Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,955 Адказаў
|
812,236 Праглядаў
|
53 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нууу, можна напісаць нашым нішчым)))
глядзі…ІМХО: амаль ва ўсіх гульнях можна нармальна занесці (калі софт нармальны) пры ўмове, што слот “гатовы аддацца”.
таму сэнсу кідаць пастаянныя міні-заносы – не бачу) людзі ўсё роўна гуляюць там, дзе падабаецца.. і ў тыя слоты, у якія хочуць.
тут не залежыць ад таго, што “табя дало – значыць і ўсім дасць”. ніфіга… заўсёды залежыць ад таго, колькі бабла ўжо туды ўлілі, і па той ці іншай стаўцы табе ўжо разлічваецца выйгрыш, не больш і не менш. калі ён поўны ў цябе – гэта не значыць, што не будзе пустым у мяне. і наадварот….
дзеля мяне, тэма не для таго, каб гульні паказваць, а менавіта пра множанне)) бо гэта галоўней… а гульні ўсе і так бачылі па 100500 раз))
я пазней некалькі скрінаў таксама запілю
Цікавая гульняшка,Трохі аддало,не чакаў..Усіх з новым годам..
2 разы па 5
зноў каралі
на каролях і тузах лепш за ўсё дае
4 фараоны далі
Што за фігня, у мяне нядаўна 4 разы бонус выбіў і чатыры разы не дало ні капейкі. я такога яшчэ не бачыў
квазар дае на першы дэп
усё роўна ўсё прайграеш)))
Прыкол, нармальна так дало, А я колькі гэтую гульню не круціў – нічога не дало, толькі бабос пракруціў, і бонуска бліна, то хлопцы з трубой, яны амаль не падаюць, то котка, яна бліна таксама не сыпле.. З пяцёркі бонусаў было, а выхаду бліна нічога 😔 . Добра хоць нехта здербаніць гэты слот..
2 вайлды на чацвёртым і пятым барабанах упалі толькі на апошнім спіне (
Ты такі шчасліўчык))) Я проста ўражаюся табой)
найбольш смешнае, што падняўся з 10 баксаў, якія Пронін паслаў за пойнты, у мінулы раз таксама з 30 баксаў яго падняў да 500. відаць, у яго якіясь зараджаныя бабосы
Зараз з іх жа) прабую падняць на стаўках экспрэс з кэфам 1000, буду спадзявацца што ты маеш рацыю ў сваіх словах))
з бездэпа ў Джое за 12+12 спінаў у Big Bad Wolf)
з гэтага ўсё пачалося…
а тут удачна папала Оо, спінаў 5 зрабіла і хлобысь
скрын з Хукс Херос не зрабіла…гэта пра стаўкі на 10$, што выпадковыя выйшлі)) пра якія ў відэа расказала)
вывела 100, але таксама нічога
а Линяга, блін, выдаліў маю карысную мессагу…дзе я пісала пра гэты бездэп падрабязна.
дзякуй Эіру! а Тусіку за дэп перад выводам 😏
ну яшчэ раз напішы. Мб і выдаліў памыліўся. Хызы
Умнічка, што сказаць)))здарма я тады ў еўра рахунак стварыў пасля цябе)))
не спалася, заліў у фішку пару сотак
Тое самае, не спалася, зайшоў паставіць чарговы нумар у латарэі ў Бетінхэле)
Адчыняю кліента, а там такое))
… у гэтым годзе зрабіў пачатак, лёд зрушыўся , рулетка (Амерыканка) трохі дала… Пакуль прывал.
не спалося зноў)дэпнуў у джой,бонус адбіт ,вывад адбыўся![]()
віншую!!!!!!!!! а то казаў, што не шанцуе і не шанцуе!!!
маладзец! шчыра, ад душы і ад сэрца рада за цябе!!! ☺ :6:
сколькі дэп быў?
Дзякуй падруга!!!трохі падвезла)деп 1000 вывад 27000
а чаму б не ў тэму “выйгрышныя скрыншоты рулеткі”?))