Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,933 Адказу
|
807,426 Праглядаў
|
52 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
імортал узяў цябе на працу)))))
EHOTSMEHOTRAX.. Казіно ікс
На рублі то не той эфект канечне..
Оксі. Табе ўжо пара пачынаць адстэгваць мне працэнт за мой тагачасны савет, маўляў Іммортал адмажа 😁😁😁 Я гляджу, ты разгуляўся не на жарт.😁😁😁
+1 з Імморталам:)
Стаўка 48р ==> 61к
P.S. А што за савет, калі не сакрэт?:)😳😌
Так усе могуць, нават з 60руб на апошнія 60 капеек
быў пацан і нет пацана.
Дэпаліў 1200 +1800 бонус+50 фрыспінаў, дэп і бонус праліў.50 фрыспінаў -220 рублёў.Мусаліў Doa па 4,5-9 руб.
х5080
Ніх. увогуле крута.)))
Мне ўчора бедней куды, але таксама не дрэнна па 4.5 – 3 з паловай касара.
Увогуле зачетны слот. Хоць і ў асноўнай масе часу сумна жаў, але калі сипле – то багата)
а так гэта ты загубіў пацана.
У мяне, дарэчы, як у Окси таксама было, з Даки ДАф, толькі я туды па маленькай заліў, потмо падняў стаўку, Даки аддаў мне 5к рублёў х100 далп римерно або як-то так. І назад усё заліў і яшчэ надепал.
Goldfishka х 270 і х 2700 😉
Крапелькі 😁
Вось норм падгончык))) Відаць, з дуркі круцануўся?
Я куею. Колькі ты іх круціш ? Я плять у жыцці тры то бачыў раз пяць. Пра чатыры маўчу. Ібо ніколі…
Так я сам у шоку! У мяне 4 каплі былі гады чатыры таму напэўна, ды і 3 каплі раз у год – і тыя ніхуя не даюць)))
САТАНА
Дарэчы менавіта так і становяцца канчэннымі лудзікамі. Оксі ты гэта самае. Тога 😁
Оксі, табе нават змею спакуснік піша, што хопіць. Глядзі. Да дабра не давядзе.
Дарова. oxystaff🐽
Калі дазволіш параду, слухай усіх.., але рабі так, як табе кажа “чуйка”.
Для сябе вызначы ніжнюю мяжу, якую паставіш на вывад, і працягвай гуляць у сваё задавальненне, шліфуючы сваё майстэрства ў кроплях 😉
Удзячны, што ты ацаніў )) Дэпазіты : 60 RUB, 90 RUB, 180 RUB.
Па часе па-рознаму бывае. Калі падабаецца тое, што адбываецца, то кручу. Не падабаецца – не кручу. Выключэнне было толькі адзін раз. Вось тут я круціў вельмі доўга ….. амаль 20 гадзін з перапынкамі на еду. Замазаўся канкрэтна, шчыра прызнаюся.
🔗
Дзіўлюся не менш за цябе. Прыемна здзіўлены. Думаў, што пасля х397 па 60 руб у бліжэйшы час нічога не будзе. Але вельмі хацелася праверыць версію Ваяводзі (тов. Ленiна) 🙂 Як ён гэта напісаў, я адразу адкрыў кліент казіно Goldfishka ….. прыкладна праз пару гадзін убачыў 3 кроплі, а потым і чатыры. Чаму, уласна, і рады))
🔗
Feya_Line, а я гляджу ты не вельмі любіш людзей 🤣 Завість – х р э н о в а е пачуццё. Не варта яго леліяць у сабе. А судзячы па тым, як ты злорадуеш наконт рэгуляраў, пацярпелых ад новай сістэмы заахвочванняў (кэшкабэк) на Poker Stars, відаць, табе не падабаюцца (і гэта мякка сказана) абсалютна ўсе гульцы, якія альбо ўмеюць зарабляць гульнёй, альбо, як у маім выпадку, выйграўшы дзякуючы Пані Фартуна. І гэта сумна. Спачуваю))
tanunaxxx, ды позна піць “Боржомі” 😁 Даўно ўжо, задоўга да майго з’яўлення на Latest. За што Форуму дзякуй, дык за прадастаўленую магчымасць, камунікуючы, чытаючы артыкулы і пасты, адкладаючы ў галаве некаторыя парады “бывалых”, зрабіць гэты працэс крыху больш кантралявальным. tanunaxxx, пастараюся быць напагатове. Дзякуй))
Ты мне гэту хірэнь ужо пісаў неаднаразова ў розных інтэрпрэтацыях, прычым не толькі ў гэтай тэме. Прыдумай што-небудзь новае …… або зайздросці маўкліва 😆
Паважаны thee4 😉 ад цябе парада прымаецца заўсёды. Пажаданні не толькі пачутыя, але і пакладзены на патрэбныя палічкі ў чэрапі. Дзякуй ))
А ўвогуле б….дь ……. дзіўлюся я, грамадзяне. Дзе шчырая радасць за нечаканку, якая прыляцела калегу па цэху? А????? 😉 Хаця меркаваў, што рэакцыя на тое, што адбылося, будзе супярэчная. Мне асабіста амаль заўсёды радасна, калі хто-небудзь выйграе. Хацяце верце, хочаце не. Пазітыву як бы назапашваеш насупраць. Думаеш пра сябе: “Класна, віншавашка !!! ….. калі-небудзь і ў мяне такое можа здарыцца” Пераключыце перамыкач у галаве ў сябе, магчыма ўсё і наладзіцца 😛
P.S. Вышэйпрыведзенае, натуральна, не ўсіх тычыцца.
Немнога накідала, па дробязях, слот жа можа..
Кеша даў
![]()
Упс гэта не кеша.
Не кеша, але даў )))
x1000, катаўся ў афлайн-казіно :))
Вывелі? Сэлфі прасілі?)) З таблічкай прымушалі фатаграфавацца? Ад сваякоў пацверджанне (вядома натарыяльна заверанае ) адраса прасілі? ..Віншую!!