Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,958 Адказаў
|
812,436 Праглядаў
|
53 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
![]()
Медыя ад удзельнікаГэта поўны трындзец, таварышы.
Вось некалькі скрыншотаў, гэта пачатак, што мяне замазаў. Пачынаў з дэпазіту ў 21 еўра, скончыў зліўам 361 еўра. Суперґенератар і старгеймс, ну і ў Kasumo трохі зліў. Столькі сук-ретрыгераў і ледзь-ледзь нешта насыпала, а па 1-1.5 еўра так увогуле нічога толкам упіймаць не ўдалося, адзін раз х25 у Lord of the Ocean было толькі. Трындзец. Добра, што не ўсе грошы былі на Neteller, адчуваю, была б бяда тады.
Спачуваю шчыра ((( 360 еўра сур’ёзная сума, для мяне ва ўсякім разе.
Зусім неабавязкова, што калі б стаўка была большай то выпала б такая камбінацыя. Неаднаразова пераконваўся.
калі гэта гульнявы ці семёркі ці падобная яму хрэня( ну хрэня так як скрыпты) то гэта наогул не абмазаўка на счет ставак.і Акрамя таго што я кручую ў гэтых казіно да 9 рублёў. я таксама круціў і па 13 15 20 і нават 40 рублёў па замазке9 што гэта такога роду казіно даволі шмат і не разумна. так вось ьрен што выпадае. Акрамя 1 раза. Калі я па замазке, не заўважыў што кручу па 15 рублёў( думаў што па 6 рублёў кручу, споймала бонуску і ў брунску 15 касарэй. Так .1. што калі калі-небудзь па стаўцы больш чым 9 рублёў, ды і па 9 рублёў максімум што я бачыў гэта х100 -х150. А круціў я вельмі шмат
Х-700 Не чакаў ад гэтага слота.. І мікра джэкпот,напэўна не дачакаюся мега 🙂
Увогуле-то гэта не мікра джэкпот. А мінор.
Согласен,микро это 10 руб 🙂 Назавём Мінор мікра пасля мега мікра джэкпота,поставили хочабы 1000 руб.. АЛЕ Гэта не важно,але Мінор не особо радует 🙂
нападала трохі)
Гэта ўсё добра. Але шкада, што па такой стаўцы такое споймала.
Я так споймала ў РА 5 кніг на 4.5 к рублёў( не памятаю па якой стаўцы, але там яшчэ лініі былі добрыя + у Оушене споймала 15 к рублёў па 15 рублёў. Гэтыя гульні ні ў семёрках, ні ў гульнявым мне ўвогуле нічога не насыпалі. да х100 і тое па дробязі ў 90 капеек. Таму як парада больш увогуле ніколі або ў бліжэйшыя гады не гуляй у гэтыя слоты)(РА як мінімум. так як табе там насыпала)
Депнуў 500. Потым яшчэ 250.
Дрэнна 1. Што вывад у іх на ківі зараз нельга. На ВМ толькі Расіянам і на картку таксама. На тэлефон)))))) таксама нельга. Прышлося выводзіць на Яндекс деньги.
калі депнуў 250, быў момант калі заставалася рублёў 10, але дало бонуску па 1.8 рубля ў ёй х200+ потым яшчэ і т.д
Паходзіў у гэты слот з 750 рублёў, прайграў амаль усё засталося 150, круціў па 5 злавіў 1 бонуску = х20. праз хвілін 10, злавіў 2 бонуску , вось на скрыне.
Учора зрабіў дэпазіт 1000р, гуляў у мікра (immortal romance) ён круціў 4 гадзіны, бонусаў шмат, але ўсе слабенькія. Потым у мэні гейм трохі дало, у выніку зняў 15к
Як вы ўмудраецеся пры дэпe ў 1000 круціць па 75 рублёў за спін і нешта выйграваць ? Гэта ж па сутнасці 15 спінаў. Той жа іммортал вельмі дыспавая гульня.
сутнасць такая што трэба часта стаўкі змяняць.я пачынаў з 15руб
Ну мяняць то можна і ў меншую сторону… У мяне напрыклад трохі іншая стратэгія. Павінна быць на рахунку пракрутак на 50-100. Выходзячы з гэтага і стаўка.
Я заўважыў што мікрагеймінг па вялікіх стаўках не дае.Гдзе бы ты не гуляў. ставіш 150 дае ў бонусе 3000, ставіш 15 дае 6500. як разумець гэтыя слоты?
А хто яго ведае… Я падазраю, што ў канчатковым выніку ўсё гэта залежыць ад таго, што рублі пры гульні нейкім чынам канвертуюцца ў асноўную валюту, даляр ці еўра. Адтуль і такія пляскі.
Гэта проста скрыпты, пацаны. А наконт ставак – чувак. Праў.
Я вось нядаўна задэпіў касар, у 2 гульнях адразу па касару спойаў. Пайшоў у Дельфины делюкс. Круціў там спачатку па 2 рублі, і круціў доўга. каля 500 пракрутак і ніводнай бонускі. потым па 4-6-8-10-20 і г.д. Карацей, зжарыла ўсе 3 касары, калі заставалася 200 рублёў, па стаўцы 6 рублёў дало бонуску – у бонусе 30 фры спінаў (рэтрыгер) і 800 рублёў. Фейл дак фейл. А так увогуле ў дельфінах сядзеў гадзіны 3
Скрыны апошняй лудкі, астыў.
Супергаменатор і касумо. Нядрэнна пачыналася, нават вывёў. Але ў выніку ўсё зліў і яшчэ сотню зверху прайграў у видеослотс і старгеймс па норм ставках.
З мужчынамі ў шэраг з кніжкамі, душэўна…. Ніколі не бачыў у сябе больш за 4-х у шэрагу 🙁
![]()
Медыя ад удзельнікая думаў ты не лудзіш 🙂
учора з бонуса 100 рублёў
скрын не айс у голдфішке ў гульні зодыяк па 6 рублёў
чамусьці не дае вялікі джэкпот, заўсёды міма праязджае!!!