Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,963 Адказу
|
814,245 Праглядаў
|
53 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Яйкі капнулі🙃
![]()
Медыя ад удзельнікаПрацяг гісторыі: 4 к паставіў на вывад 600, пакінуў паіграць, 2 гадзіны мучыў шампунь і ён аддаўся!!! Сяджу ў шоку, кароцей.
граю далей… неверагодна проста
Пры такім балансе павялічвай стаўку, не бойся спрабаваць
тры чатыры спіны потым назад на сваю вяртайся .
Кручу толькі ДоА апошнім часам па міні-бэце, не дзеля заносу, а дзеля фану, так што пахваліцца асабліва няма чым, пачаў са стаўкі 18, потым 13,50, потым 9, і ў канцы з астаткаў па 4,50 х1538 – ня пра што…
Дэп 250, 15 хвілін гульні па 3 рублі
у мяне толькі адно пытанне?калі ты з Расіі то як ты ў кніжкі Novomatic гуляў?Яны ў відэа-слотах для рашкі ў блоку
Риобет
хз Новоматик зараз Greentube, некаторыя гульні так, у блоку, але гэта новы слот Book of Ra Deluxe 6, на першай старонцы відэках.
Вось гэта прыгажосць… 😉Ніколі не бачыў столькі… “мужыкоў”, так і хочацца сказаць “Знімі капялюш” )
спецыяльна для цябе скрын.Я ў яе яшчэ спрабаваў калі яна толькі з’явілася ў іх на галоўнай,і пісала таксама недаступна.Не ведаю як ты граў там у яго.Там што Грынтуб што Новоматік усё адно,закрыта для Расіі
Goldfishka Лепшыя барабаны жыцця
Суровая стаўка, суровае памнажэнне 😉 bet = 60 кап. х3296 😉
Навошта мне твой скрын? Я скінуў сюды свой з выйгрышам, значыць у мяне гуляе, хоць усе докі адпраўляў менавіта ў РФ і краіну ўказваў РФ, калі ты думаеш, што я малю скрыншоты па начах, ты памыляешся)
у мяне таксама даступная,учора правяраў і яшчэ некалькі гульняў
Риобет
у відэях лудил і плэйбой у арго
добры пачатак у lights колькі да гэтага ў гэты слот не катаў, ніколі нармальныя памнажэнні не ставіў, а тут прыемна здзівіў на х186
Вось такі вось занос
![]()
Медыя ад удзельнікадругі раз удалося злавіць 5 вілдаў у ДОА, праўда карява паставіў без якіх-небудзь магутных сімвалаў, але ўсё ж больш чым х100