Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,958 Адказаў
|
812,436 Праглядаў
|
53 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта колькі, 690 рублёў ці 6 тысяч?
Там жа відаць дэнамінацыю – 0.01)), агульны выйгрыш 28к. – 280р.
Чым цікавая голдфішка так у ёй можна з капеек падняцца!)
Яшчэ адзін скрын ад голдфішкі.Слот даў няшмат.
амаль х500, ну чаму я са стаўкай асмеліўся)
Хлопцы рвуць GF, па дробязях, але прыемна))
Супергаменатар па мінімальнай стаўцы трохі паднасіпаў
Яшчэ адзін скрын ад лоадед.
Эх, шкада, што множнік усяго х2 даў
Там па вялікіх стаўках пусто.)) У лайве можна паспрабаваць, але на рублёвым рахунку ліміты таксама абмежаваныя. А так – так, прыемна)))
Шкада што так туга выпадае, усё больш па дробязях сыпле..
Учора таксама пакруціў слоты ГФ…
Блэкджэк!)))
А чаму круп’е такі сумны, гэта рублі ці нешта пацікавей?
Так 5 выйграшаў за сталом, і адзін BJ па макс стаўцы, як жа ёй не засмучацца.)) Рублі.
Голдфішка гляджу,я таксама зараз там гуляю,пакуль не вельмі..Хоць ты іх пакарай 🙂
Як ты іх пакараш, калі слоты кастраваныя)), ну што гэта, у Авалон макс стаўка 1.50р. Там толькі ў лайв гуляць больш-менш. Гуляў у Галактыцы па макс стаўцы (300коп.) выйгрыш 5к. а гэта ўсяго толькі 50р. Вось і пакарай.)))
Бывае ў іх норм сыпле, я вось як-то падняў..
У мяне таксама такіх скрыншотаў поўна, але ўсе па мінімальнай стаўцы. Павялічваеш стаўку – слот памірае. Ну, вось адзін нядрэнны, тут у рублях:
Ну норм,не 100тон конечно,но тоже приятно..Не разумею, якія стаўкі ставяць на спін каб зрываць 100-200 тон голдфишка выкладае такія скрыншоты кожны дзень колькі я там гуляю больш чым х_1000 не паднімалі.. не касой же на спін ставіць 🙂
як зразумець макс стаўка 1.50р.? Ці гэта ў тым сэнсе, што па стаўцы да 1.5р толькі дае?
У голдфишки можна розныя стаўкі ставіць, так, на малых стаўках сыпе часцей, але капейкі, можна шмат заліць, на стаўках па-буйней ад 10 да 30 рублёў, болей не ставіў, выхлап пацікавей, але радзей.
У літаральным сэнсе. Мінімальная стаўка – 0.30 кап., максімальная – 1.50. Увогуле павінна быць 15р. для гэтага слота.
Стаўка на лінію або ў цэлым? Калі на лінію,тады нармальна, але калі ў цэлым, то хлусня
Так, сапраўды, пракаўся, прызнаю.)) паспешыў з каментарыем, не разабраўся са стаўкамі. Макс стаўка для гэтага слота 75р.