Выручайце, трэба абмяняць 30 Тронаў на 200 руб.
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
30 мая 2023 г.
ад
mashulya.zakharova.2024
|
18 Адказаў
|
1,517 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень усім, па дурбе ўчора вывяла сродкі з Плейфортуны на ТрастВаллет TRC20, цяпер каб вывесці іх на карту мне трэба аплаціць камісію ў валюце Tron, а грошай у мяне зусім няма, каб яе купіць, можна купіць мінімум ад 300 р уабменніку. Магчыма хто накіне 30 Тронаў на кашалёк, я імгненна выведу перакладу на карту 200 рублёў. Скрын магу прыкласці асобна балансу TRC20
На бездэпе ў іх учора падняла,абрадавалася,так як сяджу без грошай яшчэ тыдзень,і тут такое((
Купіць трэба 300 р, а ты перадасі 200 р – як гэта?)
Мела на ўвазе што мне трэба 30 тронаў, што роўна плюс мінус 190 р, а мінімальная купля там ад 300 р. Выправіла касяк
Дзе нават не ў 300р,а такія тэмы забаронены на форуме.Можна пісаць у лс людзям.Але не факт, што табе тут дапамогуць.Ты тут толькі 3 месяцы,і скрыншоты – гэта не гарантыя, што не апрокінеш каго-небудзь.
Але пажадаю ўдачы.(Можа хто адгукнецца)
зразумелае дело, што хутчэй за ўсё не знайду тут дапамогі, аднак навошта мне ашукаць каго-небудзь на 30 Тронаў, з якімі я нават без уяўлення што рабіць далей, апроч як аплаціць гэты камісійны за вывад.
Ну я не ведаю,бывае.Людзі могуць нават з-за 100р кінуць)
а дзе бездэпы на ПФ? патрэбны.у іх з вагерам усё
я сама ў шоку была,граю на ПФ 6-7 гадоў,упершыню ў жыцці прыйшоў на пошту бездеп,прычым 50 спінаў па 50 р,такой шчодрасці відавочна не чакала ад іх.плюсам да ўсяго 100 працэнтаў на дэп кінулі,50 працэнтаў страхоўку дэпазіту і яшчэ розныя фішкі)
странная шчодрасць на Плэй Фортуну не падобная гэта скупое казіно бездэпа не ўбачыш альбо з вагерам канскім за рэал там за год -3000 долараў і ніводнага бездэпа не ўбачыў
Мульт вось гэтага таварыша.
@mycnoy
Гэты чел кінуў тут аднаго юзера,и зрабіў сабе мульцік лол(
А ў чым, уласна, праблема, забаніць яго і дзела то.
Гэта пытанне да адміністрантаў,я не адмін.
Яшчэ ўчора забанілі.
Мне здаецца замест бану лепш ставіць метку на акаўнт “Кідала” або нейкае іншае папярэджанне , каб іншыя юзеры не мелі з ім ніякіх спраў.
за 200р прыдумляць такія схемы, ды яшчэ і пад жаночым акком)))
З аднаго форума можа і не многа , а з 50 форумаў можа і норм) але я не схваляю гэты від заробку. “Савесць”😏