Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,931 Адказ
|
806,460 Праглядаў
|
52 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
чаму не джэкпот?
Працягваю Феіны скрыншоты
нічога не зразумела… гэта ўсё Лайна?
сколькі ў выніку плюса то.
я проста ніколі не выкладаю скрыны.. дзе ёсць выйгрыш, але я потым злілася…
скрыноў то валам, а вось годных адзінкі… дзе на вывадзе ўсё было.
+10к.
Для конкурсу дэпнуў у голден штуку, потым стамiўся круціць слоты( 2..5к пракрутак зрабіў) вырашыў пакруціць у іх іншыя слоты, гляджу новы бонус, дэпні 500 атрымай 25 фс, ну я дэпнуў атрымаў, на круцiла ў фс 280 рублёў – злілі. На слёце 1700. Працягнуў круціць банана на багамах, і ўсё зліў, бо прабачце за выраз – помыйка. Толькі акцыі ў іх норм.
Асталася апошняя штука рублёў (з той, што я мог сабе дазволіць прайграць)
Думаю куды дэпнуць, да што я лаўлю, я не думала я знала. Дэплю ў гульнявой. Адразу ў ра.
Крч у ра круціў 3 гадзіны па стаўцы 4.5-5.4 рубля. Зрабіў спінаў на 20 поінтаў, а менавіта на 5к рублёў, бачыў 11 бонусак. Ні адной х100. Усё не вышэй х50 (калі і былі, то ў асноўным х10-х30) крч выйшаў калі там было 200 рублёў. Пайшоў у Поляр Фокс (Вулове прывітанне) Теж круціць гадзіну па 4.5 рубля (стаўка 9 па дынамiнацыі 0.5 калі камусьці цікава) бачыў 2 бонускі, х10. 2 разы давала 4 топа з вайлдамі. Потым выпала 3 бонуска і ў ёй х300+
Потым у іншыя пайшоў, але не зліў больш, калі было на рахунку 2.3к пайшоў у Голденпланет (за апошні месяц ні разу не даваў мне нічога).
А ў голдэн такое мне выпала па 7.2 рубля за спін
х672 . 150 фры спінаў.
+10к.
Для конкурсу дэпнуў у голден штуку, потым стамiўся круціць слоты( 2..5к пракрутак зрабіў) вырашыў пакруціць у іх іншыя слоты, гляджу новы бонус, дэпні 500 атрымай 25 фс, ну я дэпнуў атрымаў, на круцiла ў фс 280 рублёў – злілі. На слёце 1700. Працягнуў круціць банана на багамах, і ўсё зліў, бо прабачце за выраз – помыйка. Толькі акцыі ў іх норм.
Асталася апошняя штука рублёў (з той, што я мог сабе дазволіць прайграць)
Думаю куды дэпнуць, да што я лаўлю, я не думала я знала. Дэплю ў гульнявой. Адразу ў ра.
Крч у ра круціў 3 гадзіны па стаўцы 4.5-5.4 рубля. Зрабіў спінаў на 20 поінтаў, а менавіта на 5к рублёў, бачыў 11 бонусак. Ні адной х100. Усё не вышэй х50 (калі і былі, то ў асноўным х10-х30) крч выйшаў калі там было 200 рублёў. Пайшоў у Поляр Фокс (Вулове прывітанне) Теж круціць гадзіну па 4.5 рубля (стаўка 9 па дынамiнацыі 0.5 калі камусьці цікава) бачыў 2 бонускі, х10. 2 разы давала 4 топа з вайлдамі. Потым выпала 3 бонуска і ў ёй х300+
Потым у іншыя пайшоў, але не зліў больш, калі было на рахунку 2.3к пайшоў у Голденпланет (за апошні месяц ні разу не даваў мне нічога).
А ў голдэн такое мне выпала па 7.2 рубля за спін
х672 . 150 фры спінаў.
першы раз заваліў звера, але слаба
“>http://![]()
Сённяшні бомжезанос.
яшчэ б напісаў..колькі ў выніку выйшла…)))
а то чорт ведае – нагу аб сцяну)))
![]()
Медыя ад удзельнікаНарм))апошнім часам там, канешне, як-то ціха
даўно фішка так давала часцей бы так
![]()
Медыя ад удзельнікаТак, з гэтага казіно я даволі многа вывёў з мультыкаў 🙂. А потым яны прыдумалі бездеп з пацверджаннем нумара тэлефона. Часам козявка норм выдае.
Гэта ў Арго?
Цалкам правільна)))
а што за бонус , падтрымка кажа што нічога такога няма
Цяпер ужо даўно не заходзіў у Драйв казіно, але ў мінулым годзе былі бездэпы ў Драйве за рэгістрацыю, нават на нашым форуме былі вось агляды: 🔗
так я ведаю гэта, але мне так і не далі гэты бонус!!! сказалі, што гэта не наш партнёр, я тры разы рэгістравалася і блакіравалася з розных сайтаў і ўсё гэта не іх партнёры тыпу, а за касякі сваіх партнёраў яны не адказваюць
Паспрабуй увесці гэты код BETAZART на 300 рублёў, можа пракаціць.
дзякуй паспрабую
не бог ведае што, але ўсё ж прыемна)))
☺
вось трохі насыпала 🙂 🙂 🙂
🙂 🙂 🙂 па-трошку
джэкпот )))))))) малаваты
Выдало нядрэнна ў бонусе..
з двух тысяч рублёў на рулетцы напыхцеў да 10-ці, потым вырашыў як размінку зайсці на Спейс вар і як-то нядрэнна зайшло))
накідаў адразу 23 000