Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,928 Адказаў
|
120,785 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@natakaya
Ужо глючыла, у мяне так сама да гэтага было.
Быў момант хвілін 10-15, што форум увогуле тупіў і не толькі апавяшчэнні. Цяпер ужо ўсё нармальна.
@misha55 зараз вось апавяшчэнні пакуль пайшлі толькі, але пару хвілін таму яшчэ ўсё было складана. Трэба яшчэ паглядзець пакуль.
У гэты момант праблема не вырашана, па меншай меры тым, хто заходзіць з тэлефона. Магчыма, у кагосьці ўсё выдатна працуе і з тэлефона, але не ў мяне. Адчуў адну фішку- пасля паведамлення неабходна 2-3 разы абнавіць старонку(бывае 4-5 раз) і новыя паведамленні з’яўляюцца ў тэме, Вуаля. Не дзякуйце.
@sinaloa цяпер, здаецца, нармалізавалася, ну з раніцы ўсё ок, пабачым, спадзяюся сёння не будзе такога.
@robingood Прывітанне. У мяне яшчэ ўчора ўсё стала добра. Я спачатку трохі трыгерыў, канешне, што пачнецца нанова. Але абышлося)
@sinaloa дарова, паходу ўсё яшчэ не зрабілі, глючыць яшчэ
Вось зараз зноў пачалася невялікая, але вельмі непрыемная праблема. Не бачу, хто ставіць лайк, і яшчэ даводзіцца абнаўляць старонку па 3-5 разоў, каб прачытаць новыя паведамленні, якія толькі што прыйшлі.
Усім прывітанне. Не ведаю, у ўсіх ці так, але калі націскаю на апошні пост, дакладней на нумарацыю, то заходзіць на адну старонку назад, а не на апошнія публікацыі ў тэме
@sinaloa так, з тэлефона часта падлагвае.
@sinaloa Вы тут націскаеце, каб паглядзець, хто паставіў лайк?
@dimakulakov
Калі націскаць на нумар паста, пераходу не адбываецца – застаецца той жа пост. Гэта зроблена для таго, каб можна было скапіяваць спасылку на яго.
Калі я вас няправільна зразумела, калі ласка, прышліце скрыншоты: куды менавіта вы націскаеце і куды адбываецца пераход?
@misha55
@sinaloa
Што да гэтага – інфармацыю перадала на выпраўленне!
Ці толькі ў мяне такое ці?…
Уводжу лагін, пароль, код, але акаунт не актывуецца адразу, толькі пасля абнаўлення старонкі… Раней як-то не звяртаў увагі, заўважыў апошнія пару-тройку дзён.
@thee4 учора таксама было менавіта гэта, ты яшчэ ў тэмах не спрабаваў пісаць😊 Павинны выправіць.
А з чым звязана з’яўленне на сайце тэксту ў апавяшчэннях на англійскай мове, гэта выправяць ці…)
@sinaloa
Ну ды ну ды. добра было б адрэгуляваць і гэты момант таксама! У тэмах рэгулярна пішу і гэтыя пару дзён не былі выключэннем і іншых праблем не заўважаў)
@thee4 Дзякуй за інфармацыю! Цяпер праводзяцца працы па лакалізацыі праекта на іншыя мовы, у сувязі з гэтым могуць назірацца часовыя артефакты.
На дадзены момант так і вісіць. Ён ужо пачынае крыху напружваць.
@sinaloa баг*
@natakaya ён мае на ўвазе:
націскаеш на апошнюю старонку тэмы, а перакідвае на папярэднюю. я ўжо пісаў пра гэта, але нічога не адрамантавалі
там кароцe на галоўнай старонцы глюк, дапусцім паказвае 99 старонак у тэме, а па факце іх 100 і сотая старонка(на галоўнай) з’яўляецца з вялікім спазненнем, ледзь не калі іх ужо па факце стала 101
@babay29
Дзякуй за скрын, цяпер праблему зразумела.
✓ Перададзена ў працу
Апошнім часам проста вельмі пачаставала: выскоквае спіс старых паведамленняў! Гэта было так з самага пачатку, пасля абнаўлення, але як бы супакоілася, апошнія 3 дні проста вельмі часта выскоквае.
@gans2115
Звычайна паказваюцца толькі непрачытаныя паведамленні. Але калі паказваюцца старыя перапіскі, значыць, іх трэба ачысціць у асабістых паведамленнях. Таксама паспрабуйце абнавіць старонку з дапамогай Ctrl+F5 або, на тэлефоне, ачысціць кэш.
Я сёння размаўляў якось праз чат з мадэратарам, але я пішу і частка маіх слоў проста улятае ў чорную дзірку. Яна папрасіла скрыншот, але я падумаў, што яшчэ можа быць не так. Уключыў іншую краіну і ўсё ўстала на свае месцы. Да гэтага не мог напісаць іншаму чалавеку ў прыват
@natakaya
… Можаце патлумачыць, што гэта за зняцці коінаў адбыліся ўчора, па 11.7 аж чатыры разы? У мяне такіх нарахаванняў практычна не бывае! Дзякуй за канкрэтны адказ.