Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,928 Адказаў
|
120,785 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прабачце за назойлівасць, але ў блогах усё ж засталося па-старому, калі адказваеш аўтару блога – нарахаванне не адбываецца!
/blogs/moya-lyubimaya-igra-kotoraya-vsegda-prinosit-udachu/?unapproved=475745&moderation-hash=4353c60ef8058ae16303caf5956c6ccd#comment-475745
@thee4
Добры дзень! Налічана
@natakaya Авансам “плюсануў”…
І зноў прывітанне, налічана толькі за першы пост і тое даўно, а за той другі, пра які пытаўся, так і няма)
Учора заходзіў у профіль – усё нармальна з выгляду было з налічэннем паінтаў, але потым паінты пачалі знікаць увесь учорашні дзень. У каго яшчэ так было?
@amernmes
Увесь спам, адпраўлены вамі, быў выдалены, таму ўсе коіны за яго былі спісаныя.
Заўважыў баг – пачаўся новы, не вельмі прыемны. Калі ў апавешчаннях клікаю на крайняе паведамленне, то мяне не перакідвае да яго як раней. А на папярэднюю старонку ўвогуле, у яе пачатак. Бывае напішу паведамленне, а мяне перакідвае на першую старонку тэмы ўвогуле. Добра было б выпраўіць, нядаўна пачалася гэтая праблема. Відаць пасля абнаўлення, карэкціровак сайта.
@sinaloa плюсую, такая ж праблема
@sinaloa Таксама, ужо 4-ы дзень.
@robingood гледжу, проста нават ніхто не даў фідбэк па гэтым багу тут у тэме.
Як за др атрымаць пойнты?
@denja27 Па-майму калі профіль запоўнены , яны налічваюцца аўтаматычна 😊
@denja27 Пастаў дату ў профілі, і сістэма аўтаматычна налічыць 200 пойнтаў роўна апоўначы)
Сёння спрабаваў зайсці на форум і некалькі разоў быў “аблом”, ледзь не ўпаў у роспач. Пры актывацыі акаўнта ўвесь час выдавала “памылку хэшавання”.
Прабаваў скінуць пароль, ліст на пошту так і не прыходзіў…
Дзякуй адміністратарам – УСЁ наладзілася, проста камень з душы ўпаў!
Паважаная адміністрацыя, выдаліце, калі ласка, гэты водгук – дурніца! Чалавек, які гэта напісаў, відаць, зусім не бачыў гэтую гульню!
Пішаш адказ у тэмах,і цябе выкідвае з акаўнта,зноў капчу націснуць трэба пасля гэтага зноў павінен напісаць адказ.Ужо пару дзён так.
@robingood нічоси. мяне вельмі напружвае той момант, што пасля напісання свайго паведамлення перакідвае на папярэднюю, а то і ўвогуле на першую. Пісаў пра гэты баг некалькі дзён таму ўжо.
@robingood а калі выкідвае, паспрабуй занова не ўводзіць логін і пароль, проста абнаві старонку і ўсё. Я так роблю і ўваход адбываецца адразу:))) Проста націскаю тую чырвоненькую 4L у левым верхнім вуглу і ўсё!
Часам націснеш на апошні апублікаваны пост на форуме і перакідвае на галоўную старонку сайта!
@gans2115 OK,паспрабую калі з тэлефона атрымаецца.Ну абнавіць атрымаецца,но ці застануцца адказы.
@gans2115
Дзякуй за сігнал. Выдалена!
Не ведаю, на форуме гэта баг ці на сайце, але ён ёсць. Я націскаю на кнопку абмеркавання, а трапляю ў тавары! Скрыны прыкладаю
@amernmes Вы маеце на ўвазе, што трапляеце ў краму з таварамі?
@natakaya Якраз не, пра казіно агляд-абмеркаванні. Але я вас зразумеў, пра абмеркаванні на тавар. Гэта розныя рэчы)Зрабіце(дадайце) калі ласка абмеркаванне на казіно Jetton. Мабыць і не пераходзіць па кнопцы, бо тэмы няма і спасылку не прымацавалі да тэмы)Спадзяюся зразумееце, пра што я)Каб разгрузіць тэму тавараў. Ужо засралі)
@natakaya Дзякуй за фідбэк)
@amernmes
Вам паказвае апошняе актыўнае зносіны пра казіно і ніжэй пераход на тэму для абмеркавання!