Вывад на карты РФ
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
13 May 2024
ад
Maksim431417
|
74 Адказу
|
1,454 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@slawabebroy.Ну некаторыя наогул не хочуць крыптай )
@akop591 бяспечных аналагаў на 2025 год няма.Не ў лічбавым жа рублі выводзіць😂😂😂
@slawabebroy.Я пакуль што на карту выводжу.Хутка ўсё будзе лічбавым
@akop591 лічбавая будзе вельмі лёгка адсочвацца,лепш не карыстацца ёю.У банкаў будзе мноства пытанняў
@akop591 здарма,крыпта адзін з самых надзейных спосабаў захоўвання грошай.Хіба ж пад падушкай захоўваць?)
@akop591 Проста патрэбныя грошы і на карце, а з крыпты небяспечна выводзіць на карту.
@ingibordadapkuna Мабыць, шмат што залежыць ад краіны пражывання, карыстаюся крыптай пры выводзе на карту ў нацвалюце (спецыяльна “заточаную” пад гэта). Зберажэнняў там не назапашваю, а трачу на жыццё…Сумы ад 50 да 300 “бакинскіх”)
@thee4 мабыць, у нас жорстка з выплатамі на карту
@thee4 ну я картамі стараюся не карыстацца, так чыста з зп крыпту купляю і катаю
@ingibordadapkuna у мяне проста з-за дэпазітаў і вывадаў шмат банкаў адляцела((
@anutka89 я з водкі выводзіў, дзяўчыне на карту, ёй заблакавалі. Капец я атрымаў ад яе😂
@anutka89 Ну не ведаю, як у вас)… У нас пакуль цярпіма, дэпаяў з крыптакэшалька ў казіно… Потым, калі “пафартаніла”, то назад на “кашалёк”, частку пакідаю на гульню, а лішкі вывожу на карткавы рахунак і трачу…
PS. Дарэчы перад НГ і некаторы час пасля, з году ў год “сумная” гісторыя паўтараецца. Таму стараюся не гуляць(што б не было, разве што, калі Вельмі моцна захацелася – магу завесці праз крыпту 10-20$, з разуменнем, што будзе ўсё ў адну клапу). Хоць вельмі рэдка ўдаецца сыграць у нуль або з маленькім плюсам(ад 50% да 100), тады адразу на вывад)
@ingibordadapkuna у выніку не разблакавалі??
@thee4 у нас увогуле ўсё сумна((
@daniil707 не. У яго шмат банкаў адляцела яшчэ да нашага знаёмства
@ingibordadapkuna яна не баіцца 161 атрымаць?
@anutka89 канешне баіцца, зараз радзей стала картамі карыстацца, я ёй крыпту пераводжу, калі трэба на карту, то са сваёй кідаю
@ingibordadapkuna ну ты ж каб крыпту купіць таксама з карты. таксама небяспечна
@anutka89 ну я разава купляю з заробку крыпту ад 50к.
@ingibordadapkuna ну калі толькі так. На карту не выводзіш?
карткі часта блакуюць, мне Озон Банк заблакаваў карту – давялося сядзець і расказваць свае дадзеныя, каб яе разблакіравалі, гэта была вялікая праблема
Крыпту не купляю праз банкаўскія карты, мне як бы хапае тых сум, якія ўжо ёсць на кашальку, ну і канеШна “папаўняюцца” праз наш форум, за актыўнасць). Іграю не далёка не кожны дзень і пакуль знаходжуся ў невялікім, але плюсе
@ingibordadapkuna.Блін я зусім не разумею крыпту не ведаю чаму)Хаця я разумею – будучыня за крыптай )
@thee4.Маладая значыць умееш спыняцца .