Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,943 Адказу
|
809,392 Прагляду
|
53 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
PlayFortuna
А чаму вы не далучаецеся? Вось сюды выкладвайце таксама свае скрыншоты і вы зможаце атрымаць частку прызавога фонду
🔗
pokernox
Кручу купон ў арго казіно
лепрыкон ікс 115
5 вайлдаў але на жаль не ў лінію!Накідаў прыстойна
![]()
Медыя ад удзельнікаX1400 казіно буран
І зноў ГолдФіка парадавала) Адзін з маіх любімых слотаў ” IMMORTAL ROMANCE”, стаўка 60 кап за спін. Зроблена ставак каля 40, каэфіцыент множання Х> 245. Крапель так і не дачакаўся, выпала жырная бонусная гульня…
і тут я прасвятлеў
Заліў у коламбус спецыяльна, каб купіць купон у краме. Тым больш там сёння зніжка 😁
На мінімалцы злавіў праход у бонуску да ўпора. Спачатку выйгрыш быў 40 рублёў. x200 карацей.
бтг жгае сёння… да гэтага ў Бонанзе пару бонусаў падрад злавіў.Катайце ў бтг, хлопцы, пакуль сыпле
“ГолдФишка” стаўка 60 кап зроблена 10 спінаў, выпала некалькі ваилидаў за адну бонуску. Агульны выйгрыш c каэфіцыентам роўным Х>300
вчорашнія фрыспіны адбіваў у колумбусе Play’n GO нічога не сыпаў
коламбус, кніжкі нават рэтрыгер далі і ў гф па капейках х100 ў шампанскае
![]()
Медыя ад удзельнікаpokernox
Azartplay Фулл скрын)
Риобет икс 370 не даставіў вілдаў, і на 4-м і 5-м барабанах сімвалы не супалі для занясення(
Я прадуў сёння ў пары казіно 17 еўра, а ў Jackpot Capital нядаўна з дзесяці даляраў выйграў 60, але выводзіць не стаў, і вось мяне пераклініла, вырашыў і гэтыя заліць, але пашанцавала, замест гэтага падвоіўся.
![]()
Медыя ад удзельнікаКазіно Flint
З конкурсных крапаляў злавіў худавых бандосаў, х307, такое… п.с.: ДоА перастаў радаваць увогуле😏
першы спін )) х1669
У плейфортуне коні крыху далі… х100