлі новыя на два рады, з картамі на топ-бонуску, яшчэ і аналаг з боксерамі выйшаў. І яшчэ amazon выйшла, іх хутка будзе больш, чым разнавіднасцей сабак
@anutka89
Кажуць, неўзабаве выйдзе новы слот ад NetEnt Gonzo’s Quest.
На Вавадзе пакуль не відаць)
@misha55 здаецца, ужо такі ёсць
У чым унікальнасць, там з бонанзы можна асобнага правайдэра зрабіць😄 ды і такое, на аматара, у мяне заўсёды ў адным рэжыме гуляе, па лініях 0, на бонусе х20-80.
Учора дарэчы ў гэтую ,, шляпу заходзіў,, паглядзеў як скатэры пакруціліся -200 ад стаўкі і ўсё.
@selivan1990
Байбит часта і шмат , аддача ніякая, усё што трэба ведаць пра рыбалку, там каб 1000 х словіць трэба ўвесь рад прайсці))
@vrodezdes
Не магу зразумець, з прагматыкам нейкі трэш, я раней бонусы часта купляў, ну глядзелася больш лагічна, кудысьці х10, х20, а потым бах х300.
Зараз выбіваю ўручную, вось прыклад – у іх выйшаў новы слот bloody dawn, бонус каштуе х100, а за 5 бонусаў больш за х15 не было, ёсць адчуванне, што выбітыя ўручную менш сыплюць
@selivan1990
У мяне так у зевсе, усё выбітае пустое цалкам, ні разу колькі не гуляў нават 100 не давала, купленая яшчэ шанец на акупнасць ёсць, але выбітая скрыпт пусты))
@vrodezdes
Я ў такое не хачу, занадта валатыльны, пару раз залятаў паглядзець пустыя спіны і 2 скаттары😄
А купляць хутка, у тыльт заходжу, падобны на Зеўса sinner angel, можа трохі меншы, але часцей, злавіў пару бонусаў і зваліў😁
Пакуль незразумела, 50/50 выдае, учора дэпал збіла, сёння бекнуў
@pavel1111 ну як сказаць сёння проста дало думаю ці ёсць сэнс яшчэ яго круціць