Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,946 Адказаў
|
810,315 Праглядаў
|
53 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кароч, з тэлефона цяжкавата нармальны пост зрабіць, таму вось Скрыны:
Пачалося ўсё з заліву ў wildjackpot (30+30+30)
Гуляў там па мінімалках (0.3-0.6)
Скрын з двума кроплямі па стаўцы 0.3
Што‑то пераклініла мяне і пачаў давбіць у redflush па 2.1 (пры балансе 260) вось 3 кроплі адтуль па стаўцы 2.1 (у выніку ўсё роўна зліў)
Ну і доўгачаканая апраўдка прыйшла ў 32red (адмяніў вывад 80 еўра) і вось Скрыны адтуль. Авалон апраўдаўся ў бонусах па 1 еўра за спін.
а крэдыты там у еўра ў іх? ці канвертуюцца? колькі мабільная версія важыць?
Ну я выбіраў валюту рахунку еўра, крэдыты ў еўра. Мабільная версія важыць каля 60 МБ + слоты трэба докачваць (каля 40 МБ кожны)
Гуляў 4 медалі па 1 лініі па 1 рублю
Нармальненька так, у выніку хоць у плюсы выйшаў.. Поспехаў табе, сарві добры каштоўны куш.., За скрыны не забывай.. 🙂
Шакалад.. Вельмі жжот такі скрын.. Вось бы ўсім так насыпала.. 🙂
Гуляў у многія слоты, але гэты як бы абмінае. Нядаўна ў ттра бачыў лудоводы і проста скрыны з гэтым слотам і вырашыў пакатаць. Шкада, вядома, што не ў фрыспінах))
Стаўка мінімальная – 0.25
Вось, голдфішка пачала раздаваць, шкода, у іх няма мабільнай версіі прыкладання (хацелася б і ў Immortal Romance на мабіле паганяць на рублі па дробязях)
Redflush зноў сыпе, дэпі 15 на вывад 200
У centre court проста бонуска за бонускай сыпалася, вось пару скрыншотаў:
ты проста ўсе мае мары забіраеш) тожа марыю дэпаць па 15-20 баксаў, а здымаць па 200) яшчэ ні разу, па-мойму, не атрымлівалася) маладзец!
Добрыя скрыны, віншую, яшчэ і голдфішка. Працягвай у тым жа тэмпе, адгуляйся за ўсіх 🙂 Табе Фартуна не казала хто ў яе наступны ў чарзе.. Змоў слоўца за мяне 😏
Дэп 25евро в wildjackpot – зліў
Дэп 25евро в jackpotcity – у прынцыпе норм давала па мінбету, пару скрінаў прымагаюца, але ў выніку залів.
Ну і напрыканцы redflush мой любімы – адмена вываду 200 еўра і вынік на апошнім скрыне, капелькі па стаўцы 1.2евро)
Праўда ў выніку ўсё роўна 300 еўра толькі на вывад паставіў. Цяпер галоўнае дачакацца вывадаў і не заліць]
Проста ці пацан. Я закахаўся, епіта. Красавец. Цалкам сур’ёзна кажу
Круцяк працягваеш радаваць..Так трымаць.. 🙂
Маладзец)
Прама радуеш вока)
Занадта шанцуе, нават цяпер баюся гуляць, лёгка прыйшлі – лёгка пойдуць. Пастаянна шанцаваць не можа, таму спынюся. але суму нормальную (для мяне, вядома) набіў. Галоўнае дачакацца вываду, а то мікрагеймінгавыя казінохі доўга выводзяць
ты хаця б у розных граеш і не зацыкліваешся на адным казіно!
маленькі заносік. Зноў жа заліў па фігні. Дала 1 бонусак х40, дзе-то пачаў па 9 рублёў круціць. з’ела амаль 300 рублёў і дало 2 бонусак.
![]()
у 2-м бонусе прыкладна раз 6 паказала 2 скатэра. думала яшчэ раз ретригер дасць
Ну і амаль адразу ў Минге) х300 амаль па 4.5 рублёў 4 рэтрыгера
![]()
Падфартіла, гуляй у тым жа тэмпе.. Выліквуй больш, а то чот у апошні час мала скрінаў выкладаюць.. Мала каму шанцуе, або менш гуляць сталі ..
Нармуль так, добра выпадае, пакуль шанцуе круці, галоўнае ўвремя спыніцца паспей 🙂
Да ўсё. Паставіў 2.4к на вывад) сядзеў на троне, думаў, у што паіграць і захаплення няма. А калі захаплення няма – мне не шанцуе.
Калі кладу больш-менш сумы 500-1к рублёў – не шанцуе. Калі кладу 100-300 рублёў – шанцуе. Тфу тфу тфу)
Ну хоць скріны з прыгожым выпадам сімвалаў, бываюць жа такія.. Х-100 думаю будуць норм.. Хаця б штосьці, а то ўвогуле ніхто не выкладае, а я тут гляджу, якія аўтаматы, і як што дае, самому ж не сыграць ва ўсё.
Пасля мікрагейминг вырашыў пераключацца на новоматик, нiчэтака, спадабалася) трохі пазней са старгеймс выложу Фотки. Ну а гэта 32ред)
Не дрэнна,толькі глядзячы па рахунку,бабос то ўцякаў,да 200 хоць дабіў каб на вывад паставіць?
усяго 2 разы паказала 4 тузы =((((
![]()
амаль х100