Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,955 Адказаў
|
812,400 Праглядаў
|
53 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дэпнуў 477 рублёў, бо сумна было, не ведаў што рабіць. Прайграў у катану ўсе стаўкі па 4 рублі
![]()
Дэпнуў 988 рублёў, трэба ж адмазаць, прайграў у катану зноў усё па 4 рублі. Без ніводнай бонускі.
Дэпнуў апошняе 1417 рублёў, пайшоў круціць катану па 8 рублёў, я не адэкватны, было 3 бонускі па 8 рублёў – х20-х50х-х10.
У выніку са слота сышоў на рахунку 400 рублёў. Пайшоў у той слот, у якім я не адэкватны, ён не дае і вось кручу па 8 рублёў, выпадае бонуска і ў бонусе гэта
Адмаза прыйшла непрыметна. яшчэ атрымалася 2.2к нагуляць. Вось такія справы) х500 даў слот. Споймаў 2 разы топ сімвалы.
Прыгожа лягло,фрыспіны руляць 🙂
!
☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺
Гэты слот часам можа парадаваць..Ведаць бы калі (каб зрабіць мегастаўку) 🙂
ты думаеш скрыпт на мегастаўку таксама плюне?)))
гэта ў якім скрыптоказіно такое цуд?
зноў на бездэп гуляе напэўна 😁
🔗 Не ўсё так ружова, доўга гуляю ў гэтых слотах, бывае і нармальна(скрыншоты толькі плюсавыя раблю), але часцей мінусуе,
з заносікам мяне! Супергамінатар з купона ў 10 еўра даў 135 гульняў![]()
Крута) Вось табе пашанцавала)
Колькі на вывад паставіў?)
Таксама ўчора код даслалі, больш за 10 еўра і не паднялася)
190) но пакуль цішыня) добра у мяне там акк пацверджаны
не шмат, але і не пусто![]()
клас!а я ўчора там жа падлавіў рыжых іншапланетнікаў))на 8000)на вывад паставіў 12)ужо суткі ніяк не магу верифицировать акк
дае роўна столькі, колькі заліваеш, думаю, магу не ўтрымацца і зліць
гэта так!я дзесьці столькі туды і заліў…. дарэчы, з Gaminator ужо вывад прыйшоў)а ікс усё ціснецца
толькі што прайграў… зачыніў рахунак назаўсёды, ніколі ў гэтых уродаў вывесці не атрымліваецца, нават калі паднімеш
х1000 стаўка 2р выйгрыш 2000р. са стаўкай праляцеў))
Зашоў у семёркі. Гляджу на рахунку 17 рублёў, відаць вяртанне. Бо я заўсёды да нуля або да мільёна гуляю. Так вось вырашыў паіграць.
Пайшоў у прэлесны ігрософт) як я яго не люблю. Надоедаў жах за час працы на аўтаматах, так вось пайшоў у 1 слот – клубніцы, клубнікі нічога не далі. Пайшоў у ісланд круціў па 6 капеек амаль адразу адало бонуску, потым праход – у выніку 100 рублёў дало. Туды-сюды воўсе апараты аб якіх лез. Катана дала 200 рублёў, Дэлюксовы Дэльфін даў 150. Фараон дэлюкс даў няшмат – 50 рублёў. Ось падла, праўда, просты Дэльфін з’еў 150 рублёў. На рахунку ў выніку апынулася 300 рублёў. Вырашыў поўсці ў Фараон 2. Бо туды таксама многа ўліў. Пайшоў значыць у другога арана. Паразлажыла 150 рублёў. Споймала бонуску ў бонуске па 2.7 дало 70 рублёў. Ну я далей стаў круціць. Кулі няма то. Сяджу песні спяваю музыку слухаю, думаю, што робіць зараз Джоні Дэпп, лоўлю бонуску па 2.7 у бонуске гэта
З 17 рублёў х1000 лічы зрабіў з вяртання. Цяпер мэта 15 тысяч. Як у мінулы раз з вяртання ў 71 рубель 17 тысяч зрабіў)
xD Я ж грыл што я мастёвый
))
вельмі моцна! я як апошні раз 3000 зняў у іх то ўсё ў сліў
Гэты рахунак заблакіраваны.
Звярніцеся ў службу падтрымкі. Вось як мяне блакіруюць за тое, што я палюбіў службу падтрымкі. Ліняга, ты заразіў мяне 🙂
У чым заразіў?)
Размаўляць з падтрымкай на «ты» і ругацца матам 🙂
У Семерках у слоце Лэды Шарм выпала 75 фрыспінаў.. (не паспеяла зафіксаваць)
Накінала 700 рублёў па стаўцы ў 2 рублі.