Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,955 Адказаў
|
812,257 Праглядаў
|
53 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ого, круцяк. знаёмы слот,мне як-то таксама падсіпала на такім..Не прадказальны такі..
Спейс увогуле слот цікавы, можна вельмі хутка зліць, але калі пасыпле, то пасыпле – ужо не раз гэта заўважаў
Ё, блін, гэта дакладна,можна зліць у два рахункі, я як-небудзь на гэтым слоце страціў 2к, вырашыў дачакацца цуда..Но калі не сыпе то не сыпе..
ТТР пастаянна яго рэкламіць у сваіх відэа))
Але ён жа відэа колькі там зліў не выкладвае, а трэба стварыць тэму маўляў колькі я зліў і на якім слоце, тады ўсім будзе зразумела што можна зліць больш чым падняць.. А то некаторыя грэюць сябе надзеяй, насмагляўшыся на крутыя заносы і думаюць маўляў зараз станем мільянерамі, улазяць у даўгі, а потым казіно парафіняць..
Ну я ўжо месяц сцвярджаю, што ТТР увогуле наняты Джоем рэкламшчык і не больш
Я пару раз паглядзеў яго відэа, ён “бесюган”
Так гэта ўсё на публіку ідзе, я ж кажу – рэкламшчык самы звычайны, ніхто ў здаровым розуме так зліваць у казіно не будзе
Ды рэклама і толькі..Замануха для нядосведчаных..
хопіць флудзіць тут.)
буду мінусіць, за кожны мінус 0.15 поінта. больш папярэджваць не буду.
і ўвогуле, калі я ставлю мінусы – у будучыні – значыць, за флуд у непрызначаных тэмах.
не абражайцеся.
вырашыў працягнуць, шкада, крыху не даехалі
У сюрпрайс то,4 скатэры х-200 прыемная нечаканасць..
яшчэ трохі пасыпала
нядрэнна)я сённяшні бездэп ўсадзіў..жаднасць загубіла..набіў да 5 но хацелася больш…
Толькі ў бонусе дае,сама гульня грае на зліў..Засада блін….
і Джой выплаціў усе яго даўгі )+ аплочвае пражыванне ў Порту)))
Драбязь!хаця пачатак нядрэнны быў!Так,я зноў гуляю ў гф![]()
вось яшчэ трохі
Усё чакаю той дзень, калі ўпадуць 4
Твіст казіно здзівіў
Бабосік то заканчваецца. Што-то як бы не атрымліваецца прикурыць. Я ўжо які дзень змагаюся 🙂 .Казя злая блін..
ужо даўно трэба было выводзіць!
А выводзіць-то ўжо і няма чаго 🙂 казя мяне зрабіла.. 🙂 Паспрабую ў наступны раз…
ну ды)калі ўжо бігвіны па 40р пайшлі)у ГФ нельга доўга ў адзін слот гуляць!трэба мяняць і мяняць перыядычна і стаўкі мяняць часцей!
Мяняў,но гэта ж Голдфішка,калі не пройдзе то не пройдзе,так і не змог выкарабкацца.. 🙂 Казя мяне одолела 🙂