Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,963 Адказу
|
814,334 Прагляду
|
53 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Казіно х Слот сакура стаўкі ад 200до 400 руб деп 4к
казіно х деп 2К РУБ![]()
![]()
![]()
![]()
Кручу слот у Голдфішкі прыйшлося адкрываць па-новаму ўсіх бонусных парнішак і дзяўчулек, стаўка сацыяльная, каэф Х>200.
Рашыў узяць зморам… паглядзім што выйдзiць 😎
гэта ўсяго толькі турык на гф, але балюча прыгожа паставіла
![]()
Медыя ад удзельнікариобет па 90 кап эх не даставіў
На 1-м барабане быў бы вілд і каля х4000 было б, калі не памыляюся)
норм насыпала ў гэтым казіно без вагера фрыспіны депнуў 1400 і па стаўцы 5 р насіпала 1200 за дзве бонускі (я нават не ведаў, што ў гэтай гульні бонус на некалькі узроўняў) праўда ў другім амаль нічога не дало. паставіў на вывад адразу
казанова/ бонус на дэп не ўдалося адбіць
рох не зняў.ганс не зняў.опти зняў
І няхай гэта фанцікі ў турніры эверума. Але ж прыгожа ))
з купона ў Риобет дало як заўжды мала 120 руб пайшоў у Плэйбой па 90 капеек першая бонуска не даставіў і 4 бонуска ну дай яшчэ адзін слупок
ГОЛДФІШКА СЛОТ “IMMORTAL ROMANCE”
Буквальна толькі што, выпалі ужо ўсімі падзабытыя чатыры “КАПЛІ”…😉 стаўка 30 кап каэф Х>1200! Сказаць, што вельмі рады 😁, гэта зусім нічога не скажа… 😛
Вядома, можна пафіласофстваваць, маўляў, а калі б стаўка была вышэй або нават на максімуме… Але не факт.😎
Трошкі ад Вуду ў Зиг заге вырашыў пагуляць па-невялічку для душы. Слот сёння здзіўляў, вельмі многа яркіх скрыншотаў ікс сто і вышэй.. Аўтамат парадаваў..
![]()
Медыя ад удзельнікаПерамога з бонусных 500р
Goldfishka Больш дасканалыя барабаны жыцця х250
У мяне як і звычайна “суровая” стаўка. Але пагадзіцеся, не часта wild х2 і х3 адначасова кладуць. У гэтым спіне 180р (х200) насіпала. Проста заскрыніў трошкі раней заканчэння манетападу 😌
увесь дзень + х20+ гэта самае вялікае памнажэнне не ў плане Х а ў плане фінансаў
Х100 ды і х зняць
riobet
Вуду граў па нямногу, Зіг Заг па маленькай. Учора жраў як не сябе,Сёння паіграў ,мучаў выключна гэты слот. Слот быццам у добрым настроі..
![]()
Медыя ад удзельнікаriobet
дэп 45 руб бк леон
Працягваем ламаць ДоА😏 на гэты раз у Зиге і пакуль гэта самае вялікае памнажэнне, што я лавіў х3313
з.ы.: деп 1100 пад бонус.
буквальна толькі што, х829, такое сабе, дэп 1к пад бонус, працягваю адмываць))