Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,955 Адказаў
|
812,290 Праглядаў
|
53 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
можа ўжо пара зрабіць мін.порог на выйгрыш? а то будуць розныя пастыць нікому не патрэбныя скрыншоты 30 р. выйгрышу
Камень у мой агарод? Печальныя скрыншоты выклаў з х-100 але на пафасных стаўках, у адказ, што не сяджу на адным слоце…. х-100 – гэта занос.. Нават калі на стаўцы 15 капеек.. Не ўсе багатыя і могуць сабе дазволіць стаўкі па 100рублёў і вышэй..
Ну цябе ж не просяць круціць па 100 рублёў і вышэй) проста не пастыць скрыншоты нідзе хаця б ад 1000 рублёў або можна і ніжэй, толькі каб х не быў ад х500.
Напрыклад, пры стаўцы ў 50 капеек множнік х500 – нарм запосціць. А пры стаўцы ў 15 капеек х100 = 15 рублёў, ну гэта ж фэйс….
Да не пытанне,буду фільтраваць,проста тэма – выйгрышныя скрыншоты,і выкладваюць іх не каб памерацца хто вышэй піша,а ў пазнавальным плане,але бывалых гульцоў ніякімі заносамі не здзівіш,ім скрыншоты і так не патрэбныя..Папярэднія скрыншоты былі выложаны не з прычыны проста запосціць,я іх выложыў як адказ на папярэдні пост… Для навічкоў урок у плане таго, пры каіх стаўках што можна выйграць,а то паглядзяцца на заносы па 30к і думаюць што стануць мільянерамі,а потым слюнямі брызгаюць..
Ну ты ведаеш) вось з нфа хлопец дэпанаў 300 рублёў і пры стаўцы ў 3 рублі зрваў Джек на 400к) так што і пры маленькай стаўцы можна выйграць 400 тысяч0
Паканчваем з флудом)
ужэ ўжо рыхтаваўся ў Space Wars па 10 зліваць, а тут – на табе)
Мне ў Спейс варс паднасіпала, ужо заставаўся апошні пракрут, спачатку 2 баксы вярнула, а потым адразу ж сыпанула))
Вось сёння ў фішцы пашанцавала
прыгожа!можа яшчэ і ў баксах?
Мне раз у фішцы таксама так пафартаніла, толькі ў капейках, аж 15р.))
Мне таксама 2000 сыпануў у такі ж слот у голдфішцы і выйшаў клоун і памножыў яшчэ на 4 !
Ага 😁 Калі б…
Стаўка 1.20 была – выгрыш 200 з капейкамі. Потым Джокер на 5 памножыў
Пагуляў з раніцы, не пашанцавала.)) Па капейкавай стаўцы нядрэнны выйгрыш:
Віншую!!! 26 853 манет – гэта, я так зразумеў, 2600 рублёў?
Не, усяго 100, (10к. манет), каб гуляць стаўкай 1 р. на лінію, патрэбен деп. прыкладна 5-10к. )) Вось яшчэ:
зацэнім заносік!
http://pixs.ru/showimage/Bezimyanni_4494165_20381682.png
як выведзеш. фрыху дай мне і фрыдоку))))
выплата толькі 75,пакуль не вядома што будзе з астатнімі,шкода поінтаў накапліваемых няма якія потым можна было б абмяняць,у некаторых пракатвалася)
ааа гэта так але выведуць хутка я цябе абяцаю)) таму што фрыху чакаемс))
Усім прывітанне. Трошкі скрінаў,не шмат але прыемна.Казіно праўда нейкае незразумелае 7 еўра далі,решыў пагуляць..
можаш забыць пра грошы, калі дэпнуў, хоць у мяне атрымалася праз сотню скаргаў выбіць з гэтых мудакоў бабло 🔗
Ну пачытаў,дзякуй,паглядзім як што складзецца,але за 50 еўра хвалявацца з імі не буду,буду гуляць.Пракручу ўсё з задавальненнем 🙂
![]()
Медыя ад удзельнікаСёння долбіў спейсварс,крышталёў не даў ,лепшая камбінацыя на скрыне,стаўкі ад 20-100![]()
Блэкджэк!)))