Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,925 Адказаў
|
120,496 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вядома, там усё запоўнена, я б не звяртаўся да вас і не пісаў бы ў тэму па гэтай прычыне.
@natakaya
Ну так на момант напісання поста #2037, з прапановамі па “узбадзёрванні” наварэгаў(лайкаў – дыслайкаў, іх флуду з мэтай нафарміць), пост #2036 цудам зьнік)
@goldking Паспрабуйце абнавіць – Ctlr+f5
Вось такую памылку выдае пры ўваходзе на апошнім пасте ( пасты, у якія заходзіў раней, адкрываюцца нармальна)
На сайт ужо тыдзень не магу зайсці без винни, як з bet, так і su.
З бет у мяне робіць,хоць я заўсёды заходжу з вінннннні )
@robingood я заходжу нормально без Віні , мабыць геалакацыя падыходзіць)
І зноў прывітанне ув адмiны! Падкажыце пліз, у чым прычына, сістэма не прымае заяўку на вывад, раней такога не было? У гэтым месяцы “канвертаваў і выводзіў” толькі адзін раз і тое гэта было 13 чэрвеня сг!
@thee4 таблічка чырвоная чамусьці заўсёды знікае не праз 15 дзён з апошняй заяўкі, а прыкладна праз 17-18, я так думаю, можа выходныя дні ўключаюцца, ну тыпу 15 рабочых, не зразумею, і гэта не ўпершыню!
Потым, калі чырвоная таблічка ўсё ж знікае, мы можам паставіць заяўку на вывад, але не атрымаецца – клікаем і нічога. У апошні раз я спрабаваў ачысціць кэш і, да маёй здзіўленасці, гэта спрацавала! Паспрабуйце, можа і вам дапаможа.
@gans2115
Дзякуй, пачысціў і сапраўды дапамагло, заяўка пайшла!
Прычым вельмі дзіўна, бо ніякай чырвонай таблічкі не было, думаў, што праблема ў самой “кнопцы”…)
@thee4 гэта я пра чырвоную таблічку, калі тэрмін не поюрошёл, на ўсякі напісаў. Адзін раз проста ў мяне яшчэ было такое што 15 прайшло, 20 прайшло і далей, а таблічка так і вісела, глюк такі быў. Ну та якая калі тэрмін праходзіць, прападае.
Не магу нікому напісаць адказ, з чым гэта можа быць звязана? Калі пішу ў форумах проста без адказу, усё праходзіць, калі пішу менавіта адказ – піша, што злучэнне разарвана
@dikii1
Паспрабуйце націснуць Ctrl+F5 або ачысціць кэш. На дадзены момант усё павінна працаваць.
@natakaya так, дзякуй , усё ўжо запрацавала, з раніцы не атрымлівалася , а пазней усё аднавілася
ціскаю на апавяшчэнне – адкрываецца старонка з апавяшчэннямі.
напрыклад
RoBiNgOoD згадаў вас
я цісну на яго і трапляю зноў у апавяшчэнні. а не ў тэму, дзе мяне згадалі.
можна гэта выправіць?
@dikayakunica спускайцеся ніжэй, і там будзе наступнае згадванне пра вас.
Добіў 12-ы ўзровень.Вместа 1200 поінтаў,па нейкай прычыне налічылі 120 як гэта?Нават за водгук больш даюць,спадзяюся гэта баг,а не змяншылі налічэнні.
Чэсна сказаць, калі сядзець з камп’ютара, то ўвогуле нязручны і неінтуітыўна зразумелы форум, пакуль разберашся што дзе, ужо мазгі зламаеш, а ёсць яшчэ шмат механік, якія хацелася б зразумець + нарахаванні гэтага рэйтынгу таксама не цалкам зразумелыя, хоць я чытаў што за што даецца і усё такое.
@robingood Здаецца, гэта норма, а не баг)
у мяне па ўсіх узроўнях было так, і нават на 18-ы ўзровень давалі 180 пойнтаў.. так што прыкладна так
@oopsant Хмм) дзіўна, здавалася раней давалі па ўзроўню, тыпу 10-ы ўзровень 1000 і г.д
Ладна, заўтра пачуем адказ.
@oopsant Цяпер прачытаў паведамленне Робінгуда і сам ужо таксама заблытаўся) За гадавіну, мабыць, даюць пабольш, верна?!
@sinaloa у мяне першая гадавіна была ў маі, за яе далі + 101, я зараз паглядзеў, так што так, значна больш, а за трэці ўзровень мне далі + 30.
@kyann911 У сувязі з абнаўленнем латеста я прапусціў “нить” налічэння поінтаў за ўсё вось гэта – гадавіны, узроўні.
@sinaloa Тое самае)
@sinaloa а гэта рэальна важна тут? ведаю, што ёсць нейкі магазін нібыта, але я так і не ўнікаў асабліва.