Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,963 Адказу
|
814,815 Праглядаў
|
53 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у гэтай гульні злавіў бонус 200 фрыспінаў па стаўцы 50 руб
злавіў бонус дало 151фрыспін па стаўцы 125 столькі фрыспінаў дае і стаўка нядрэнная, а канчатковы вынік, вядома, не радуе ![]()
казіно х дэп 5К зліў .новы слот . бонус накоплівальны адно радуе . дэпаю яшчэ 300 руб . і пачалося . па розных стаўках бонус за бонусам пайшлі за 20 мінут 5 бонусных гульняў было і таго +56К руб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
новы слот JUMANJI бонус цікавы усе чатыры разнавіднасці фры спінаў у ім злавіў па стаўцы 90руб па другі раз бонус 100 руб стаўка за спін![]()
![]()
BitStars * 400
казіно х рэактунс не хоча нармальна гуляць сёння тры бонусы і гэта самы максімум, што ён выдаў![]()
паспрабуй у конкурсе реактунщ пацягнуць
у гэтым 2GO казіно з вывадам вялікіх сум ліміты сутачныя быў вопыт з імі непрыемны . з-за гэтага не вельмі хочацца з імі звязвацца
ну ў нас ёсць кантакт з мэнэджарам і прадстаўніком, можна вырашыць
Я, канешне, не ведаю, якая ў цябе сума была, але мне 20к выводзілі за некалькі хвілін і ніякіх докаў і верыфікацыі.
Вось усё, што далі вывесці за суткі – больш не давалі, прыйшлося ўсё астатняе пакінуць там. Стаўіў на вывад больш – яны раздзялілі на два плацяжы. Не сур’ёзнае казіно ў гэтым плане. Я такія абыходжу бокам
Ну там макс. за адзін плацёж на ківі 15к, мне 15 і 5 вывелі з розніцай у 1 хвіліну. Хрэн яго ведае, чаму яны так з табой(((.
Калі б была тэма з назвай абмеркавання выйгрышных скрыншотаў і гэтак далей, то я б выказаў па гэтым сваё асабістае меркаванне, чаму Саве строга па лімітах.
Мой купончык риобет ікс 123
там жа стаўка 0.60 лінія баб ікс 125
дэп 300р пад код вывад 7700р
ніштяк,а мне ўвогуле што то не сыпала,хутка зліў
6 бонусных гульняў усе Мороженка
таксама мала ))
маю бонанзу выкраў а я начкі чакаю ота
казіно азартплей
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. казіно х …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………![]()
ты ў гэты слот праз VPN заходзіш? У двух казіно мне паказала, што гэты слот недаступны ў вашай краіне!
я із‑за чаго ў гэтае казіно гуляю, што ў мяне напрамую заходзіць з любога прылады. у свой любимый икс ито зайсці з розных прылад стала праблемай праз ВПН
.З Рас. прама слот адкрываўся .
У іх ліміт 40000 у суткі на вывад, асабіста правяраў, але гэта для мяне, бо гуляю па дробным. Ты гуляеш па сярэдніх і вялікіх стаўках, у цябе ўжо павінен быў статус вырасці і ліміт адпаведна ў разы вышэй быць. Мабыць, ты нешта не так робіш або звярніся ў падтрымку)
я гуляў раз 5 -7 усяго і то калі там турніры праходзілі на суседнім форуме . у мяне кароткія сесіі . па шмат спінаў не кручу . з-за гэтага ліміт на вывад мінімальны быў