Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,928 Адказаў
|
120,918 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я ўчора шарыўся па сайце, чытаў рознае, вось знайшоў! Цяпер адміну пытанне задаў!
Скажа во б…ь, знайшоў гэты раздзел:))))))
Хлопцы, калі не ўбачылі 200 поінтаў за профіль, напішыце Наце. Я ўчора праз яе вырашаў гэтае пытанне, у выніку налічылі.
Падрабязнасці па табліцы лідараў будуць абвешчаныя пазней.
Як- то не ўтульна становіЦ@!
1. Напісаў адзін пост #7 у тэме “Кюрасао начинает “наступленне” в игорке”, мая яго бачыць. Значыць тыпа ён апублікаваны і па ідэі нарахаванні павінны прайсці, але ўвы. Як такое можа быць?! Соры, напэўна выкажу крамольную рэч, можа свой пост бачу толькі я адзін, а іншыя – не. Калі камусьці не складана, падцвердзіце, пліз.
2. І вырашыў адкрыць новую тэму ў падраздзеле “Новости индустрии азарта,…”, напісаў значыць “топик” пра суд кліента з FONBET-ам, адправіў… Але нават следу не ўбачыў.., ні самога паста, ні паведамлення аб премадэрацыі, што ў “пепельницу” на прыпынку выкінуў. Ах… ах… ах, як “смяшна” (
Праверце калі ласка збой у сістэме налічэння поінтов .
Не налічваюцца зусім поінты за пост у раздзеле Стаўкі .
То бок цяпер будуць дадатковыя заахвочванні за актыўнасць на форуме, так атрымліваецца?
Апублікавана: 18 April 2025 #1532
Здрасьце. А чаму ў мяне адключылі рэпутацыю і прагрэс статусу?
Апублікавана: 18 April 2025 #1533
Пераможцы, з найбольшай актыўнасцю за месяц
![]()
Ужо пару раз такое было што пры лагіне на форум выдае Непрадбачаная памылка WordPress, пасля перазагрузкі старонкі нармальна заходзіць. Наступны раз запілю скрын, але праверце, калі ласка, на ўсякі выпадак пераадрасацыю.
Не, вам нічога не адключалі.
Напішыце дадатковую інфармацыю ў асабістыя паведамленні або ў падтрымку – праверым ваш профіль.
Прывітанне, задаваў пытанне ў іншай тэме пытанняў, але яно пайшло на мадэрацыю і… знікла, пытанне ўласна было па працы сайта, абнавіўся бачу і жудасна лагае, выкідвае з аккаунта, пакуль агляды адкрываў амаль што не састарэў, кудысьці зніклі крытэрыі ацэнкі/зоркі калі клікаеш на агляд, у некаторых аглядах яны ёсць, у некаторых – не. Гэтую ветку чытаю тут з красавіка пішуць, сайт выправяць ці можна ў спячку сыходзіць?
Чаму пры націску на апавяшчэнне ў званочку перакідвае ў патрэбную тэму, але ўвогуле на іншую старонку і даводзіцца ўручную шукаць гэта паведамленне, і так пастаянна, калі апавяшчэнне з тэмы абмеркавання бонусаў
Апублікавана: 18 April 2025 #1538
Гэта калі паведамленне на мадэрацыі, магчыма! 🤔
Апублікавана: 18 April 2025 #1539
Не, паведамленне апублікавана,але яго трэба шукаць . Пры пераходзе з апавяшчэння перакідвае на папярэднюю старонку чамусьці
[video width="1080" height="2460" mp4="/wp-content/uploads/2015/06/screenrecorder-2025-04-18-20-14-40-89.mp4"][/video]
Вось, напрыклад, націскаю на апавяшчэнні, а перакідвае ўвогуле на папярэднюю старонку, гэта паведамленне – самае апошняе ў тэме
То ж самае і з цытатамі,націскаю на чырвоную стрэлку,але гэта паведамленне не шукаецца,тупа перакідвае на папярэднюю старонку!
[video width="1080" height="2460" mp4="/wp-content/uploads/2015/06/screenrecorder-2025-04-18-20-20-36-523.mp4"][/video]
Апублікавана: 18 April 2025 #1542
Ну ты галоўнае пішы сюды, зразумела! Выправяць усе памылкі.
Апублікавана: 18 April 2025 #1543
Я зразумеў, пра што ты! Так, ёсць такое.
А вось сапраўды стаў заўважаць, апавяшчэнні не прыходзяць, хаця прыходзілі, ад тых тэм, на якія ставіў галачкі. Бачыў, хтосьці пісаў, што можна паспрабаваць паўторна..
Скажыце, паважаныя адміны, а колькі зараз “даецца” часу на карэкціроўку сваіх паведамленняў, рэдагаванне новых тэм. Па-мойму, раней гэты ліміт быў большы, чым Зараз)
Навошта так строгa, у вас жа таксама была партнёрка – па ёй я вас і знайшоў, а цяпер не магу яе знайсці на сайце )))
Админы,чаму на выходных ніхто не сочыць за тэмамі бонусаў і абмеркаванняў?! Там хз што адбываецца, купа калакольчыкаў, захожу – адзін флуд. Не хапае мадэратараў – так вазьміце каго-небудзь з форамчан хаця б за гэтымі тэмамі сачыць
У мяне ўзнікла пытанне: а нельга б крыху знізіць мадэрацыю хаця б на выхадныя для досведчаных форумчан?
Да абнаўлення такога не было, а цяпер кожнае другое паведамленне ідзе на мадэрацыю. І становіцца немагчыма мець зносіны на форуме ў выхадныя. Ты пішаш паведамленне, вядзеш дыялог, адказваеш на пытанні, а тваё паведамленне з’явіцца толькі ў панядзелак – і каму яно патрэбна праз два дні? Паўтарыць паведамленне, каб яно з’явілася – ну такое, так можна ўвесь форум аднолькавымі паведамленнямі запоўніць.
@ewgen99 вось далучаюся да твайго паведамлення, нармальныя паведамленні ідуць на мадэрацыю, а розны спам і бред застаецца на форуме на працягу ўсіх выходных.
Апублікавана: 19 April 2025 #1550
Ты што!!??? У Наталлі ж выходныя!!!