Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,925 Адказаў
|
120,496 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@thee4 Прывітанне! Пасля напісання пост трапіў на мадэрацыю ці адразу быў апублікаваны?
@natakaya Ён быў адразу апублікаваны, але налічэнняў не было. Потым напісаў у гэтую ветку, за пост, які напісаў тут, налічэнне адразу прайшло, а там…)
Калі трэба, магу скінуць скрын у прыват
@thee4 Правяраем.
@thee4 Знайшлі прычыну. Коіны за пост налічаныя!
@thee4 Баг выпраўлены!
Дзякуй за інфармацыю.
…Тут “званочак” паказвае, што ёсць апавяшчэнні,
але калі заходзіш пазнаёміцца – “Спіс апавяшчэнняў пуст”.
Абнаўляеш старонку і ўсё паўтараецца зноў.
@thee4 Праверылі, на дадзены момант усё працуе карэктна. Будзем назіраць далей, дзякуй за інфармацыю.
@natakaya Магчыма ў вас усё працуе штатна, але ў мяне ўсё застаецца па-старому…
Высвечвае 19 апавяшчэнняў на звончыку(столькі ж і праз /users/thee4/notifications/), а калі заходжу, каб паглядзець праз “звончык”, там “пусто”, абнаўляю старонку і ўсё паўтараецца). Але гэта не крытычна.
@thee4 Паглядзеў сітуацыю за апошнія два дні, апавяшчэнні праз «званочак» працавалі ў штатным рэжыме.
Дзякуй!
Не магу на камп’ютары ўвайсці. Усё правільна ўводжу, але не атрымліваецца
@godweles888 Добры дзень! Пашліце, калі ласка, спасылку.
Падкажыце, калі ласка. Калі я апублікаваў пост і потым успомніў, што забіў дадаць або змяніць літару ці слова. Я націснуў на рэдагаванне (ліст і аловак) і ўсё, што я пісаў у полі, знікла (пустое поле пасля роздуму). Я ж проста хацеў адрэдагаваць і апублікаваць. Прышлося пісаць нанова. Ну гэта я так, проста “нататка”. Я пра тэмы, якія не патрабуюць мадэрацыі і праходжання праз “ШІ”.
@amernmes Сістэма “windows 10”, браузер
У вас усталяваная апошняя версія Chrome
@thee4 Дзіўна з «колокольчыкам», у мяне ўсё ў парадку. Як пакінуў пост, крыху пазней ён з’яўляецца і на тэлефон таксама прыходзіць. Выдаляю, шмат не назапашваю. А ў наладах пагуляйся з паўзункамі. Але якая ў цябе сістэма і браўзер? Паспрабуй. Я таксама не адразу наладзіў інтэрфейс)
@thee4 Час пакажа, пашанцуе нам усім і ні пуху ні пяра)
NataKaya, перадайце, калі ласка, Вячаславу, што паведамленне мне прыйшло, а спінаў зноў няма, як і на мінулым тыдні! Я пра 100 спінаў на джеттон.
Я ў прыватных паведамленнях пішу, а паведамленні зноў нікому не адсылаюцца.
У мяне паведамленні адпраўляюцца толькі, калі табе напісалі і ты націскаеш “адказаць”, а так не магу адправіць
@amernmes Ну пры чым тут час пакажа?)…
Тэхніка часам дае збой(асабліва пры DDoS атаках) і пра гэта маўчаць не варта.
А калі памылку выправілі, чаму б і не сказаць слова падзякі адмінам)
@oktan у мяне то так, то так:))))
@gans2115 і бывае, працуе добра, прайдуць каля 4 месяцаў, і зноў багі
@gans2115 Добры дзень! Перададзена
@amernmes Добры дзень! Так, такое можа быць, калі старонка доўга была адкрытая або ў гэты момант былі праблемы з інтэрнэтам. Перад публікацыяй раім абнавіць старонку.
Якаясьці дзіўная сітуацыя ўжо каля 15 хвілін, то не магу зайсці на старонку для новага блога(няма пераходу)… А калі зайшоў, напісаў загаловак потым тэкст ніжэй, але далей узнікаюць праблемы.., то з выбарам казіно, слота і г.д…
@thee4 Падобна, тэма запрацавала, тэкст і скрыны ўзялі ў працу. Ура! Чакаю публікацыю…)