Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,928 Адказаў
|
120,918 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@thee4 а як гэта паглядзець? і дзе?
@loud ну калі падпісваюцца на цябе там прыходзіць апавяшчэнне што за табой сочаць і г.д)
Заходзіш і клікаеш апошнюю старонку, а апынаешся на перадапошняй старонцы, ужо як 3 дні такое.
@robingood а ўсё зразумеў), дзякуй .
@robingood такое сабе навінка)))))
@ludicshine187 Выправлена!
чамусьці ў мяне на мабільным інтэрнэце, калі я хачу напісаць блог і выбраць, дапусцім, слот або казіно, то яно проста не адкрываецца. Гэтая памылка толькі калі на мабільным інтэрнэце, калі сяджу на вайфай, то ўсё нармальна.
я вінні спрабаваў, не заўсёды дапамагае, а вайфая зараз няма
@dimahoncharov
Вінні ўключай і спрабуй з ім або на вайфай, вось табе і рашэнне!
Шаноўныя адміністратары! Пасля абмежаванняў на сайце па ўваходзе 28 10 25 зніклі два мае пасты ў тэме Ваша меркаванне пра гульню ў рулетку лайв-казіно, якія былі “крайнімі” учора? Ці сапраўды я парушыў правілы форуму ці… Гл. скрын ніжэй
Не магу ў агульны чат на форуме пісаць, толькі гіфкі кідаюцца.
Пішу ў чат, націскаю адпраўіць і нічога не адбываецца.
@misha55 а я думаю, чаму ты на гіфкі перайшоў у агульным чаце.
@thee4 Прывітанне! Удакладніце, калі ласка, час публікацыі гэтых постаў.
@misha55 Добры дзень! Вы спрабавалі ачысціць кэш?
@misha55 пару дзён так жа было, падумаў, блок выдалі хоць не шумеў)) як вышэй Наталля напісала, парада дапамагла, а так заўважыў у многіх гэта ў апошні час і голдкінг як то пісаў не праходзілі паведамленні пасля – тры адразу апублікаваліся, хоць хз калі гіфкі праходзяць ….
@natakaya Добры дзень!
Там на скрыне, які прывёў( у левым верхнім вуглу) ёсць акенца, дзе відаць, калі быў зроблены гэты скрын, а час арыенціровачна “+ – “14:36 па UTC
@thee4
У гэты час на сайце здарылася паломка і праводзіліся тэхнічныя работы. На жаль, усе публікацыі, зробленыя ў гэты перыяд, не захаваліся. Прыносім прабачэнні за нязручнасці і просім вас апублікаваць посты нанова.
@natakaya
Добры вечар, пасля глабальнай абновы і колькасці лагаў, ктрл+ф5 націскаецца ледзь не кожную сесію.
Сёння зноў паўтарыўся баг! Напісаў пост, ён адразу апублікаваны, “награда” налічана, але ў астатку тут жа перакінула на 1 старонку?
/forums/topic/2324-bagfiksy-na-sayteforume/page/94/
Тут не паказвае, за які топік налічылі паінты, да абнаўлення ўсё чотка паказвала
о.
@robingood Добры дзень! Гэта інфармацыю вы можаце пабачыць у гісторыі ў сваім профілі!
@thee4 Добры дзень! Дзякуй за інфармацыю. Папаглядзім..
Добры дзень. Хацеў пакінуць водгук пра правайдэра Avatarux. Напісаў тэкст, загрузіў пацвярджальнае фота, азнаёміўся з правіламі, але кнопка «адправіць» неактыўная.
@chapman43 Добры дзень! Трэба выставіць ацэнку, тады кнопка “Адправіць” будзе актыўная!
@natakaya Хацеў спытаць: за водгук на правайдэра налічваюцца балы? І яны адрозніваюцца ці аднолькавыя, проста раней напісаў на розныя правайдэры, але нарахавання не ўбачыў, таму хацелася б удакладніць.