Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,958 Адказаў
|
812,436 Праглядаў
|
53 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Калі б яшчэ хоць адна картінка лёгла… Віншую !!!
Да блін, каротка, калі ўжо 4 капды дегди і лягла чацвёрты барабан, я думаў, зараз 5 ляже і ўсё – 1.8 ляма наф ) але, на жаль, не, на вывад 165к стаіць, дэп быў 3к трэці па ліку (9000 у суме)
цяпер трэба фрыху людзям замуціць, а то мы тут колжуем колдуем))
http://prntscr.com/bo40z6 Вельмі рэдкая камбінацыя 5 скатэраў..
Бачу “Бетін” і ў слоты таксама дае… Не толькі ў лайв-ігры)
Павер, ён жрэ з не меншым поспехам.
Гэта дакладна, жрэ як галодная акула, толькі што накарміў 🙂.
Відаць перахваліў БетинХ… 😣 Засталося да круглай сумы зусім нічога, так “на адну зацяжку” … Але тут з’явілася такая… тЁця , за раз не абедзе. Кідала… кідала… кідала… кідала гэты бедны шарык, як П… П…Пулю. 🤪Увогуле, падла падла пАдловіла…). 🤯 Сам вінаваты, ведаў жа.., за крок да круглaга ліку трэба зрабіць СТОП або хаця б прывал… 😎 Так не, круціў, круціў.., вось і накруціў да ручкі ) 😞 . УсЁ, я на “дыеце”, тыдзень не іграю, кропка 🐽
першы раз баб з вайлдамі даў праўда стаўка маленькая
Маю пару скрыншотаў з зигзага)))
Імортал не вельмі даў, дзесьці тры дні таму, але ўсё ж прыемна)
А вось шчыты толькі што парадавалі нядрэнна на бонусе па мінімальнай стаўцы)))
Галоўнае ў дэпрэсуху не сыходзь 🙂. Быў у мяне адзін знаёмы, твой калега пад нікам Ангел рулеткі, месяцы дэпрэсіўваў пасля заліваў 🙂. Цярпення і ўдачы.
Яшчэ пара скрыншотаў
Гэта зноў зігзаг
А гэта СВ у Победе падкінуў трошкі ўчора
І яшчэ ў Победе
У выніку з дэпа ў 600 р. на вывад 10к. паставіў)))
Слабак. У мяне з 10 рублёў 10к было) дзе-то ў блогу напісана. Сына. 😁
PS: гумар, ну мне смІшна здалося
Якраз з раніцы перад сыходам на работу бачыў цябе там у апошніх выйгрышах. Нядрэнна, маладца ☺. Я пакінуў там крыху ў слоце Starburst.
…Горыч, канешне, засталася.., але стан не крытычны… ) Усё як звычайна , выдзеліў суму на гульню і ўнутрана з ёй ужо як бы і развітаўся… Паўтарацца не буду… Проста вырашыў перадаць свой гульнявы досвед, але з гумарам… Спадзяюся што атрымалася …, можа хто то і падумае… ) …ЖЫЦЦЁ ПРЕКРАСНА і ДЗІЎНА… Спадзяюся што і па маёй вуліцы, хутка праедзе «інкасатар». Жадаю ўсім гульцам МУДРАСЦІ і ЎДАЧЫ! 😏
з аднаго бакса наваліла
лол. у выніку бонуска дала 123 еўра
Зігзаг парадаваў))) Каты на бонусе, 30 р стаўка.
Ну і да гэтага Плэйбой)))
ну навошта такое постыць то?) цяпер хачу дэпнуць і пагамаць у катоў)
Ну прабач))) Вельмі хацелася пахваліцца))
Яшчэ што дрэнна, сам лавіў катоў у бонусе на памнажэнне нядрэннае, калі па дробнай круціў голдэн. па паўтары рубля, па-мойму, на 1к+ выходзіла або менш, не памятаю, кароч. Скрыншоты тут ёсць. П**дзц)) Красавчык, што)
Арыяна на фоне катоў – уж п**дзц які нічога не дае слот.
Працягваю дэрбаніць Зігзаг)))
Дэрабаню Зигзаг, дэрабаню)))
я ў 1хбет па 50 капеек і па 1 грн тысячы 3 спінаў зрабіў – ні разу больш х80 не было. што за справы, бліна 😁